Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dany.12 s biobizz sem maximalně spokojeny ale každe hnojka ma sve + a - třeba jsem o nechal namichane v petce a byl z toho pěkny fekal ale vřele doporučuji bioheaven škoda že ještě nemam mašinu na ec ale ty kytky snesou hodne
A můžu se zeptat proč doporučuješ Bioheaven?
nechal namichane v petce a byl z toho pěkny fekal ---organicky hnojky ti moc dlouho namichany nevydží,to dá rozum to není žadny -
chcem sa opytat potrebuju rastlinky flushig pri tychto hnojivach ci ani nie ked su organicka ......v tabulke mam napisane posledny tyzden proplachovat vodou a potom slizen tak ako to mam chapat...ze treba flushovat aj pri tychto hnojkach ak ano tak asi kolko pred skliznou dakujem......
Assasin: Dík za informaci. Ohledně toho flushingu. Je to na tobě, jak dloho zvolíš takovou to bude mít výslednou chuť. Jestli používáš ten BIOBIZZ tak kámoš ho flashoval 7 dní a dobrý, ale že příště nechá tak 10.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
rád bych otevřel debatu o zkušenostech s hlínou od Biobizzu. Hodně lidí má takovou zkušenost, že když ji před použitím nesterilizujete, tak se Vám z ní vyrojí v pěstírně spousta hmyzu.
Zajímalo by mě, jestli ostatní groweři mají stejnou zkušenost.
BioBizz jsem ještě nepoužíval ale u Plagronu a teď i u Canna se mi tohle nikdy nestalo.
Snad si tuto hlínu kupuji pro to aby tam právě tohle nebylo i bez nějaké sterilizace no ne?
Taky to může ovlivnit u koho si to kupoval kde to má skladované atd. A u jaké zeminy od BioBizz se ti tohle přesně stalo?
Jinak doporučuji si pořídit Canna Terra Prof. je to fakt luxusní zemina.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Nazdar, u bio bizzu sa mi to nestalo, mal som od nich ale iba 3x 50l pytle. No za to u plagron zeme sa mi to stalo. Momentalne pouzivam cannu jak ti radi mr. man.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Právě. Nemam zájem se zdržovat nějakou sterilizací, když je na trhu takové množství kvalitních substrátů.
Já osobně takovou zkušenost nemám, ale už jsem četl a slyšel o spoutě pěstitelů, kteří ano. Šlo o Allmix od Biobizzu.
O té zemině Canna jsem slyšel už mockrát a samou chválu, takže jí zvolím na příště. Teď mam zasazeno (Royalty-mix), ale už jsem pytel spotřeboval. Jinak, s R-mixem od Plagronu jsem neměl žádný problémy ohledně hmyzu..
Původní příspěvek od MEDICINEMAN Plagron je tim povestny. U BioBizzu se to me ani nikomu z meho okoli nestalo.
Přesne tak , nekde je tady o tom vlakno že z Plagronu lezou škůdci , mě se to parkrat stalo pak sem prešel na Biobizz a luxus bylo po třasněnkach a smutnicich hned , Hlava
Původní příspěvek od Mr.MEN
To je divné. Jel jsem s Plagronem Royalty-mix 3x a nikdy jsem žádné škůdce neměl. Ale teď jedu cannu a jsem spokojenější ještě víc.
..no ono je to zhruba 3-5let zpatky , ted posledni dobou sem to radsi nezjistoval , porad jedu Biobizz , Hlava