Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty se o co snažíš??? do mě se navážet??? Nikdo se tady nesnaží nahrabat příspěvky, ale když jsem na netu skoro nonstop a pročítám si thready a někde chci zdělit tak to zdělim!
Ten thread jsem si tam dal proto, kdyby se někomu nechtělo hledat tak at si klikne a je to. Nevím jak se chceš ještě navážet, ale pokud tě to bude ještě bavit tak přeji příjemnnou zábavu
Přejděme raději k něčemu užitečnějšímu Chystám se namíchat substratek pro mé kytičky
perlit, keramzit, hnojivo pro kaktusy a zahradnický substrát s aktivním humusem.
Kdes koupil perlit,keramzit,pudu a kolik to stalo?
Jinak pro ty ostatni opruzky-mno co je to jeho thread tak at si ho zasira jak chce.Koneckoncu v nazvu je skrin od zacatku tudiz by se dalo povazovat i stavba.
Ja si zatim tryd jeste nezalozil ale taky jeste ani nesvitim
Mno a co tam dam ze?Stavbu a takovy ptakoviny z kterejch se muzou poucit i ostatni at nedelaj stejny chyby.
Ja tyhle trydy ctu celkem rad a dost jsem se poucil a myslim ze neudelam dost stejnejch chyb jako ostatni i kdyz nejaky urcite taky ovsem min
Jo a jeste jinak by me docela zajimalo na co by to honeni prispevku asi tak bylo.Trebas se necemu priucim a zacnu zasirat taky
No ja to videl v jednom zahradnictvi ale pekne drahy.Snad 2 litry perlitu za 80Kc nebo tak.V bauhausu a techle superhyper srackach jsem videl jen keramzit.
Teď nevím vůbec co bylo jaké balení tak to trochu typnu
Perlit 5l - 48Kč, Keramzit 5l - 40Kč, zahradnický substrát s akt.hum. 10l - 30Kč, Půda pro Kaktusy 5l - 36Kč, Myslím, že v poho
Nazdark lidičky, tak dnes mi s www.hydroponieplus.cz přišlo ventilační potrubí, ale jaksi jsem zapoměl 120průměr a objednal jen 100 a 150prum., tak budu muset ještě objednávat znovu
Tak a další zásilka, které trvala cca1,5měsíce mi dorazila. Jedná se o borosilikátovou trubici z www.merkat.cz ,kteří byli ochotni mi to poslat na dobírku, kterou mi přivezli až do domu za 360Kč
Udej prumer,dylku ty roury.Ty mas ale lampu ne?Ta stavajici je spatna?A to ventilacni potrubi jsem koupil takovy ty plastovy hadice z PVC je to o dost lepsi nez ty alobalovy.Co jsem tu cet tak ty alobalovy se kazdymu rozpadaj..