Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Quentin Tarantino, mooc dobrej rejža, z těch jeho filmů mě asi nejvíc dostaly "Čtyři pokoje" a "Od soumraku do úsvitu". Na takovýdle filmečky je pokaždý v klidu se podívat, takže se připojuju k doporučení plexise a ještě přihazuju něco navrch (že by horor??) OMEN I, II, III ... taková satanistická trilogie, ale ne nic s papírovejma panákama, docela solidní masíčko až zas uvidim něco novýho, dám vědět. peace
Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke
lora: ted nevim presne kde, ale myslim ze byl tady i samostatnej thread kde se mullholand drive rozebiral, ja osobne ho nevidel, a pravda, asi bych z neho taky nic nepochopil. od lynche pravidelne sleduju twin peaks, coz je maso (ale ted uz na to koukam podruhe, coz ma i vyhody, ze vim uz o co de, a vsimam si malickosti, kterecjh je tenhle serial plnej)
a jestli se chcete posrat strachy tak uz myslim zopakuju jeden film: Halloween od myslim carpentera, samo ze 1, ty novy verze sou sracky nejvetsi, ale ta puvodni, to je hruza na druhou (kdyz to vidite poprvy, podruhy uz sem se tak nebal, ale poprvy to bylo neco)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
janiiis: videl a nic moc... kazdopadne predchozi verzi sem nevidel, tak nemuzu srovnat, ale proste se me ten film nelibil. no ale jini mohli bejt podelani az za usima
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
nejlepší zhulenej film byla Cesta člověka v IMAXu, film, kterej by byl úžasnej i 2D a nezhulenej, a ono to ještě vylejzalo do sálu a my byli našrot jako veverky a v klasickym kině jednoznačně vede Nuda v Brně, která byla pro mě a kámoše, se kterým jsme na to šli, asi největším filmovým zážitkem kdy vůbec, pro mě navíc první zhulenej film. totálně jsme si ulítávali na morávkovejch symbolech a promakanym scénáři, doslova jsme lezli po sedačkách a místy i po sobě, vykřikovali a smáli se, nic takovýho už jsem nezažila... dokonce i realoaded se zhulenej dal přežít a poslední zelená záležitost byla novinka se stevie martinem Neserte nám pestúnku (českej název neznám), hodně, dost hodně jsme se nasmáli a celý kino muselo vědět, že jsme jako čočka, protože když se v závěru zhulí taková konzervativní babka a následně se jenom zeptá "kde je tu nejbližší fastfood?", váleli jsme se smíchy skoro po zemi, narozdíl od zbytku kina, který to nějak nevzalo
Pokračování rádoby vtipné komedie Kameňák nabralo nečekané obrátky. Jednou z hlavních dějových linek je pěstování trávy Kameňák 4 je o hulení a pěstování trávy!