Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle už je od státu opravdu hnusné... zrovna dneska ráno mi policie taky nakukovala na zahradu a doufám že jen tak pokukovali protože nejde vidět přes živý plot... jenže já mám rostliny ve skleníku na který z jejich pozice nemohli vidět a i kdyby tak byl zavřený a nejde skrz to sklo nic vidět O opravdu doufám že to byla jen běžná kontrola kterou dělají před sklizní.. pořád jsem celkem vystrašený.. mám tam 7 fakt velkých rostlin :/
tak tohle mě celkem zaskočilo Pokud to dodrží tak na tom pacienti nebudou tak špatně:
Gram sušeného konopí bude Elkoplast Slušovice dodávat za 68 korun bez DPH. Nyní se v Česku prodává jen konopí z Holandska. To stojí necelých 300 korun za gram a vydává jej lékárna v Uherském Hradišti.