Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Možná bych totiž potřeboval poradit - už mám jistej reparát z matiky na jedný odborný škole a sem ve druháků. Pohybuju se mezi myšlenkama o jiný škole a tak vůbec že bych se na to vysral úplně. nevidim v tom totiž pořádbnej smysl. Ne že bych byl línej, naopak - když mám v sobě motivaci, tak dokážu skoro fše. ale nedá se říct, že bych hulil denně (já myslim že 2x do měsíce to bohatě stačí). Prostě od určitý doby sem v rozporu a nemám pořádnou motivaci...
dík za radu
Posledně sem zhulený úplně provařil v anglině.
Maturitní otazka Wiliam Shakspeare či jak se to píše... Normálně mluvim anglicky celkem plynule(rok sem tam žil) ale po tom co sem se vypleštil sem koktal byl sem červený jak rajče a neřekl sem vlastně nic. Furt sem přemýšlel nad tím jestli to je na mě poznat nebo ne a ta úča je celkem přísná tak sem byl nervozní jak pero. Kecal sem same hovna- a úča se mi i s třídou pekně posmáli, fakt sem se cítil jak nej kretén...... Ale jinak ve škole huli celkem rád.... P..e
miris: jak píše lakladno, vysrat se na školu (pokud to není vysoká) je cesta do pekel. bez vzdělání nemáš skoro žádnou šanci na slušný místo a matura je dnes fakt minimum, popřemýšlej o tom.
2MIRIS: podle me prestup nic moc nevyresi protoze sracky se berou na fsech skolach. to si nevyberes. a skola je dulezita. to poznas az pudes hledat zamestnani. az bues delat to samy co tvuj kolega ale za polovicni penize protoze nemas skolu......... tak si budes rikat proc sem se neucil........ makat budes celej zivot takze proc nejak nevydrzet par let na skole. ne ze by ti zajistila dobry misto. ale da ti pro nej predpoklady. mas spoustu zamestnani kde cloveka bez skoly nemuzou vzit. (ruzny ISO normy nebo co to je)
...co sem se na vás díval, tak máte 27 let a myslim že lidi co maj 27 let a sou v groweru tak by mi neporadili blbě. A zkušenosti asi máte dobrý s tim že ste se na to nevyflákli. o tomhle sem přemejšlel dlouho a měl bych dotaz: je tady něgdo takovej co se na to vysral, aby mi dal odpuzující příklad?
a myslim, že bych chtěl jít někam směrem do psychologie. Už čtu dlouho takvý knížky (teď hodně CG JUNG), pozoruju lidi a tak okolo, tak by mě zajímalo - jaký přibližně školy by pro mě byly? Jinak psychologii jako předmět budu mít až ve třeťáků, jestli to nezvorám.
a taky sem vyléčil fšechny tři zvířátka tady z tý adresy http://www.parapluesch.de/whiskystore/test.htm
miris: no poradit ti blbě může každej, ale v tomhle případě tomu tak není. vzdělání je opravdu hodně důležité. možná ti teď přijde zbytečné, ale opak je pravdou. a až budeš řešit věci jako jak vzít na byt, auto apd. tak teprve poznáš že bez vzdělání jsi v <|>
2MIRIS: ja primo nejsem ten priklad ale kamos co na stredni k nam do tridy prisel ve druhaku. tak na skolu taky sral. (techno-sampon) ve tretaku (to uz dvakrat propadl) se na skolu vysral. prestoupil na ucnak. tam to vzdal po roce. ne ze by nedaval uceni. jenom se mu nechtelo. tak sel na dalsi ucnak. tam propadl. a ve druhaku stejne odesel (zase dobrovolne). takze ted mu je 24. ma zakladku. a zije z podpory. a jak to vypada tak jeste chvilu zit bude. (prividelava si kseftama s telefonama aby mel za co nekam jit. nebo si neco koupit na sebe.)
jo a ke tve skole. co si napsal tak sou pro tebe vhodny fsechny a vlastne zadna........ musis myslet do budoucna. kam muzes z te skoly jit. jaky je uplatneni. jak to s profesi vypada do budoucna. atd. ale stejne vetsina lidi nakonec dela uplne neco jinyho nez co vystudovali.
jo - ta škola co dělám teď je obor veřejnosprávní činnost a psychologie je 2 roky...takže kdyby ste mohli vychátet z tohodle...
slyšel sem o nějaký škole v Brně ale jinak kde nic tu nic
ale abych to tady zbytečně nezasíral - je to vlastně můj problém a odbočuju od tématu. jestli něgdo o něčem ví, ať dá vědět
jinak dík
ad hulení a škola>
kdybych začal hulit vo chlup dřív než ve druháku na vejšce nedojbože na střední - v životě bych tu školu nedodělal - i tak to bylo jen tak tak
Jestli ctes Junga, tak pokud nebudes mit alespon maturu, tak ve svem okoli asi nenajdes nikoho s kym bys o tom mohl pokecat. Akorat budete probirat aktualni superstar a cenu piva a cigaret. Jako motivace by mohla fungovat nejaka brigada s krumpacem. Tam uvidis jake intelektualni prostredi te ceka. :-)
2Miris: Jestli se na to vyseres tak pozdeji na 100% zjistis ze to byla chyba a budes si nadavat do kokotu nejvetsich - radeji to ted prekousni a pozdeji na 100% zjistis, zes udelal dobre a ze se to vyplatilo. S vyberem skoly nemusis spechat, prvni udelej maturu a co te bude bavit, do toho jdi. Spatnym prikladem muzu byt ja sam, ted v 25ti sem se rozhodl dalkove dodelat vejsku, na kterou sem se vysral(nebylo to tezke ale nebavilo me to(och jaka sem byl <|> )), protoze uz si nechci nechat srat do krku . . . studuj, makat budes sely zivot
to je pravda, že bych si o tom s nikym nepopovídat
já sem zapomněl připsat jednu důležitou věc - asi nemám motivaci kvůli tomu že denně potkávám příklady lidí který maj maturu, kolikrát i vysokou a teď sou z nich řekněme sráči nato že maj to co maj. Např moje matka - gympl a teď zevluje doma a občas chlastá. Málem šla na vejšku, ale tenkrát nebyly prachy. Nebo jeden učitel - má KU, chytrej jak sviňa a gdyž si pomyslim co má za sebou a že mě učí tak je mi z toho systému práce na blití...a pár takovejch by se ještě našlo
ale zas si trochu uvědomuju že to neni nutností tohleto i gdyž potkávám takový lidi denně
lakladno:
myslim, že hodně lidí kteří vystudovali vejšku tak chtěli bejt něco víc než jen učitelé s nervama v prdeli a s relativně nízkym platem...proto si myslim, že gdyby to bylo JEN A JEN na mě (na nich) tak maj daleko víc. Něgde se přece musela stát chyba, že nemaj hodně prachů a vlastní podnik nebo co chtěli, ne?
Celý mý pochybení je založený na tomhle...
neříkám tim, že nemáte pravdu. Jenom kvůli tomu to asi nevzdám...Ale já ji mám taky
2MIRIS: i s vejskou muzes delat ve fabrice u pasu. ale bez vejsky reditele delat nemuzes........... skola ti zadny misto nezajisti. jenom ti da pro nej predpoklady.