Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
weedof: vždyť odborný příspěvky tady jsou pořád přítomny. jenom přibylo těch ostatních. přece si nemyslíš, že to bude pořád jenom odborný? časem už si lidi zvykli problém najít sami a neptat se na všechno (až na ty děti, ale těm to musíme tolerovat).
a pokud má někdo potřebu s pěstěním experimentovat (převařování, hřebíky apd.), tak kde jinde by to měl diskutovat, než tady?
no neviděl bych to až tak skepticky jako weedof i když je pravda, že demence některých mě taky dostává!
ale neni nic lehčího než si dát yTUmama a bodobný do ignor listu (právě jsem to udělal)
a teď k tématu, venku mám letos z indooru, MAZAR a DURGA MATU (u tý ale píšou že to je i OUTDOOR), bál jsem se, že oba indoory nevykvetou, protože outdoory už dávno kvetou, ale indoory zatim nic, až včera jsem byl na kontrole a konečně MAZAR i DURGA (ta začala nejpozdějc!) kvetou, myslim, že to v pohodě dokvetou, pokuď nebude nějakej ultra brtutal hnusnej podzim a nezačne to hnít, závěrečný shrnutí přinesu po sklizni zdarec
muj indoor na balkon se nazývá Velvet. Ta kytka má asi 120cm jak jsem si přál,ale během srpna jsem myslel ze to nerozdejchá.Usychaly konečky listů, možná proto že jsem 3x zastřihával.nasadil jsem Wugzal super a o poznáni se ji daří lépe.Možná jsem s hnojením měl začít dříve.
Před deseti dny se objevily první bliznicky a počítám, ze ji nechám minimálně do konce října jestě v květináčí a uspokojivý vísledek se dostaví.
Jednou týdne stále hnojím Wugzalem. Přemejšlím o Kristalonu-květ a plod. Kdy s tím začít ? Snáší se to s Wug. nebo se musí vysadit jedno hnojivo a začít s druhým?
dik luk
tak vdofka co roste venku zacala nahazovat na palicky neco malo pres tyden zpet , vypada to podle predpovedi na jeste minimalne mesic v pohode pocasi.kyti si roste v kvetinacich , ktery umoznujou jeji preneseni do skleniku - kdyz prituhne , jinak cast pude asi pod umely svetlo ....400w
je tu nekdo kdo mi rekne jak tyhle prenaseny kyti vyrostou nebo je to jako klasik indurek ??
v cinnosti prenaseni kytek z in ven a z ven do in jsem prakticky panic thx pipls
peace
zdarecek
tedka mam na balkone 2 rizky nebulu a AK-47.zacaly kvest zacatek zari-tag doufam ze to holky stihnou.urcite doporucuju hnojit-pouzivam bionovu- a taky asi vybirat odrudy s krtasi dobou kvetu. pocitam se sklizni tak v listopadu-vite negdo jak se da zabranit mrazu???
diky , opatrujte se
ja pestujem outdoor ale chcel by som sa inf. ci nema niekto semena k2.potrebujem surne ale som v dost mizivej situacii(financnej) tak kolko by to stalo.a este jedna otazka:minule som nasiel na listoch nejake cierne vyrastky tak neviem co je to!!!!cakam radu..pomoc!
TIME:dikec za radu-neco takovyho sem mel na mysli.zkusim vypatrat a pouzit. jo jinak uznavam ze*zabranit mrazu*je dost srandovni ***ted sem byl na kontrole,cini se co muzou - ale to AK pude jeste tak min 1-1,5 mesice..
pozdravuj ty svoje kociccky
no ja sem zas někde slyšel ale nevím jistli je to pravda že indoorova kytka pětovaná out se venku prostě uplně předělá listy sou jiní než když to pěstuješ in palice atd....takže se s toho vlastně stane ganja která ale může dost hustě zmštovat...
2Wowek: to jsou jenom "babske klepy", jestli chces tak se koukni do threadu, kterej mam v podpisu a posud sam
Jinak v cechach se vseobecne rika ganja outdoorovym noname modelum a skunk indoorovym, nebo kupovanym modelum s typyckym aroma
no ja to nikdy neskoušel ale zajímalo by mě jak by jela venku třeba takovej velmi oblíbenej sweet tooth (potřebuje to nějakou zvláštní péči ??) tím myslím jako jistli se musím starat o indoorovou kytku pěstovanou out jinak než o klasickou ganju pěstovanou out. ??
2Wowek: zkusenosti se sweet tooth nemam. Specialni pece neni potreba, maximalne se o kyti trochu starat (prostrihavani, etc.), ale to spis pro dobrej pocit . Jo a obcas je potreba kytku zakryt, pac indoory zacinaj venku kvest pozdeji a take pozdeji dokvetaji, ja budu teprve tenhle weekend pravdepodobne sklizet GWS a Budhu, tak doufam, ze to jeste nejak vydrzi (bojim se nocnich mrazu).