Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » indoor venku, zkušenosti?? postřehy??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

stiskl jsem CAPSLOCK A JE TO.DÍK ZA RADU.

Old Post 01-09-2003 v 23:01 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

ZÁLEŽÍ JEDINĚ NA ÚHLU POHLEDU.
PAK NA NIČEM.

Old Post 03-09-2003 v 19:21 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

GROWER IS DEAD

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 03-09-2003 v 23:18 PM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

weedof: vždyť odborný příspěvky tady jsou pořád přítomny. jenom přibylo těch ostatních. přece si nemyslíš, že to bude pořád jenom odborný? časem už si lidi zvykli problém najít sami a neptat se na všechno (až na ty děti, ale těm to musíme tolerovat).
a pokud má někdo potřebu s pěstěním experimentovat (převařování, hřebíky apd.), tak kde jinde by to měl diskutovat, než tady?

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 04-09-2003 v 11:44 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

weed naprostej souhlas ! at nestrati pestovani trochu tajemna

Old Post 04-09-2003 v 12:35 PM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

no neviděl bych to až tak skepticky jako weedof i když je pravda, že demence některých mě taky dostává!
ale neni nic lehčího než si dát yTUmama a bodobný do ignor listu (právě jsem to udělal)

a teď k tématu, venku mám letos z indooru, MAZAR a DURGA MATU (u tý ale píšou že to je i OUTDOOR), bál jsem se, že oba indoory nevykvetou, protože outdoory už dávno kvetou, ale indoory zatim nic, až včera jsem byl na kontrole a konečně MAZAR i DURGA (ta začala nejpozdějc!) kvetou, myslim, že to v pohodě dokvetou, pokuď nebude nějakej ultra brtutal hnusnej podzim a nezačne to hnít, závěrečný shrnutí přinesu po sklizni zdarec

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 04-09-2003 v 13:23 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luk
Nový Člen

Karma uživatele Luk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

muj indoor na balkon se nazývá Velvet. Ta kytka má asi 120cm jak jsem si přál,ale během srpna jsem myslel ze to nerozdejchá.Usychaly konečky listů, možná proto že jsem 3x zastřihával.nasadil jsem Wugzal super a o poznáni se ji daří lépe.Možná jsem s hnojením měl začít dříve.
Před deseti dny se objevily první bliznicky a počítám, ze ji nechám minimálně do konce října jestě v květináčí a uspokojivý vísledek se dostaví.
Jednou týdne stále hnojím Wugzalem. Přemejšlím o Kristalonu-květ a plod. Kdy s tím začít ? Snáší se to s Wug. nebo se musí vysadit jedno hnojivo a začít s druhým?
dik luk

Old Post 12-09-2003 v 12:51 PM
Luk je offline   Profil uživatele Luk   Find more posts by Luk   Foto galerie člena Luk   Click here to Send Luk a Private Message   Add Luk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

tak vdofka co roste venku zacala nahazovat na palicky neco malo pres tyden zpet , vypada to podle predpovedi na jeste minimalne mesic v pohode pocasi.kyti si roste v kvetinacich , ktery umoznujou jeji preneseni do skleniku - kdyz prituhne , jinak cast pude asi pod umely svetlo ....400w
je tu nekdo kdo mi rekne jak tyhle prenaseny kyti vyrostou nebo je to jako klasik indurek ??
v cinnosti prenaseni kytek z in ven a z ven do in jsem prakticky panic thx pipls
peace

Old Post 23-09-2003 v 13:19 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

zdarecek
tedka mam na balkone 2 rizky nebulu a AK-47.zacaly kvest zacatek zari-tag doufam ze to holky stihnou.urcite doporucuju hnojit-pouzivam bionovu- a taky asi vybirat odrudy s krtasi dobou kvetu. pocitam se sklizni tak v listopadu-vite negdo jak se da zabranit mrazu???
diky , opatrujte se

blade

Old Post 02-10-2003 v 09:38 AM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantrell
Stálý Člen

Karma uživatele cantrell - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

ja pestujem outdoor ale chcel by som sa inf. ci nema niekto semena k2.potrebujem surne ale som v dost mizivej situacii(financnej) tak kolko by to stalo.a este jedna otazka:minule som nasiel na listoch nejake cierne vyrastky tak neviem co je to!!!!cakam radu..pomoc!

Old Post 02-10-2003 v 17:27 PM
cantrell je offline   Profil uživatele cantrell   Find more posts by cantrell   Foto galerie člena cantrell   Click here to Send cantrell a Private Message   Add cantrell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

zdarecek

TIME:dikec za radu-neco takovyho sem mel na mysli.zkusim vypatrat a pouzit. jo jinak uznavam ze*zabranit mrazu*je dost srandovni ***ted sem byl na kontrole,cini se co muzou - ale to AK pude jeste tak min 1-1,5 mesice..
pozdravuj ty svoje kociccky

Old Post 06-10-2003 v 08:34 AM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

tak mne uz kytka pekne kvete. myslim ze hodne pomohlo zakryvani, zakryval jsem asi tak tyden a stacilo. tedka uz jen cekat.

obrazky v galerii

Old Post 06-10-2003 v 08:55 AM
Wowek
Stálý Člen

Karma uživatele Wowek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

no ja sem zas někde slyšel ale nevím jistli je to pravda že indoorova kytka pětovaná out se venku prostě uplně předělá listy sou jiní než když to pěstuješ in palice atd....takže se s toho vlastně stane ganja která ale může dost hustě zmštovat...

Old Post 14-10-2003 v 09:02 AM
Wowek je offline   Profil uživatele Wowek   Find more posts by Wowek   Foto galerie člena Wowek   Click here to Send Wowek a Private Message   Add Wowek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wowek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

2Wowek: to jsou jenom "babske klepy", jestli chces tak se koukni do threadu, kterej mam v podpisu a posud sam
Jinak v cechach se vseobecne rika ganja outdoorovym noname modelum a skunk indoorovym, nebo kupovanym modelum s typyckym aroma

Cicmon

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 14-10-2003 v 15:49 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wowek
Stálý Člen

Karma uživatele Wowek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

no ja to nikdy neskoušel ale zajímalo by mě jak by jela venku třeba takovej velmi oblíbenej sweet tooth (potřebuje to nějakou zvláštní péči ??) tím myslím jako jistli se musím starat o indoorovou kytku pěstovanou out jinak než o klasickou ganju pěstovanou out. ??

Old Post 15-10-2003 v 09:34 AM
Wowek je offline   Profil uživatele Wowek   Find more posts by Wowek   Foto galerie člena Wowek   Click here to Send Wowek a Private Message   Add Wowek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wowek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

2Wowek: zkusenosti se sweet tooth nemam. Specialni pece neni potreba, maximalne se o kyti trochu starat (prostrihavani, etc.), ale to spis pro dobrej pocit . Jo a obcas je potreba kytku zakryt, pac indoory zacinaj venku kvest pozdeji a take pozdeji dokvetaji, ja budu teprve tenhle weekend pravdepodobne sklizet GWS a Budhu, tak doufam, ze to jeste nejak vydrzi (bojim se nocnich mrazu).

Cicmon

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 15-10-2003 v 18:52 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás