Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lepit to s tou paskou je docela narocne, porad se to lepí
dvere jsem uz dodelal tak skrin je komplet vylepena , jupííí
v nejblizsi dobe dodam fota, az se mi vrati fotak. zatim cus mej te se
Skříň je docela hotová a teď se chystám na přesazení mé Blueberry, kterou jsem měl v květináčí, ale přesadil jsem ji do zemně. Není zatím moc velká tak ji šupnu do mé skříňě Jak nejlépe přesadit? Poradíte? Mám univerzální zeminu tak se ptám zda to šupnout přímo do ní a z kořenů dostat hlínu nebo kořenový val nechat v celku a zbytek dosypat do kvěťináče?
Mno jses celkem rychlej s tou stavbou.Ja se s tim seru uz 3 mesice.
Jinak blueberry mam taky tak jsem zvedavej co to bude
Jinak v cem teda jedes?V tom bubbleru nebo klasika hlina?
Ja se rozhodnul alespon pro zacatek pro hlinu.Proste staci zalejt a hotovka maximalne to chce prihnojit ze
Jinak fotky bych sem dal ale proste nefacha upload i kdyz sem sem zahadne jedno foto dostal a ani nevim uz jak.
Zajimavy je to ze nejdou uploadovat jpg soubory a takovy hovadiny ale kdyz to spaknu do raru tak to jde ovsem to je me k nicemu ze..
Uz sem tam napsal dotaz ale jeste nikdo neodpovedel.
Hod sem nejaky foto ty blueberry.
Jeste by me zajimalo co teplota ve skrini jak jses na tom?
No tak vypada ze uz ten upload facha.Je to fakt zajimavy ale kdyz vymaznu exif informace z fotky tak to jde
Mno budu se muset vrhnout na ten muj thread
No jinak to sou seeds ICE co jsem objednal a k tomu 10 seeds blueberry zdarma
Vcera jsem si jeste objednaval ventilacni potrubi www.hydroponieplus.cz a tak ve ctvrtek by meli dorazit a snad prijde jeste borosilikatova trubice na kterou cekam od 20,6,ale zatim skrin jeste nefakala tak je mi to jeste docela jedno, hlavne aby to bylo a prislo to OK