Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2fukokuko: Vole, kdyby sis přečetl to fórum celé, tak bys asi věděl, že tě ten dlouhý tón připravil o docela dost peněz. Je to jenom o tom, jestli máš aktivovanou službu skrytí čísla. Pak ti to vyhodí halali, volaný účastník není dostupný... když ji máš aktivní, voláš do USA na nějaký modem napíchnutý na placené lince (něco jak 609). takže příjemné zážitky při placení účtu.
Rozhodně to neznamená že jsi odposlouchávaný. To jde zjistit jinak, ale rozhodně to není v možnostech běžného uživatele a už tím tuplem to není o nacvakání nějakého "inteligentně" se tvářícího čísla.
Ak policia poziada operatora, aby ukladal hovory, pre operatora to nie je ziadny problem. Naco si to komplikovat plosticami. Je este mozne zachytit signal GSM siete - a to na poriadnu vzdialenost, ale treba na to velmi komplikovane zariadenie. A hovory su sifrovane - sice dost slabo, ale aj tak to veci komplikuje.
Ale myslim, ze na odpocuvanie treba sudne povolenie.
Informacie o uskutocnenych hovoroch (kto-komu-kedy) ma prevadzkovatel siete povinnost archivovat urcitu dobu. Neviem ako je to s hovormi samotnymi - kazdopadne - nie je to technicky problem.
O mobilech vim bob, ale u nas ve meste kdyz de nekdo volat z telefoni budky, tak to je jako kdyby se sel rovnou sam udat na tu policejni stanici...Hlavne ze na todle polisi cas maj...swine!
hm...doporucuji sekci zajimavosti na strankach www.id2.cz
jinak ja pouzivam nokii 5110 (furt), vynuloval jsem tam IMEI, zapnul jsem si tam netmonitoring, ve kterym lze videt mezi jakymi vysilaci jste prave zameren (existuje seznam) a take lze hardwerove odpojit Transmiter (vysilac).....
Jsem taky toho názoru, že jdou jen po "VELKCH RYBÁCH". Z vlastní zkušenosti vím, že odposluchávají jen kokoty, co dealujou perník a podobné sračky. Nás huliče nechávají na pokoji, pokud to nejsou pálky v řádech deseti tisíců. Ještě nikdy jsem se nesetkal s tím, že by odposlouchávali huličovi mobil, když je bezúhonný a nejede v něčem jiném..
No to je sice moc hezky ze mi nebudou odposlouchavat telefon, kdyz si vyndam baterku a simkartu,....ale taky si nikam nezavolam.To ho muzu rovnou zahodit
slysel sem, ze jakakoliv sms obsahujici slova jako gram, trava,... proste cokoliv "nelegalniho", je automaticky zkopirovana a odeslana na prislusnou krajskou policii, kde se jim to zobrazi, takze cekujou furt...
nevim co je na tom pravdy, ale typek co mi to vypravel uz sedi ...
...hm... nojo vzpominam si jak sem cetl 1984... to bylo vetsi psycho... pomalu si uvedomujete souvislosti s bratrem zastoupenym dnesnimi verejnymi medii... Ale k tematu, kolik si myslite ze telefonuje lidi kazdou vterinu??? To by museli vykonavat policajti s 100 hvezdickami (1-oblikne uniformu, 2- dokaze souvisle mluvit, ne za chuze 3- dokaze zmacknout cudlik na vysilacce 4-poprosi kolejmdouci o pomoc pri vytocveni cisla ...) A vubec - na nase sifry nemaj... Telefon asi tezko muze byt ZNEUZIVAN k odposlouchavani kdyz nevysila (hovor, sms, prijem dat). Myho kamose diky odposlechu predvolali, ale jen aby z nej dostali info. o dylerech, jakmile se osmelil a zeptal se na odposlouchavani, vyprovodili ho na svobodu a este mu dekovali za obcanskou slusnost. Je to totiz nelegalni- pokud uz nejste podezrely z tretniho cinu, coz Vam musi byt oznameno, jo a o odposlechach musi rozhodovat soud, jinak namaji jako dukazy zadnou cenu.
Chci se zeptat, jestli volající může poznat, že je odposloucháván. Slyšel sem, že když slyšíš ozvěnu-to samé co říkáš slyšíš ještě jednou, tak že právě tohle je odposlech. Podle mě je to ale blbost, určitě to maj nějak pojištěný, abyste vůbec netušili že vás čekujou...Jak to je???
francoá: OMYL....v České republice je možný i "nepovolený odposlech" = tj. policie potřebovala odposlouchávat a odposlouchávala ale nedostala povolení, takze získáné informace nemuzou pouzit... "u soudu"
P.S. logicky ne kazdyho hulice....ale skoro kazdyho.... nehlede na to, ze vlastně vubec nemusej, sms jsou logovany 5 let, u hovoru je po stejnou domu zaznamenána pozice+kdo&kam....
btw. ale kdyz volíš pravici tak urcitě víš ne?
za sebe můžu říct:
Je to moje zkušenost (v jiné záležitosti už vyřešené), že policie nás odposlouchávala...ale neměla to od někoho povolené a tak to nemohli použít u soudu jako důkaz....!!!§.....ale to neznamená že jim to nepomohlo...
jo ještě podotknu, že i na naší žádost aby se to řešilo, tak se to neřešilo...prostě přečetli 3 řádky textu a šmitec...bez následků, takže proč (ne-)pokračovat...