Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedna hhoodně stará...ještě za časů quake1...3D mi nikdy moc nešlo...
.....................................................................................................
Na horách s kamosem a kamarádkou co tvrdila že jí tráva nic nedělá. Dala si dýmku a prej furt nic. Ubalil jsem špeka a v průběhu kouření sme se s kamošem zakecali a zapoměli jsme na kamarádku.
Pak když jsem si na ni vzpoměl tak začla konverzace:
Já: "Tak co furt nic?"
Ona: "mlčí"
Já: "Tak co seš zasekaná?"
Ona: "mlčí"
Já: "Jak ti je?"
Ona: "Co?"
Já: "Jak ti je?"
Ona: "Brní mě celý tělo"
Kamarád: "Však ti zvoní telefon"
Ona: Promiň
"hodně silnej křik z telefonu"
Ona: /pokládá telefon/ a mě a kamarádovi hlásí: volal mi bratr
My: co chtěl?
Ona: "Nevím, ale dejte ten sníh pryč.. je mi z něho zima"
(v tom stavu v jakým sme byli jsme s kámošem skončili v křečích na zemi
Kamarátove zájeby (barman v krčme):
"...no jasné, vídete von, pôjdete do prava, chvíľu rovno, potom do ľava a tam už to zbadáte. Nastúpite na 63 a za 2 zastávky ste tam...... Ty vole, vôbec netuším kam som ich poslal.."
(btw nie je sviňa, bolo už 20 min po záverečnej a takto sa snažil vyhnať bezdomovcov, čo sa tam zohrievali)
"No a takto si tu kvasím celé dni. Doobeda nikto, poobede pár ľudí, príde štamgast Roman, toho beriem už ako inventár..."
Původní příspěvek od travodlak rozhovor s operátorem:
dobrý den JANA BLABLABLA outů...můžu jeden malý dotaz?
dobrej...nó ale nemám moc času...
kolik asi tak měsíčně provoláte?
stovku
aha...no...tak to se obávám že tu pro vás asi výhodnější tarif v nabídce nemám...přeji hezký den...
Na mě zase: ....ušetříte 3600 Kč za rok!
Já: Fakt? Paráda, platím 300 kč měsíčně!! To budu mít volání SMS a 300 MB zdarma?
Ona: hm, tak to tedy opravdu ne.. a kolik máte volných minut?
Já: a nejseš trochu voprsklá? Zavolej mi až se naučíš chovat, jo? nemám čas...
A na roček mám klid Než mě zase nafasuje v balíku nějakej nováček