Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fico- ryšavy kokot ktory sa sem aj s Gaparovičom snaži zaviest skurveny komunizmus. Ja sa az pozastam tad jeblostou tohto naroda. Však DOCHODCI TO JE NASA BUDUCNOST. Velice sa aj Csaky poburoval nad touto temou(legalizacia marihuany.A čo som sa dočital?
Slovensko s celej EU ma najprisnejšie zakony ohladom marihuany.A to ma desi.
Na Slovensku je viac huličov nez dost tak prečo s tym nikto nic nerobi.
Chcel by som aby to tu bolo aspon ako v Čechách.
Původní příspěvek od pan.smakovicka No ja som sa tam docital ze len bude v programe ani na ich ofdf. strianke neni nic take.
A ze niesom expert v tejto oblasti
pisal som priamo zo sulikom (kuk par stranok dozadu) a ubezpecil ma, ze to v programe maju. mam aj kontakt na tipka zo SaS, ktory ma na starosti tuto temu
SAS je buducnost, tiez som vcera nieco malo cital, nejaky rozhovor s predsedom strany...dekriminalizacia je myslim pre mudreho slovaka lepsia ako legalizacia...palec hore pre SAS
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
pisal som priamo zo sulikom (kuk par stranok dozadu) a ubezpecil ma, ze to v programe maju. mam aj kontakt na tipka zo SaS, ktory ma na starosti tuto temu
Hej snazim sa tomu verit, ale sme na SK, klude to moze byt dalsia strana co si chce len prilepsit o nikae tie hlasy. Ked su toho fakt zastancom tak by si to mali dat oficialne do programu. A zaujimave je aj to, ze chce ten pan dekriminalizaciu ale nevyzna sa do toho jak sam povedal. Ale lubi sa mi, ze aspon niekto o tom zacal hovorit a lubi sa mi aj to, ze chcu odluku cirkvy od statu.
Tak treba dufat.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
To je nahrany, normalni propaganda! Prece je blbost, aby nejakej policajt nekoho zatknul, 30 minut cekal nez prijede televizni stab a pak se s nim nechali pekne natocit. Nekdo to na nej usil predem, 100%.
Kua to je fajt voser u vas...zorganizujte nejakou odvaznou partu, ktera se da dohromady a udela demonstraci za legalizaci. Tady bylo na prvni nejakejch 150 lidi a ted vidite ze to jde. Jenom musite dat pozor, aby to nebyla propagace drog a aby lidi, co to budou organizovat, aspon nejakou dobu nehulili.
rovno sa mohol ist udat sam. a dost mozne, ze ta hliadka bola s policajtami v aute.
vole tak toto je v pici. aj ten chalan bol asi riadny kokot, ked to hodil na asfalt pred policajtov. zasluzil by si darwinovu cenu, alebo by ho mali dat vykastrovat, nech sa taky hlupak dalej nerozmnozuje.
pamatajte nepanikarit pri konfrontacii s cajtmi. policajti si vas vsimaju (jeden sa rozprava, druhy sleduje reakcie). chovat sa prirodzene je najdolezitejsie. ja osm uz zazil asi 3 akcie, kde vsetkych prehladavali a mal som pri sebe matros a neprehladali len mna alebo iba tak lacno. naucte sa s nimi komunikovat ako s rovnocennymi partnermi, nemaju totiz radi, ked sa k nim ludia chovaju povysenecki. vtedy vas kludne pozru detailne a klesa tym vasa vyjednavacia schopnost na zahratie do outu (sak nerobim nic zle, je to len gecko na joint,...). verte ze to funguje, ked nenatrafite na vacsinu kktov
,, 27.07.2009 19:58
Protidrogová jednotka zasahovala koncom minulého týždňa na východe Slovenska v obci Varadka v okrese Bardejov. Tam dvaja bratia ukrajinského pôvodu so štátnym občianstvom SR pestovali v bývalej sýpke marihuanu. Za drogovú trestnú činnosť preto obvinil vyšetrovateľ 40-ročného Mikuláša H. a jeho 34-ročného brata Andreja z Bardejovskej Novej Vsi.
Obvinení podľa prvého viceprezidenta Policajného zboru Michala Kopčika pestovali a vyrábali drogu na veľmi vysokej úrovni. „K jednotlivým rastlinám bol samostatný prívod vody. Tá bola ohrievaná na takú teplotu, aby rastliny rástli čo najrýchlejšie,“ povedal Kopčik na dnešnej policajnej tlačovej besede. ..:-))))))
Takéto pestovanie podľa neho zabezpečilo v rastlinách vysoký obsah THC – účinnej látky v marihuane. Policajti zaistili približne 2 263 kusov rastlín a sadeníc, ako aj rôzne technické pomôcky na umelé pestovanie marihuany. Medzi nimi aj 62 kusov sodíkových výbojok s transformátormi, ktoré na rastliny v sýpke svietili.
Ako uviedol Kopčik, marihuanovú farmu bratia pravdepodobne prebrali od ľudí ázijského pôvodu, pravdepodobne Číňanov. Svedčia o tom rôzne osobné predmety pochádzajúce z ázijských krajín, ktoré sa našli v sýpke.
Podľa Kopčika vyšetrovanie prípadu ešte nie je uzavreté. Bratom – pestovateľom však hrozí trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov za nedovolenú výrobu omamných látok, stíhaní sú vo väzbe.
acheron: veľmi by som sa netešil...Čaplovič je jeden z najväčších xenofobných prasiat v našej politike...to, že sa snaží zakázať spice a mnoho iných mäkkých drog ktoré sú zatiaľ legálne hovorí za všetko. K tomu všetkému sa ešte vyjadril aj že je za vyššie trestanie tých ktorý pestujú, držia a predávajú..to znamená že ak kúpiš od dealera gram tak je to v pohode, ako náhle niečo vypestuješ tak pôjdeš na 20 rokov aj za držanie a predávanie. Ak k tomu pridáš ešte aj to že s blíži predvolebná kampaň tak jasne z toho vyplýva že sa nič Slovenskoborné konať nebude.
Skôr by ma zaujímalo čo je s takými organizaciami ako slobodná voľba a podobne...tie majú dosť dlhú tradíciu a mohli by v spolupráci s niekým robiť neaké akcie...hlavne o tom hovoriť, lepiť plagáty, nálepky...nech sa ľuďom dostane do hláv že tu vždy bola, je a bude.
Naopak, pre dílerov by mali byť ďaleko tvrdšie tresty, lebo zarábajú na bolesti iných
Hmmmm ci marihuana nieje heroin Popisuje to akoby bola marihuana neskutocne navykova zivoty niciaca droga to je kkt sice je mozne ze myslel na tvrdsie drogy ale aj tak je to kreten oj musel som tu napisat lebo uz 3 dni mi to vrta hlavou jaky je to chuj