Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 41 42 43 44 45 »
Autor
Téma 
LordFitgerald
Stálý Člen

Karma uživatele LordFitgerald - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 673

No někteří z vás si dávají dobrý kentusy Ale jinak já dnes chtěl dělat brambory (naše rodinný jídlo- chudý ale dobrý- brambory na loupačku, máslo, tvaroh, sůl, připiješ mlíko...) a já neměl tvaroh tak jsem zkusil šlehačku Ale dalo se to...

Yo man! Jah praise U!

Old Post 08-12-2007 v 12:59 PM
LordFitgerald je offline   Profil uživatele LordFitgerald   Find more posts by LordFitgerald   Foto galerie člena LordFitgerald   Click here to Send LordFitgerald a Private Message   Add LordFitgerald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konopnik
Nový Člen

Karma uživatele Konopnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 674

Ja byl s kamosem pred pul h na brcku hned jak sem prisel domu tak sem udelany dve 2mega pizzi o polopmeru tak 40com a vsechny sem je sned a ted mi je blbe a ty pizzi bylu sumkovy

Old Post 08-12-2007 v 21:45 PM
Konopnik je offline   Profil uživatele Konopnik   Find more posts by Konopnik   Foto galerie člena Konopnik   Click here to Send Konopnik a Private Message   Add Konopnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MiVenKu
Stálý Člen

Karma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% PěstitelskáKarma uživatele MiVenKu - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 675

Mno co se týče přímo nás, tak největší haluz žravka byla smažená tlačenka(na pánvičku: 2plátky tlačenky,cibule,klobáska,eidam)...moc dobré!!!
Ale kámoš jedl chleba se šlehačkou ve spreji nebo vánočku s MÁJKOU...tomu říkám extrém

/ 1. grow / ◄ 400W - Euforia ►
/ 2. grow / ◄ 400W - WW & Sweet Tooth no.4 ►
/ 3. grow / ◄ 400W - ML, Afghan, NL5xHaze ►
/ 4. grow / ◄ 400W - White Russian & Chronic ►

/ 5. grow / ◄ 400W - Jack Herrer & Orange Bud ►

Old Post 08-12-2007 v 22:12 PM
MiVenKu je offline   Profil uživatele MiVenKu   Find more posts by MiVenKu   Foto galerie člena MiVenKu   Click here to Send MiVenKu a Private Message   Add MiVenKu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Death
Nový Člen

Karma uživatele Death - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 676

poslední věc co sem snědl nechutnýho byl rohlík s taveným sýrem a horčicí, ale třeba známej jedl nutelu s cibulí takže proč ne? :-D

Old Post 09-12-2007 v 09:47 AM
Death je offline   Profil uživatele Death   Find more posts by Death   Foto galerie člena Death   Click here to Send Death a Private Message   Add Death to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 677

V jakémkoli stavu miluju takový ty kuličky do polívky... Ale myslím, že podivný kombinace jídla nejsou způsobeny hulením, ale prostě povahou... Jak jinak vysvětli, že můj nehulící tata je schopný sníst škvarky s vánočkou... chleba s povidlím... A jednou... přijdu dom, on je u stolu, v ruce rohlík s čímsi podivným.. Když to dojedl, hlásí, že mu to sádlo nějak nesedlo... Později matka zjistila, že si namazal vysmažený sádlo z řízků .... Takže hrozný chutě nezpůsobuje hulení, je to nátura

Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.

Lophophora - kaktus bohů
Záhada San Pedro

Old Post 09-12-2007 v 12:03 PM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordFitgerald
Stálý Člen

Příspěvek č. 678

Dovolím si jemně nesouhlasit... často to způsobuje ten stav... já nikdy nemám tak rapidní chutě splácat celou ledničku najednou teda když jsem normální

Yo man! Jah praise U!

Old Post 09-12-2007 v 17:22 PM
LordFitgerald je offline   Profil uživatele LordFitgerald   Find more posts by LordFitgerald   Foto galerie člena LordFitgerald   Click here to Send LordFitgerald a Private Message   Add LordFitgerald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 679

citace:
Původní příspěvek od waterpiper
Prezrali jste se nekdy zhuleni tak, ze jste se v zapeti poblili ? Ja jo a pak nasledovalo jeste hutne srani

Jasne :-D celej den jsem nejedl pak si dal navečer kíbl následně jsem skočil do sámošky a koupil si české tvarohové buchtičky a snědl je na posezení o hodinu později jsem je v napřímené poloze ve stoje vyhodil na trávník. :-D

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 09-12-2007 v 18:25 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 680

no tak já když už si pokouřim hodně v pohodě tak u mě neni nad ovoce...miluju exotický ovoce a k tomu špeka jéé jak já sem dostal chuť na nějakej luxus model a k tomu banán,pomeranč,grep...to zkuste...třeba se to někomu nezamlouvá, ale pro mě je to SUPEER

Old Post 09-12-2007 v 19:59 PM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordFitgerald
Stálý Člen

Příspěvek č. 681

citace:
Původní příspěvek od hick
z tohodle sem teď sežral ty čokoládový kousky

lol

Yo man! Jah praise U!

Old Post 11-12-2007 v 13:17 PM
Vietcong-player
Stálý Člen

Karma uživatele Vietcong-player - 79% PěstitelskáKarma uživatele Vietcong-player - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 682

Ani sem netušil kolik mám příhod s hulihladem... kámoši co si u mě dávali buřt-guláš a segedýn můžou potrvdit...
ale asi nejlepší byl jednou můj bratr... přišel po kalbě domů a na plotně měl připravenej nějakej guláš, tak ho sežral a šel spát... mati druhej den volá kde je ten hrnec plnej zbytků pro prase... říkal že to nebylo tak špatný jenom mu bylo divný že tam sou knedlíky, bramdory, nudle a všechno možný... a prase si nakonec taky pochutanalo na gulašku....

Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...

a jsem uchylnej na tři tečky...

Old Post 11-12-2007 v 13:51 PM
Vietcong-player je offline   Profil uživatele Vietcong-player   Find more posts by Vietcong-player   Foto galerie člena Vietcong-player   Click here to Send Vietcong-player a Private Message   Add Vietcong-player to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 683

Vsechno.....a nejlepe naraz!!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 11-12-2007 v 16:26 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabi88
Stálý Člen

Karma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% PěstitelskáKarma uživatele cannabi88 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 684

to Vietcong: to ještě když jsme začínali žrát ten buřtguláš tak to bylo v klídku,ale pár hodin na to jsme šli ještě jednou na tu samou chálku a k huli hladu se přidal i alko hlad a to byl teprv mazec! Chudák Vietcong po zbytek týdne neměl co žrát

400W - 8x S.a.g.e.

400W-7xGWS+1xMisty

cannabi..

Old Post 08-01-2008 v 14:01 PM
cannabi88 je offline   Profil uživatele cannabi88   Find more posts by cannabi88   Foto galerie člena cannabi88   Click here to Send cannabi88 a Private Message   Add cannabi88 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 685

Tak poviem vam recept na romsky croasant ktorý si pamätam ešte zo zakladnej školy ktory si pripravovali. tak na pripravu treba horalku alebo tatranku a rožky. Spravite si do rohlika dieru ako na horuceho-psa a do vnutra napraskate horalku tadá a je to hotové_!

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 08-01-2008 v 14:21 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 686

Ja sežeru všechno co doma najdu..dycky musim myt neco v drzce..na tohle je dobry si vzit treba zvejku..dyz uz fakt nic neni

Old Post 17-01-2008 v 21:15 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikel
Stálý Člen

Karma uživatele mikel - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 687

zdareeec
zrovna jsem ted zhuleny jak prase...dosel jsem z knajpy domu
a tady zeru chleba se salamem.k tomu pernik ten co má často ten bílí bílkový krém a bebečka...
mam takovou zravou ze snad za chvili pujdu okusovat okapy

Old Post 31-01-2008 v 21:56 PM
mikel je offline   Profil uživatele mikel   Find more posts by mikel   Foto galerie člena mikel   Click here to Send mikel a Private Message   Add mikel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stream
Stálý Člen

Karma uživatele stream - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 688

ja kdyz prijdu domu spalenej jak stika tak moje nejoblibenejsi kombo je Jogurt (klidne i nekolik ) + zbytky od obeda takze vetsinou knedliky a naky maso + chocapic nebo nesquik zalty hezky az po okraj mlikem + nekolik chlebu s marmeladou + par jablek a vyvylit se u telky nebo ke kompu

23

Old Post 01-02-2008 v 12:28 PM
stream je offline   Profil uživatele stream   Find more posts by stream   Foto galerie člena stream   Click here to Send stream a Private Message   Add stream to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 41 42 43 44 45 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás