Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No někteří z vás si dávají dobrý kentusy Ale jinak já dnes chtěl dělat brambory (naše rodinný jídlo- chudý ale dobrý- brambory na loupačku, máslo, tvaroh, sůl, připiješ mlíko...) a já neměl tvaroh tak jsem zkusil šlehačku Ale dalo se to...
Ja byl s kamosem pred pul h na brcku hned jak sem prisel domu tak sem udelany dve 2mega pizzi o polopmeru tak 40com a vsechny sem je sned a ted mi je blbe a ty pizzi bylu sumkovy
Mno co se týče přímo nás, tak největší haluz žravka byla smažená tlačenka(na pánvičku: 2plátky tlačenky,cibule,klobáska,eidam)...moc dobré!!!
Ale kámoš jedl chleba se šlehačkou ve spreji nebo vánočku s MÁJKOU...tomu říkám extrém
V jakémkoli stavu miluju takový ty kuličky do polívky... Ale myslím, že podivný kombinace jídla nejsou způsobeny hulením, ale prostě povahou... Jak jinak vysvětli, že můj nehulící tata je schopný sníst škvarky s vánočkou... chleba s povidlím... A jednou... přijdu dom, on je u stolu, v ruce rohlík s čímsi podivným.. Když to dojedl, hlásí, že mu to sádlo nějak nesedlo... Později matka zjistila, že si namazal vysmažený sádlo z řízků .... Takže hrozný chutě nezpůsobuje hulení, je to nátura
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
Dovolím si jemně nesouhlasit... často to způsobuje ten stav... já nikdy nemám tak rapidní chutě splácat celou ledničku najednou teda když jsem normální
Původní příspěvek od waterpiper Prezrali jste se nekdy zhuleni tak, ze jste se v zapeti poblili ? Ja jo a pak nasledovalo jeste hutne srani
Jasne :-D celej den jsem nejedl pak si dal navečer kíbl následně jsem skočil do sámošky a koupil si české tvarohové buchtičky a snědl je na posezení o hodinu později jsem je v napřímené poloze ve stoje vyhodil na trávník. :-D
no tak já když už si pokouřim hodně v pohodě tak u mě neni nad ovoce...miluju exotický ovoce a k tomu špeka jéé jak já sem dostal chuť na nějakej luxus model a k tomu banán,pomeranč,grep...to zkuste...třeba se to někomu nezamlouvá, ale pro mě je to SUPEER
Ani sem netušil kolik mám příhod s hulihladem... kámoši co si u mě dávali buřt-guláš a segedýn můžou potrvdit...
ale asi nejlepší byl jednou můj bratr... přišel po kalbě domů a na plotně měl připravenej nějakej guláš, tak ho sežral a šel spát... mati druhej den volá kde je ten hrnec plnej zbytků pro prase... říkal že to nebylo tak špatný jenom mu bylo divný že tam sou knedlíky, bramdory, nudle a všechno možný... a prase si nakonec taky pochutanalo na gulašku....
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
to Vietcong: to ještě když jsme začínali žrát ten buřtguláš tak to bylo v klídku,ale pár hodin na to jsme šli ještě jednou na tu samou chálku a k huli hladu se přidal i alko hlad a to byl teprv mazec! Chudák Vietcong po zbytek týdne neměl co žrát
Tak poviem vam recept na romsky croasant ktorý si pamätam ešte zo zakladnej školy ktory si pripravovali. tak na pripravu treba horalku alebo tatranku a rožky. Spravite si do rohlika dieru ako na horuceho-psa a do vnutra napraskate horalku tadá a je to hotové_!
zdareeec
zrovna jsem ted zhuleny jak prase...dosel jsem z knajpy domu
a tady zeru chleba se salamem.k tomu pernik ten co má často ten bílí bílkový krém a bebečka...
mam takovou zravou ze snad za chvili pujdu okusovat okapy
ja kdyz prijdu domu spalenej jak stika tak moje nejoblibenejsi kombo je Jogurt (klidne i nekolik ) + zbytky od obeda takze vetsinou knedliky a naky maso + chocapic nebo nesquik zalty hezky az po okraj mlikem + nekolik chlebu s marmeladou + par jablek a vyvylit se u telky nebo ke kompu