Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zeleninový salát z brokolice, rajčat, paprik, okurek, ředkviček, petržele, pažitky a s nastrouhaným eidamem Zhulka při přípravě navýší svůj huli hlad => požitek se minimálně násobí Dobré jak za studena, tak i za tepla, s tmavým pečivem, ale i bez.
Jo,takovej hulihladek bejva dost nevyzpytatelnej.Ja mam taky jeden uzasnej recept,kterej chutna kazdymu-prijdu k lednici,otevru lednici,najdu neco v lednici->sezeru neco z lednice->zavru lednici.Zrovna pred chvili jsem podobnym zpusobem vypil celou smetanu ke slehani
Bezva název mi tomu říkáme ZELENEJ HLAD.
je to moc člověk už je přecpanej, furt to do sebeb pere a ten prožitek z chutí, já osobně spasu co najdu ale co je fakt moc dobrý SMAŽÁK , z různých sírů co dům dal, když jsem fakt mocně a přijdu domů, vezmu brambory, uvařim upeču, obalim syrečky, hermelín, eidam...co prostěje+ tak tuna tatarky a kečupu anevim, jako smažák mam rád ale když sem v pejru tak mě fakt ničí svpu lahodou, a pak PALČINKY dělaný upně normálně na sladko, naplněný sírem kečupem uzeninou.... o bože jdu jíst jdu dělat smažák...
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
to su jediný který to nezajídá??? nejak mě to přestalo bavit a poslední dobou když su fakt moooc, tak na jídlo nemám ani pomyšlení. jo,občas se objeví modely, po kterých bych sežral tunu čokolády, ale to je tak všecko
Ja si dal 4rohliky se syrem,nato jsem si dal 2rohliky se salamem,nato kako s vanockou a nakonec jsem si udelal cerealie s mlikem zapil to cajem a sel spat.. Ale rano jak jsem se vzbudil jsem se malem posr..