Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Milý přátelé a kamarádi groweři,
letos sem zvolil na svůj pěst Shamana--už dlouho mě lákají fialky,NL--Chtěl sem zkusit něco new,Pot of gold--Nádherná odrůdka a noname--Klasika.....
Chtěl sem se také letos vyhnout zvěři (tady aby se zvěř vyhla mě ) tak sem udělal takovej plůtek (tyče z lísky a do mezer akát )
*********VEŠKERÉ OTÁZKY A PŘIPOMÍNKY PLS PIŠTEEE*****
Luxusni paloucek:-)) akorad bych to mozna dal do kvetinacu ktere bych zakopl do zeme-a v nich bych mel nejakou tu lepsejsi hlinu,tahle totiz nevipada vubec dobre.Ale taky vidim jen fotku,v realu to muze bejt jinak:-))
To stou hlinou je pravda.. ale mozna bych to spis resil vyhloubenim vetsich jamek a nasypani kvalitnejsi pudy a pak to tam dat volne nez do kyblu..precejenom ta volnost se nakonec vyporada i stouhle hlinuo ale kdyz dlouho porostou kvalitni pudou a pak obcas nakej ten koren zavita do tyhle pudy je to lepsi nez aby se ty korinky tesnaly v kyblu...ale jinak to mas moc krasny a stim plutkem ses musel pekne srat ale poved se ti peace and grow
Dík Hlínu sem samozdřejmě dal kvalitní...ale jelikož by se mohl z tý hnusný vyplavit (jelikož byla nějaká lehčí) tak sem jí zas přihrnul tou horší...Chápete
nemas nahodou na te ctvrte fotce na listech bile tecky- plisen?jestli ne tak sry je mozne ze se mylim
ja mam totiz zrovna neco podobneho a je to i na povrchu substratu
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley
no tak jestli by to byla plisen tak to vadi a jestli ne tak nevadi no zalezi teda co by to potom bylo
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley
Pepe:Já myslím že je to spíš pyl ze stromů všude kolem!
*****DOBRÁ RADA NAD ZLATO *****
Dnes sem šel po bytě a koukám já uplně zapoměl na můj kýbl...Chtěl jsem ještě něco dosadit na vedlejší pole a tak sem prdnul do JIFFŮ posledních 14 seeds no name..ty woe a čumim...Vylezli všechny!!! Což se v hajzlpapíru nikdy nestalo...1 tableta stojí 3 KČ a je to fakt luxus--Dá se tam seeds..Může v tý tabletě bejt celej měsíc a pak to akorát dáš CELÝ do hlíny a jeto!! Dobrý je to! DOPORUČUJU!!! Peace
Verim ze je to supr tyhlety vecicky soou vazne vychytany ale jako abych rek pravdu tak me teda treba muj No Name leze na hajzl papiru jak divej a vetsinou vyklici uplne vsechno asi to spis zalezi na tech seminkach...ale jako tohleto urcite je vyborna vec ja sme nekde v terarijnich potrebach koupil kostku tohjo lisovanyho kokosovyho substratu a to je taky supr narves to do kyble a ono to z takovy kostky udela asi 10 litru toho substratu je to vazne supr co se tyce pH to sme nak nezjisoval...to este prozkoumam a uvidim ale myslim ze to je vicemene toto akorat to enni v tech sitkach je to parada Peace and Grow a mas to krasny a K+ za supr plutek a krasny kyticky
strihorukyeduar : yo, je to celkom v pohode out...pekne spraveny, zatial tomu nic nechyba len aby ti to nikto nenasiel, inak v Jiffy som ja robil klony uz davnejsie a teda stale aj robim a u nas stoja iba 2 korunky cus zatial,kym sa bude na co pozerat ...