Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj mam to necelích 200km ale rozhodně dorazíme!Tak ty co to maj daleko nechte se inspirovat!sice nevím potom jak z5 ale to se nak zvladne jako vždy! :-D
2kubanecjam: Myslim, ze za 2kc uz byly minule, ne? A covece ja jsem byl hooodne proti, kdyz jsme se dohadivali, jestli teda ty zalohy udelat nebo ne, ale vono to nakonec perfektne zafungovalo! Pankaci meli piva zadarmo, protoze sbirali pohozeny (no, parkrat i nepohozeny...) kelimky, my a zaroven sprava parku Parukarka jsme meli min prace s uklidem, celej prostor vypada po dobu konani o poznani vic cistej a ekologii bylo taky ucineni zadost (plasty byly vytrideny) = vsichni byli dokonale spokojeni!!! A ty dve kacky nebo kacka, to uz nakonec bylo vsem jedno.
2winny : Idealni mejdan na oslavu narozenin, ver mi. Ja budu letos slavit kulatiny, to bysme se meli nekde sejit na drink na Paruce!
2Demolisnman: Kamo, mas zakazany prijimani PM, takze ti neposlu odpoved, ale rozesilam lidem co se mi ozvali tenhle text:
------------------------------
Ahoj,
odpovidam na nabidku pomoci s propagaci. Je potreba rozlepit plakaty a roznest letaky, jsem moc rad, ze se do toho chcete zapojit.
Abych si mohl udelat seznam kam se co bude posilat a aby se nestalo, ze na jednom miste bude xx lidi a jinde zas nikdo, potreboval bych par zakladnich udaju (taky abych vedel kam mam tubus s materialem poslat):
Jmeno a prijmeni
Nick (na groweru samozrejme)
SoundSystem (pokud v nejakem jste, pokud ne, udelejte mezeru a pak zas tab, i mezera je jakoby pismenko)
Telefon (tvar po trojcislich s mezerama, bez +420)
Mail
Kolik chcete plakatu
Kolik chcete letaku
Cela adresa (oddeleno carkama)
Cil propagace (tady toho muze byt vic, zase oddelene carkama)
Prosim o dodrzeni toho poradi jak jsem to napsal, mezi jednotlivyma polozkama udelat misto mezery tabelator (klavesa tab) a psat s diakritikou, hodne mi to ulehci praci s organizaci.
Priklad:
Pepa Vonásek wondys RychtaTekknoAcidVsechno 777 777 777 30 50 U maminky 10, Hrušovany nad Jevišovkou, 35285 znojemsko, rychty na carodky, brno a okoli, ve skole
Jeste jednou diky moc za dodrzeni te upravy, fakt mi to strasne zjednodusi zivot. Posilejte to pls na mail r-man@seznam.cz, ne sem na grower!!!
A nakonec jedna samozrejmost, ale proste ze slusnosti to napisu. Vase udaje budou drzeny v naproste tajnosti, nikam a nikdy je nikomu nebudu davat, plakaty a letaky rozesilam ja osobne a na tubusu je zpatecni adresa. Minulej rok to krasne zafungovalo, tak doufam, ze to vyjde i ted.
Ahoj
R-Man
-----------------------------------------------
Pokud se chcete jeste nekdo pridat, jste vitani, proste se ridte tim textem - DIKY MOC!!!
2Plantmanager - nevim kdo jsi, ale tyhle letaky prosim nikde netisknout a neroznaset!!! Tisknout a roznaset se budou az ty se sponzorama, to je strasne dulezity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smaz prosim svuj prispevek, to by byl prusvih, protoze za loga na letakach a plakatech nam sponzori prispivaj.
Moc sem to nepobral s tim TABem .. v mejlu mi to hodí na jiný okýnko, takže tab se použít nedá, a ve wordu na další tu zarážku
Sem blbej, tak mi to nepřipomínejte
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Aha, tak uz chapu, proc mi to kazdej posila blbe...a ja si myslel, ze jsou vsichni jelita :-) Ja pouzivam k editaci textu obycejnej windowsi notepad, tam tab nadherne funguje. Slo mi hlavne o to, ze si to pak vkladam do excelu a tim tabem se mi to vlozi rovnou do spravnych budek. Takhle musim porad vykopirovavat jednotlivy slovicka do jednotlivejch bunek a to je strasne voser, kdyz se mi ozve treba 50 lidi...No holt se s tim poperu, co mi zbejva :-)
s tou ginesovkou musis mit spocitane lidi (nejlip podepsane)a musis tu akci ohlasit vyboru kterej se zabiva rekordama ale s tim zkusenosti opravdu nemam
Původní příspěvek od r-man
Jo a PMko mi poslalo pres 30 lidi, ale do mejlu mi s adresou odpovedelo jen asi polovina, kde jste vy ostatni?
Diky
Ja bych si troufl tipnout, ze se mozna par lidi leklo, kdyz zjistilo, kolik udaju po nich chces - nick, adresa, telefon... taky jsem z toho nemel nejlepsi pocit pri prvnim vyplnovani, ale uz vloni to bylo v klidku.
Takze nebojte a propagujte