Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Legalizace 2009 - Million Marihuana March
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Pujdete?
Jdu uz na demonstraci a pochod - tohle se musi podporit
Jdu az na volnou zabavu - zajima me kalba v parku s free vstupem
Jdu az na volnou zabavu z jinych duvodu
Nejdu protoze to mam daleko do Prahy
Nejdu protoze nechci legalizovat/dekriminalizovat
Nejdu z jinych duvodu
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
kubanecjam
Stálý Člen

Karma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od r-man
Snad jo, chystame jeste maly velky prekvapeni, oznamim to az to bude jisty.

to je jasný už vim, za vrácení kelímku bude dvoukačka místo jedný he ...ale ne

to jsem zědavej..už aby to bylo

EDIT: že by menší tipovačka.. kdo to uhádne ?

2008 OUT - WW + GWS + nonamy + (yzop, majoránka, saturejka, bazalka, levandule, šalvěj, třezalka, oregáno )
2009 OUT - OB + MAZAR = SNÍH KAPUT
2014 OUT - vlastní krosy z MAGMY, JACK H, něaký autoflavíky .....

2009 IN - OB + MAZAR - 250 W - MATKY

Nikdy neříkejte že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec který neví, že se to nedá a udělá to !!

Kudytam Tudykam.

Naposledy upravil kubanecjam 08-04-2009 v 17:22 PM

Old Post 08-04-2009 v 17:03 PM
kubanecjam je offline   Profil uživatele kubanecjam   Find more posts by kubanecjam   Foto galerie člena kubanecjam   Click here to Send kubanecjam a Private Message   Add kubanecjam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jíří
Stálý Člen

Karma uživatele Jíří - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jíří - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Hoj mam to necelích 200km ale rozhodně dorazíme!Tak ty co to maj daleko nechte se inspirovat!sice nevím potom jak z5 ale to se nak zvladne jako vždy! :-D

N............ :-D zelený list

25☼MH/25☼HPS

25☼MH/25☼HPS/Vol.6

Old Post 08-04-2009 v 18:50 PM
Jíří je offline   Profil uživatele Jíří   Find more posts by Jíří   Foto galerie člena Jíří   Click here to Send Jíří a Private Message   Add Jíří to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Ja se prijdu podivat urcite.

zenguv out 08 zenguv out 09-EG,WS

Don't drink and drive,just smoke and fly

Old Post 09-04-2009 v 08:44 AM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Jaj skoda ze to neni o jeden den neskor. Inak by som tam urcite bol

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 09-04-2009 v 08:50 AM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
winny
Stálý Člen

Karma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% PěstitelskáKarma uživatele winny - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Letos jedu i přes to,že budu muset odložit narozeninovou párty!Mimochodem to mám 250km-toť vše pic

Old Post 09-04-2009 v 18:57 PM
winny je offline   Profil uživatele winny   Find more posts by winny   Foto galerie člena winny   Click here to Send winny a Private Message   Add winny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

2kubanecjam: Myslim, ze za 2kc uz byly minule, ne? A covece ja jsem byl hooodne proti, kdyz jsme se dohadivali, jestli teda ty zalohy udelat nebo ne, ale vono to nakonec perfektne zafungovalo! Pankaci meli piva zadarmo, protoze sbirali pohozeny (no, parkrat i nepohozeny...) kelimky, my a zaroven sprava parku Parukarka jsme meli min prace s uklidem, celej prostor vypada po dobu konani o poznani vic cistej a ekologii bylo taky ucineni zadost (plasty byly vytrideny) = vsichni byli dokonale spokojeni!!! A ty dve kacky nebo kacka, to uz nakonec bylo vsem jedno.

2winny : Idealni mejdan na oslavu narozenin, ver mi. Ja budu letos slavit kulatiny, to bysme se meli nekde sejit na drink na Paruce!

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 10-04-2009 v 16:13 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Pridal jsem do uvodniho prospevku letak (zatim jeste doladujeme sponzory, takze finalni bude pozdeji) a linky na info.

!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 10-04-2009 v 16:21 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

2Demolisnman: Kamo, mas zakazany prijimani PM, takze ti neposlu odpoved, ale rozesilam lidem co se mi ozvali tenhle text:
------------------------------
Ahoj,

odpovidam na nabidku pomoci s propagaci. Je potreba rozlepit plakaty a roznest letaky, jsem moc rad, ze se do toho chcete zapojit.

Abych si mohl udelat seznam kam se co bude posilat a aby se nestalo, ze na jednom miste bude xx lidi a jinde zas nikdo, potreboval bych par zakladnich udaju (taky abych vedel kam mam tubus s materialem poslat):

Jmeno a prijmeni
Nick (na groweru samozrejme)
SoundSystem (pokud v nejakem jste, pokud ne, udelejte mezeru a pak zas tab, i mezera je jakoby pismenko)
Telefon (tvar po trojcislich s mezerama, bez +420)
Mail
Kolik chcete plakatu
Kolik chcete letaku
Cela adresa (oddeleno carkama)
Cil propagace (tady toho muze byt vic, zase oddelene carkama)

Prosim o dodrzeni toho poradi jak jsem to napsal, mezi jednotlivyma polozkama udelat misto mezery tabelator (klavesa tab) a psat s diakritikou, hodne mi to ulehci praci s organizaci.
Priklad:

Pepa Vonásek wondys RychtaTekknoAcidVsechno 777 777 777 30 50 U maminky 10, Hrušovany nad Jevišovkou, 35285 znojemsko, rychty na carodky, brno a okoli, ve skole

Jeste jednou diky moc za dodrzeni te upravy, fakt mi to strasne zjednodusi zivot. Posilejte to pls na mail r-man@seznam.cz, ne sem na grower!!!

A nakonec jedna samozrejmost, ale proste ze slusnosti to napisu. Vase udaje budou drzeny v naproste tajnosti, nikam a nikdy je nikomu nebudu davat, plakaty a letaky rozesilam ja osobne a na tubusu je zpatecni adresa. Minulej rok to krasne zafungovalo, tak doufam, ze to vyjde i ted.

Ahoj
R-Man

-----------------------------------------------

Pokud se chcete jeste nekdo pridat, jste vitani, proste se ridte tim textem - DIKY MOC!!!

Old Post 11-04-2009 v 08:24 AM
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

2Plantmanager - nevim kdo jsi, ale tyhle letaky prosim nikde netisknout a neroznaset!!! Tisknout a roznaset se budou az ty se sponzorama, to je strasne dulezity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smaz prosim svuj prispevek, to by byl prusvih, protoze za loga na letakach a plakatech nam sponzori prispivaj.

Old Post 11-04-2009 v 08:27 AM
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Moc sem to nepobral s tim TABem .. v mejlu mi to hodí na jiný okýnko, takže tab se použít nedá, a ve wordu na další tu zarážku
Sem blbej, tak mi to nepřipomínejte

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 11-04-2009 v 11:52 AM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Aha, tak uz chapu, proc mi to kazdej posila blbe...a ja si myslel, ze jsou vsichni jelita :-) Ja pouzivam k editaci textu obycejnej windowsi notepad, tam tab nadherne funguje. Slo mi hlavne o to, ze si to pak vkladam do excelu a tim tabem se mi to vlozi rovnou do spravnych budek. Takhle musim porad vykopirovavat jednotlivy slovicka do jednotlivejch bunek a to je strasne voser, kdyz se mi ozve treba 50 lidi...No holt se s tim poperu, co mi zbejva :-)

Old Post 12-04-2009 v 10:02 AM
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Mate nekdo predstavu, jak se zarizuje, aby se dal nejakej rekord zapsat do Guinessovky? Psal jsem mail na agenturu Doby den, ale zatim bez odpovedi.

Old Post 12-04-2009 v 10:16 AM
EXODUS
Grower Team

Karma uživatele EXODUS - 87% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 61

r-man: Čau, tak já se rozhodně zapojuji, tak jako v loni.

peace bro!

Our Country 07/Monstrous Cannabis Outdoor 08/HTC Bio Outdoor Project 09
"Cannabis Utilisation Project"
Galerie Outdoor Odrůd/Mandala Seeds Gallery
Sweet Seeds Grow

www.karmagenetics.com - www.ogas.ca - www.seedshare.net - www.icmag.com

Old Post 12-04-2009 v 14:04 PM
EXODUS je offline   Profil uživatele EXODUS   Find more posts by EXODUS   Foto galerie člena EXODUS   Click here to Send EXODUS a Private Message   Add EXODUS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

s tou ginesovkou musis mit spocitane lidi (nejlip podepsane)a musis tu akci ohlasit vyboru kterej se zabiva rekordama ale s tim zkusenosti opravdu nemam

Old Post 12-04-2009 v 14:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

2EXODUS: A psal jsi mi mail? Viz prispevek c. 58.

2All kdo chcete pomoct - na ty TABy se vykaslete, ja si to holt porovnam sam :-)

Jo a PMko mi poslalo pres 30 lidi, ale do mejlu mi s adresou odpovedelo jen asi polovina, kde jste vy ostatni?

Diky

Old Post 14-04-2009 v 07:21 AM
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od r-man

Jo a PMko mi poslalo pres 30 lidi, ale do mejlu mi s adresou odpovedelo jen asi polovina, kde jste vy ostatni?
Diky

Ja bych si troufl tipnout, ze se mozna par lidi leklo, kdyz zjistilo, kolik udaju po nich chces - nick, adresa, telefon... taky jsem z toho nemel nejlepsi pocit pri prvnim vyplnovani, ale uz vloni to bylo v klidku.
Takze nebojte a propagujte

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 14-04-2009 v 19:31 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-12-2012 - Million Marihuna March 2012 - 11 odpovědí
13-03-2012 - Million Marihuana March 7.5.2011 - 7 odpovědí
29-06-2005 - Legalizace marihuany - 23 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás