Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko všem je to tu rozhodl jsem se podělit o svoje dílo s vami!
Nejprva vam předvedu svojí parci dřív než jsem se rozhodl se o to podělit.
To jest [Grow 1 ze seeds bylo toho okolo 120gé] nezustala žadná dokumentace a to samé u grow 2 taky seeds ten se my bouhžel celej pokazil teplem a hlavně samci tak že jsem ho nedokončil :-(
Pak už dokumentace je
Takže foto 1-5 Grow 3 Foto5-10 grow 4.
Nasledně navazuje grow 5 Ted aktualní
Den 16/Hnojeno BioBizz Grow 3ml/L+Powerzyme 1,5ml/L
Teplota 21C-25C Tma 18C-22C
Vlhkost:45%-70% Tma 60%-80%
Zítra přepínám na 12/12 a pak začnu dávat B'cuzz A+B,B'cuzz Bloom stimulátor.
Původní příspěvek od Jíří Všechno šlape jak má dnes přehozena žarovka MH→HPS zítra dodam foto.
Mno jen škoda že nikdo nic nepíše jen já.Vaše názory a rady?
Zdravím, je to krásná skříňka a jde vidět že víš co děláš, tak asi proto Ti nikdo nic moc nepíše...Ale jinak smekám, bez PH metru a pělně Ti to jede, máš asi štěstí na dobrou kohoutkovou vodu...
No jasny, priklanim se k tomu, ze to vypada dobre. Od prvniho growu az po posledni, nejspis se ti uspesne dari vychytavat chybicky.
Zajimalo by me, do ktereho tydne jim solis biobizz grow. Ja mam ted 5. tyden kvetu a nevim, jestli uz prestat s nim hnojit uplne, nebo bych mel davat aspon minimalne.???
No ja jim ho davam jen do květu a pak B'cuzz A+B!
Ale jel sem i BioBizz [G/B] a grow sem daval tak do toho 3-4 týdne květu já bych řek že jsou pak hrozně listnatý paldy ale to je jen muj názor.
Původní příspěvek od coolioo No jasny, priklanim se k tomu, ze to vypada dobre. Od prvniho growu az po posledni, nejspis se ti uspesne dari vychytavat chybicky.
Zajimalo by me, do ktereho tydne jim solis biobizz grow. Ja mam ted 5. tyden kvetu a nevim, jestli uz prestat s nim hnojit uplne, nebo bych mel davat aspon minimalne.???
Grow se dává i po celou dobu na kvetu,až do konečnyho proplachu,takže dávej furt.
NO tak jim budu davat nadale podle biobizz planu, s tim, ze snizim 1ml/L. Cetl jsem tady nekde, ze krom toho, ze jsou palice dost prorostle listky, taky ze biobizz grow obsahuje vetsi mnozstvi dusiku, ktery se spatne vyplachuje a to se dost odrazi na chuti. Takze nevim a dik za rady!
Zdravim Den 16. 12/12 Hnojeno:Powerzyme 1,5ml/L.
Teplota: 25C-27C Tma 20C-22C
Mam problemek z PP koukněte ne to ty listečky na vrškach sou zkroucení dolu ale nijak neschnou ani nežloutnou už to je asi 3dny tak bych vas chtěl požadat o radu.Vubec nevím čim to.Dík za rady
Foto 1 PP kde je to docela vydět.
Foto 2 Celek kde je vydět že to je puze na modelu PP.
Foto 3 PP na kterým je to nejvice.
Vypada to ze je to jen tam kde je nejvetsi zar od vybojky.Takze dat lampu vys nebo ty kytky nejak ohnout.Taky by to mohl byt vodni kamen ...to je previt