Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyby byla registrace, vyhneme se prudicum typu Policajt, Jarda XXl a vyhnuli bychom se navalum paranoi a kamenovani MODu mene inteligentnimi usery. Opakuju- JSEM PRO- do 50.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
To je dobrej nápad!
Konečně by sem nechodil každej debil co by chtěl akorát prudit, o moc by se tu zvedla morálka a bezpečnost. Ale zase stý druhý strany, co takovej nováček kterej nezná Grower. Když sem přijde teď¨, trochu si projede pát threadů a FAQ, řekne si - "Hm, skvělá věc to pěstování asi to taky skusim". Jenže když přijde na placený Grower, tak akorát řekne "chtěj peníze?, tak na to seru". Takže by hodně ubylo novejch growerů se svými hezkými výpěstky.
Například já, vůbec sem nepěstoval ale pak sem jednou do vyhledávače zadal něco ohledně hulení(už si to přesně nepamatuju), vyjel mi tam Grower.cz a od tý doby vlastně pěstuju
to Stoned_r41d3r
Máš recht chlape!!!
Jo a co se týče peněz dal bych do kílka.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Jak jsem už v KNL napsal. Nějak prezent by za to neškodil. Aby každej vyděl k jaký komunite patříš. Klíčeka nebo nějaká takováhle pakárna by neškodila. No ale kde bys sehnal 16k klíčenek během jednoho měcíce
Jinak 16k * 80 oček to už je slušnej balík, na to že to zatim šlo i bez toho.
Jinak k těm lamám: Neregistrovaný, bych jim dal tak maximálně PM. Registrovaný se rozmislej jestli chtěj dostat ban a zaplatit znova zapisný.
Zase k dyž se kouknu z jinýho směru. Začíná to zavánět sektářstvím a nevim jestli by tady pak nezůstali samí schizovrenici . Přeci už teďka se tady objaví celkem psicho raeakce od "Starších"
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
to carlos - zajímalo by mě, jestli se začali lidi míň registrovat, nebo jsis změny nevšiml v množství nově registrovaných členů, co se za to začalo platit...?
do riti. dva roky som nebol na groweri ale toto som necakal. platit za registraciu. web o ganji a plati sa. to mi nejde do kopy. ale co uz. web pride o kopu sraciek od blbeckov ale aj o mozne dobre napady a nazory.