Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hlavne jde o to,jestli to je i v palicich,ale pokud neni tak osmikej ty listy,ale stejne se toho nejspis nezbavis protoze spory v ty skrini zustanou i kdyz to ostrihas.
Nebo kombinace obojiho.Ostihat a jeste postrikat previcurem
deth. - Zase si rikam,ze kdyz da jenom 8 hodin svetla tak to naopak muze plisni jeste prospet.Precijen kdyz nesvitis tak vlhkost je v roomu vetsi a navic plisen roste snad i ve tme,ale tim si nejsem jistej
2jahudka>jj to mas pravdu tohle jsem nezvazil (nikdy jsem plisen nemel takze me prakticke znalosti absolutne pokulhavaji) ja se na to dival z pohledu jak to nechat dozrat dyl a neposramotit to ciste high
Tak som sa snazil porobit nejake fotky... pripajam sem dve...
Na prvej vidno odfotenu sisku z modelu ..... HAAA, to by ste chceli vediet ! :-) na listoch, ktore su na spodu fotky vidno trochu tu plesen. Na tom zltom listku je to vidiet pri spicke listu v strede...
Na druhej fotke je tusim list toho isteho modelu. Zaujimavy je na nom pocet tych listov :-)
zdar, promiň jestli jsem se přehlíd ,ale pod čím to máš,stále pod 150kou nebo si tam dal to 4kilo?protože máš pěkně velké palice......,jinak to máš jestli dobře počítám 58dnů na květu, předpokládám že už flushuješ........,a co stříkal si to něčím na tu plíseň, ta palice vypadá zdravě ,ale pozor jestli to neni uvnitř plesnivý, já bych proved malý záštip, nějaké rychlo sušení třeba fén a ponožka sice nic moc,ale už prozradí potenciál kytky a rozhod se kdy je pokosit......zduř M.
PS.plesnivky jsem kouřil ,chuť nic moc až strašná,karcinogen jak sviň,ale mocně zkuřuje...
EDIT: no právě mě se zdálo na 150ku že jsou dost velké, to 4kilo to vysvětluje.
mrakoplas: tyzden pred prepnutim uz isli pod 400W... Ja si inac nemyslim, ze mam velke palice, ale celkom je to v pohode na prvy krat. Na plesen som pouzil do zalievky Previcur, ale len male mnozstvo.. Asi to uz riesit nebudem a budem len flushovat. Cize ti zaroven odpovedam aj na druhu otazku - flushujem uz 1 den a prepnute su 58 dni, dobre pocitas... odhadujem ze do 2 tyzdnov maximalne to uz skosim cele. Cela plesen v podstate nevyzera ako plesen ale ako prach na listoch. Da sa to normalne sfuknut (silnejsim sfuknutim)
Takze prikladam nejake aktualne fotky z dnesneho dna, kedy su vsetky kvetinky 65-ty den na kvete.. Poradte, mam uz sklizet pomaly ?
Hashberry ma pisane 60-65 dni na kvete
White Satin 60 dni
Krystalica 70 dni
Ja to ratam samozrejme od toho dna, kedy som prepol z 18/6 na 12/12, dufam, ze to je spravne
No,myslím že seedbanky udávajú dobu kvitnutia až od ukázania prvých kvetov.Je mi to logickejšie,ako od prepnutia periódy(keď ideš out,ťažko určíš "prepnutie",zbadáš až prvé kvety )
Na 1. a 4. obr už vyzerajú fajn,tak možno niečo z toho,však som Ti napísal do PM.
cize mi to pripada ako 65 dni INDOOR a OUTDOOR v Septembri-Oktobri... Ale naozaj, odkedy vlastne treba ratat zaciatok kvitnutia ? Ak mam ratat odkedy sa ukazali prve kvety, tak to vlastne musim posunut este o cca 2 tyzdne...
Keby udávali čas od prepnutia,tak by boli tie časy ako píšeš o nejaké 2 týždne dlhšie.Čo sa týka presného výrazu flowering time - doba kvitnutia:to,že tomu svietiš 12/12 ešte neznamená,že kytky kvitnú(myslím tých prvých niekoľko dní,kým kvitnúť nezačnú).
Ale aj tak je lepšie si to vysledovať sám,podľa farby živice,alebo podľa toho,čo Ti vyhovuje.Niekto seká skorej,niekto má možno rád prezretejšie.Ja chcem teraz vyskúšať nechať jednu kytku Misty až prezrieť,uvidím aká bude.Ale ak nemáš vlastnú matkáreň,alebo stále rovnaký zdroj rezov,tak to nemá moc význam sledovať,čo je lepšie.Každá genetika a myslím,že aj každá rastlinka rovnakej genetiky sa trochu líšia
2thc instruktor>tem kytickam neuskodi ani troch jeste tyden ci 2 navic ja bych rekl ze perioda kvetu se pocita od dne prepnuti na 12/12 ale info seed bank bych si precetl a ridil se jim jen zhruba...treba u vdovy pisou sklizen 56.den a ja sklizel 70 a bylo to mnohem lepsi...
nejlip ozkousis kdyz stipnes spodni palicku a okostujes podle toho ses si jistej nejlip
hlavne dodrz 2klidne 3 tydny flushingu na ty chuti je to pak znat a klido jim zkrat na posledni tyden periodu jen na 8 hodin kytky dostanou sucek a dozrajou uplne...
Původní příspěvek od expiry_date1 No,myslím že seedbanky udávajú dobu kvitnutia až od ukázania prvých kvetov.Je mi to logickejšie,ako od prepnutia periódy(keď ideš out,ťažko určíš "prepnutie",zbadáš až prvé kvety )
Na 1. a 4. obr už vyzerajú fajn,tak možno niečo z toho,však som Ti napísal do PM.
citace:
Původní příspěvek od expiry_date1 Keby udávali čas od prepnutia,tak by boli tie časy ako píšeš o nejaké 2 týždne dlhšie.Čo sa týka presného výrazu flowering time - doba kvitnutia:to,že tomu svietiš 12/12 ešte neznamená,že kytky kvitnú(myslím tých prvých niekoľko dní,kým kvitnúť nezačnú).
Ale aj tak je lepšie si to vysledovať sám,podľa farby živice,alebo podľa toho,čo Ti vyhovuje.Niekto seká skorej,niekto má možno rád prezretejšie.Ja chcem teraz vyskúšať nechať jednu kytku Misty až prezrieť,uvidím aká bude.Ale ak nemáš vlastnú matkáreň,alebo stále rovnaký zdroj rezov,tak to nemá moc význam sledovať,čo je lepšie.Každá genetika a myslím,že aj každá rastlinka rovnakej genetiky sa trochu líšia
Tenhle prispevek me donutil k tomu se nad tim zamyslet trochu vic a mas urcite pravdu.Ja celou dobu myslel,ze se to pocita od prepnuti na 12/12.Tak to tady plno lidi tvrdilo.Vlastne skoro vsichni a mozna to je i ve Faq.V tom pripade to vysvetluje,proc jsou lepsi palice ktery jsou "prezraly"Vysvetluje to i to,proc vidim ze palice porad narustaj a vic se cukrujou.Ony vlastne prezraly nejsou jak si plno lidi mylne mysli.Ony jsou totiz skutecne zraly.
THC-Instruktor - Jak pise deth.Nech to klidne jeste tyden,muzes klidne i vic.Tim nic nezkazis.Ja jsem spis zastance prezrati,ale nekdo to nema rad,ze jsou stavy vic sedativni.Me to ani tak neprijde,zda se mi to jen silnejsi.Pokavad mas radsi energeticky high tak bys to mel uz setnout.Muzes taky hulit ty spodky a vrsky nechat dozrat poradne.
2expiry date ,jahudka>banky uvadej flowering period>a flowering period zacina prepnutim na 12/12 jsem si tim jisty nicmene kazda banka chce prodat sva semena proto ta doba kvetu obcas pokulhava...docela presne udaje uvadi nirvana (jock horror 10-12 tydnu )a sklizel jsem 10.tyden po prepnuti na 12/12 a bylo to akorat
No,síce nemám veľa skúseností a možno sa to líši aj watážou,ale napr NLxShiva nirvana udáva 8 týždňov,ja som ich nechal cez 80 dní a v pohode,ešte by zvládli.Je pravda,že keby som odrátal dobu,odkedy začala kvitnúť,tak by sa to aj trochu približovalo.Uvidím pod väčšou watážou.Papayu som mal tiež 80 dní,ale nenašiel som dobu kvitnutia udávanou Nirvanou,ešte to pozriem.
Tak som to dneska zkosil uz vsetko. Bolo to 72 dni na kvete.
Doteraz som zkosil 2 cele rastliny a par spodnych paliciek. Bohuzial sa mi to uz nechcelo fotit.