Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Jahudka!: taky bych raději sehnal lepší dráty s izolací když je tam takové napětí. Pokud seženeš nějaké jiné kabely než z auta tak mi dej vědět. Čus
Pracuje se na tom a nejde to zase tak rychle Včera jsem ji postavil a dnes jsem udělal tu poličku a natáhl kousek folie. Ten zbytek folie dotáhnu až vyřešim ventilaci Potřebuji si poříďit nějaké méně hlučné ventilátory, protože mám 2od PC na 12V a jeden 21W na 230V, ale ten kotel hučí a to je špatné. Tak musím nějaké koupit...
No ja to vyresil tak ze ventilatory povesim na pavouky od auta a vlozim je nekam dprostred hadice odfuku.Fakt to je skorem bezhlucny reseni.Jinak bych sem taky flak nejaky fotky ale nejde me je nejak uploadovad jakykoliv fotky.Ovsem natacim ze stavby skrine video
to Jahudka!: Já fotím normálně
Minoltou Dimage X50 a potom ty fotky obsahově zmenším klasicky na cca 150-450kB a v poho to pošlu. Pochlup se jak jsi na tom ty
Hehe mno hezky ti to sviti ale kazdopadne to chce polepit ty steny.Je docela dost videt jak po stranach je toho svetla znatelne min.Budes nejak resit chlazeni ty lampy?
Hoďku to bylo zaplí a docela přijatelná teplota. Zítra tam udělám pasivní ventilaci.Musím sehnat nějakou v poho obdelníkovou mřížku a za ní dám popřípadně PC větráček na 12V. Stěny už mohli být oblepený celý, ale až bude vyřezaná ventilace tak potom položím fólii. Brzy Mám udělanou domácí cooltube, zátím ne, ale až mi přijde trubice cca ještě 1měsíc tak bude
Mno doufam ze to dotahnes do konce a jsem fakt zvedavej jak ti to poroste.Trebas sinuhet pod 250w mel fakt pekny kytky.Jinak odtah a chlazeni bys krasne udelal uz jenom tim kdyz by v ty lampe byla zezhora dira a na tu napojena hadice nebo roura co by vedla ze skrine ven.Teplej vzduch stoupa logicky nahoru a ta roura by mela prirozenej pasivni odtah (kominovej efekt)
Je to vše v začátcích a jsou v tom nevychytaný mouchy, ale snad je časem odstraním S tím odtahem dík za radu. Udělat díru navíc na stínítku není zas takovej problém. Pokud bude problém s teplotou tak určitě udělám.
Tak včera jsem zakoupil ventilátor DOSPEL styl 120 - příkon 20W, výkon 150m3/h, hlučnost 40dB(A) 3m, krytí: IP-X4 izolace II za 430Kč.
Ještě musím zakoupit ventilátor na přítah