Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tou lžikou nevim, nevim. To asi nedopadne, různý hlíny mají různou hustotu a dost se to liší. Jinak destilovaná voda by měla mít pH 7, ne?
A mám takovej pocit že (ne)přímá uměra tam neplatí.
Tak s timhle si me dostal -''A mám takovej pocit že (ne)přímá uměra tam neplatí.'' => co si mam jako vybrat =o)
O to ph dest.vody me nejde , mne jde o vysledek proto sem tam psal napr
A co se tyka pudy tak sem se asi rozhod ze k te puvodni upravene hnedozemi pridam tak 2litry raseliny ke kazde kytince .o) myslite ze je to dobrej napad ??? nebo navrhujete pridat jinou pudu , kazdopadne bude nasledovat regulace ph podle potreby !!!!
Co povazujete za lepsi variantu ???
1.Mam vykopat jamu a naplnit ji substratem :
vyhody-nemusim tak casto zalivat
nevyhody-kapalne hnojivo me bude utikat do okoli
2.Mam vykopat jamu dat tam pytel a naplnit substratem :
vyhody-hnojivo bude ucinne pusobit
nevyho-casto zalivat,hrozi preliti
Co si mam vybrat ???
popr jaky pytel si mam vybrat a kde ho koupit,staci igelitovy pytel na odpadky ????
a teda ked tu bola ta rec o skolke,neviete ako dlho sa staraju o tie oplotky v lese po zasadeni stromov?
a inak minuly rok som mal na vyrubanisku nieco zasadene a uplna pohodicka.raslo ako ozivot,najlepsie zo vsetkych miest a ziadne ph som nemeral,neupravoval.
cau, tiez riesim nieco podobne, ak nevadi tak sa s tym zverim ide o to ze tiez sadim do lesa, bukoveho/ine listnate stromy, tam kde sadim som vykopal asi 15 litrove diery, bude to stacit ? alebo ked sa korene dostanu az na dno tak to neako kvetinu zostresuje ?
Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]
to vyrubanisko co spominam bolo tiez z bukoveho lesu,ziadnu hlinu som tam nedaval a pohoda velka.dokonca aj ta zem tam bola dost kypra,som vykopal malinku jamku supol a rastlo
len to staranie sa o stromceky ma stve.ako to je s tou starostlivostou na zaciatku