Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
z knihy:Je li mnoho bradavic po kůži,bývá to znamením,že je bud kůže churavá,aneb krev znečištěna.V obou případnostech musí se hleděti,aby se vyhojil původní neduh a bradavice zmizí pak samy.Jeli kůže churavá,musí se jí pomáhati čistotou,koupáním,šoustáním,zahříváním nebo dle potřeby také chlazením.Pakli je krev v nepořádku,musíme ji opraviti dobrou potravou,čistým vzduchem a dle potřeby užíváním železa.
jeste pisou,ze nekomu pomohla i stava z cibule,pak uz jen drastictejsi metody jako povytazeni pinzetou a podvazani niti :-)
p.s:nevim cemu se v roce 1877 rikalo ,,šoustání,,
edit:roztazenou hubou je minena vyskocena celist treba pri zivnuti:-)
rostlina nezabírá
no koukam že se řídili heslama jako:
"čistota půl zdraví" a asi taky "ve zdravém těle zdravý duch a naopak" no a šoustání určitě pomáhá duši aby byla zdravá, tak proč v tom hledáš něco jinýho
ty drastičtější metody zkoušet nebudu, nemam s tim dobrý zkušenosti (stejně pak vyrostou znova, svině malý...)
roztažená huba - no tak to sem ještě neměla
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
bradavice su virusove ochorenie. ja som mal jednu na prste a pouzival som na to taky lak s kyselinou kremicitou. ono to vyzralo a uz sa neobjavila. inac lieci sa to aj antibiotikami. daj si edusan.sk a tam si o tom nieco precitaj
ty si si daval na bradavicu dusku? nebudes ty asi v poriadku, ale bo si robis zo mna picu. duska ti sposobuje UHOLNATENIE tkaniva,takze asi tak. a ak si tym narazal na to co som napisal o tom laku s kys. kremicitou, tak to je normalny prostriedok na nicenie bradavic predavany v lekarni, je to na lekarsky predpis. vola sa to verrumal.
mi bradavice palili tekutym dusikem,mrzlo to az to palelo,po vytvoreni mega puchyru se to vyrizlo.Jak to zafungovalo?
Asi jako byste zdrave prostrihali kyti a vyrostly mi bradavice velikosti petikoruny jakou jsme meli za bolsevika:-)
Nezbylo nez na injekce hluboko ke korenum a primy vyrez,od te doby ani jedna(uz 9let)
2caesar: v poradku jsem a <> si nedelam. imho jsem na to uz moc starej
taky jsem tomu neveril. ale kdyz me na to na naved dost rozumnej kamos co dela chemii a vyzkousel to na sobe, jako plno pred nim. tak nebylo duvod neverit.
btw uhelnateni je zpusobeno dehydrataci a nepripada me to o nic horsi nez tekuty dusik
2xerthon:nedavas si ji na kuzi,ale na bradavici a to po mikrokapickach+vic krat za sebou.
ruku jsem si s tim nepolival
výřez už mam taky za sebou, chybí mi kus paty no taky mi je mrazili asi na -200°C takovou pistolí, dost nepříjemný, vyla sem jak pes, hlavně když tu pistoli odtrhávali od mojí nohy(trošičku se přimrazila
jenže se mi dělaj další a další malý sviňky, asi zajdu na kožní na dusík, dokaď sou mrňavý...
jinak díky za info
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
wendy:nez bych sel znova na dusik,raci bych vyzkousel jestli nahodou nefunguje metoda z knihy,tedy vycistit krev dobrym jidlem a cerstvym vzduchem...nic neztratis a min to boli:-)
Docela by me zajimalo jak jiš kdyz se delaji dalsi a dalsi.
taky jsem slysel,ze prvni bradavice je neco jako matka a kdyz se znici pojdou i ostatni,ale to je asi povera
tos at se dari v boji:-)
praxer: to mě to bolelo během zákroku, no a potom když sme odjeli z nemocnice(dělaj to na chirurgii,na septiku) tak sem se pak asi 6hodin vkuse svíjela v křečích a řvala že chci umřít takže to fakt bolí, to já vim... s bradavicema sem si užila svý...dalo by se říct, že sem je sbírala ale bohužel nemam žádný foto
xerthon: bojuju s nima už asi 5let, no ta co mam teď to už je jenom taková dodělávka, myslim že bude poslední proto se jí chci zbavit najisto a hned, než se začne množit...jinak jim strašně nezdravě, ale to nezměnim ani kdybych chtěla, jakože nechci
jestli je pravda to s tou matkou, tak ta už to má za sebou, zkus si představit bradavici (plochou, ne vystouplou) zespoda na patě, měla v průměru 3cm, tak mi jí vykuchli. no a na tý jizvě se začli klubat děťátka, no a tak se rozlezli po celý patě, už to nemohli vyřezávat, protože by mi z paty nic nezbylo, tak použili tu mrazicí pistoli (auvajs), no měsíc sem kulhala a teď je po nich, jenom mam trochu citlivější patu...no je věčnej boj, ale asi sem vyhrála
no ale už pryč od bradavic, je to trochu mimo
Zbíráte někdo zmánky českoskoslovenska a ČR - hlavně deskové a výrobní vady?? Zlaté a stříbrné mince?? Jestli jo, tak se ozvěte.... Hlavně ty známky...
jahudka:jj,fotky nejdou uz minimalne treti den.Az to zaze pujde nezapomen na ten motor teda moturek:-)
to se da nekde koupit?Jaks to popisoval vubec si to nedovedu predstavit,fakt se tesim na fota