Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo tak přidávám ještě jednu fotku ve spojitosti s modrym nebem, ale chtěla sem ji dát zvlášt, proto...no, bylo to foceno jen jako taková rychlovka a myslim, že se fakt povedla. hrozně se mi líbí, jak se nebe přebarvuje od světlý po tmavší modrou a jak sluníčko ozařuje listy toho stromu z jedný strany... no, považuju t za svou nejlepší fotku ze všech
btw, je to z anglie, ze zahrad dover castlu
cusky vseci takze, toto je moje pipinka (andulka pro ty co sou zhuleny a nepoznaj to). Jednou sem ji dal z prdele list meho noname skunku a vona ho celej sezrala, no ale od ty doby mi lita na kytky, ktery mam za oknem a pochutnava si na listech, takze ji je radsi davam sam, nez aby mi je okusovala ona