Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Redaktor Týdne objednal pomocí softwarového systému Tor v e-shopu Silk Road kokain, který byl doručen během 5 dnů. Platit můžete i Bitcoiny místo Eura.
V závěru se píše:
Reportáž o systému Tor a nakupování drog na internetu můžete vidět v úterý 14.5. od 20.05 hod. v pořadu Bez cenzury na televizi Barrandov.
Redaktor Týdne objednal pomocí softwarového systému Tor v e-shopu Silk Road kokain, který byl doručen během 5 dnů. Platit můžete i Bitcoiny místo Eura.
V závěru se píše:
Reportáž o systému Tor a nakupování drog na internetu můžete vidět v úterý 14.l5. od 20.05 hod. v pořadu Bez cenzury na televizi Barrandov.
Já myslím že je to super reklama pro hedvábnou stezku.
Teď tam bude nakupovat ještě víc Čechů....
Nehraničí to už s návodem a šířením toxikománie?
Tak na aferu growmarket.cz je zde koukám embargo, jelikož příspěvky tazatelů se ihned mažou. Já se ptám proč? Nemají lidé právo vědět, co se děje a na co si dát pozor? Prý tam mají velké problémy kvuli časopisům. Našel jsem odkaz na zprávy TV prima, kde byla reportáž. Bohužel už je to stáhnuté. Nevíte přesný datum těch zpráv? Kouknul bych do archivu TV Prima.
Vtipálek, a to dementné vyjadrenie Hrušovského. Hneď som si spomenul na Slotu jak sa tam na chodbe kláti napitý jak cecek. A kedže je z KDH, tak ma ešte napadlo vyhnanie obchodníkov z chrámu ......ty posvätné miesto....more...
"Záznam podle záměrů ministerstva vnitra tak dostanou například hospodští, kteří nalijí alkohol nezletilým, lidé pěstující marihuanu pro vlastní potřebu, pytláci, výtržníci, rváči, drobní zloději či vandalové.!"
Ahoj vandalové, zloději, výtržníci a pěstitelé konopí
Nejlepší je, že za močení na ulici je větší pokuta než za krádež, to je vidět kdo ty zákony tvoří!!