Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší žrádlo podle mě : bulharka (bulharský sálat; tj. to hnědé pálivé žrádlo ) + rohlíky + KOFOLA origoš.
recept na bulharku : http://www.zena-in.cz/recepty/recept.asp?id=1192
Nejlepší bulharku však prodávají v Intersparu.
Peace
p.s. Nezapomeňte na zelí
2 Francois deGEOT: hele rikam ti-zmrzlina/hranolky (upozornuju ze zmrzlina musi bejt tocena/kremova) je jedno z tech nejlepsich jidel co sem kdy zral.. jak uz tady nekdo rikal kombinace sladky slany je nej
Tak včera to bylo šílený, je mi zle ještě teď!!! Začalo to 3ma krajícema chleba s pomazánkou... Ta mi zachutnala natolik, že sem k ní pak zvládl ještě 4 housky. Pak sáček brambůrků. Potom balení buráků a 3 pivka. No a nakonec jsem si k filmíku dal polárkovej dort se šlehačkou a taky zahučel celej... To celý v rozmezí asi tří hodin... No prostě fuj!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Hi all grower!
jj znam ty stavy mooooc good
a reknu vam ze kdyz prijdu vyhulenej domu tak
sezeru proste vsechno co najdu ale opravdu vsechno
a takovim spusobem ze rano neni co jist k snidani:-)
a nebo kdyz prijdu z hospody vozralej a este zmastenej
tak se mi hodne casto stava ze si vezmu do postele vseliaky ruzny dobrutky a nez stacim cokoliv snit tak usnu.
tak at vam travi!
zhulili jsme toho dost a potom sem chytnul slinu no takže parky byly studeny tak jsme začali opikat na el topeni už nevim kdo dostal tenhle napad ale jako tyčky jsme použili stanove ktere jsme nasledně zbrousili do špičky na brusce musim dodat že se to odehravalo v zimě v garaži jinač krom parku snaha o upečeni 10 vajiček jenom cibule se pekla asi 15 minut a tak to šlo dal teda dalši brka na piti byla jen vodka co taky sehnat o pulnoci na vesnici !topení mělo přikon 600W at se daři