Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, takže patřím taky do té nejpočetnější skupiny, sice ne moc dlouho, ale to nevadí. Poslední dobou sem si všiml dost zajímavé věci. Když vyrazíme s kámošema na nějakou akcu a dívám se kolem sebe, vidím mladši lidi než su já. To je věc nevídaná, protože sem byl zvyklej, že sem byl všude nejmladší. No a teď když se podívám na ty mladší, tak mám příjemnej pocit. Moje staří (já vím su vlastně hodně mladej) mně vůbec nevadí, člověk nemůže být pořád stejně starej. Zatím mně můj věk přináší spíš klady, ale je fakt že sem tam "se slzou v oku" vzpomínám jaký to bylo, když mně bylo 15.Jo vím, sou to jen 3 roky, ale i tak se mně to zdá trochu smutný, že tohle už nikdy nezažiju.
ty vole, od 12? tak to je síla, ale co se dá dělat. to je holt daň za relativní svobodu. záleží na každém jedinci, jak se sebou naloží. i když ve 12... no nevím nevím. doufám že se ti to Kajinecu časem nezvrhne v něco horšího (ať už tvrdé drogy nebo pernamentní zhulenost). protože s tím mají občas co dělat i dospělí jedinci natož někdo tvého věku. držím palce.
něje dvaadvaacet
Nemám nic proti náctiletejm, ale považuju to za jednu nevýhodu Internetu (ne groweru), že se k určitým informacím dostanou lidi, který to může poškodit (jak fyzicky, tak psychicky). Dětská psychika ještě není ve dvanácti nebo třinácti připravena na takovou dardu, jakou je jakákoliv ''droga'' měnící vnímání. Pro úplnost musím říct, že marihuana, ať se mi to líbí nebo ne, je věc, která může odstartovat (u psych, slabších jedinců - jenže jak je poznáme?) Schizofrenii a pokud jí člověk užívá dál, taxe z toho asi už nevykope. Mluvím z vlastní zkušenosti
jak poznat ty psych. slabší jedince - jedině jim dát zahulit pořádnýho špeka a pozorovat jestli se dostaví záchvat, slintání, halucinace, přemíra strachu ze všeho, křeče..........
Mám jí rád, ale jsou důvody, proč bych jí nikdy nelegalizoval.
přesně tak, jediná možnost pro nás kuřáky a pro ochranu dětí je dekriminalizace. kdyby se legalizovala, tak už si dokážu představit partičky dětí jak skouření bloumají městem. ne díky
PiosOne: naopak, podle zkusenosti z hollandu tam huli desne malo "teenageru" (to slovo uz kur*va zacinam nesnaset), a ted se podivej sem, 90% procent stredoskolaku (todlenc dneska psali v MF, o huleni na stredni) tady. tak to je asi trosku rozdil. ja jsem pro plnou, uplnou legalizaci, ke ktere se dojde pres postupnou dekriminalizaci (postupny zvykani "normalnich lidi" ze at je seru jakkoliv za ty kytky me nic neudelaj, kdyz udaj, ze)
hm, to by me zajimalo, jak jsi na to dosel... je, uz zase stoji dyler pred skolou, ho vidim z vokna... hej ale ty zvykacky co me dal byly dobry... tío asi si je od nej budu kupovat
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
...něco kolem 35 ale najisto bych se musel mrknout do rodného listu, před takovými 3-4 roky mě často bývalo kolem 60 no a dnes mi velice často bývá kolem 20, no planuju si to tak kolem 120, fascinuje mě představa že mi stát bude platit důchod tak dlouho jak dlouho na něj budu čekat. Takže čistě teoreticky se mohu řadit do všech barev duhy