Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jay jay: ani ne, spíš mně to připadá jak glosa nekoho, kdo ví, o čem konkrétním píše. zatim sem to enom zběžně proletěl a zdá se mně, že dost, jak v komentech tak na fotkách, srovnává, kde to bylo pěstované, pod jakým světlem, substráty, hnojky atd.
tady je odkaz kde si můžete prohlídnout 3.cannabibli v angličtině. Abyste se mohli alespoň kouknout jak vypadá a popř. koupit v češtině u nás(podle mě něco z originálu v tý český chybí):-D a ti zdatnější z vás si to můžou i přeložit
Původní příspěvek od Mr.MEN Tady jsem našel originální strunku TheCannabible.com. A všechny 3 knížky tam mají za 105$ co je přes 2.000Kč. To je velký rozdíl v ceně.
presne toto sem mel namysli za tech 33eur nebo kolik stoji jedna . jsou to velke tezke knihy a ne male brozurky z levnych knih
aero..ty jo ja si myslim ze je to jen mensi format a jine desky..tot vse..ale porovnej to..mam uz je doma a taky jsem byl docela prekvapen..protoze vim jak vypadala ta tvoje..