Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jabloň neplodí švestky
Nikoho nenabádam k užívání ani ničeho jinýho jako pěstování a šíření omamnejch látek.A vůbec jsem poeta a fantasta.Mám rád lidi a zvířata.
Tak vám všem děkuji za velké čísla mojí sklizně.
Ale sklidil jsem něco kolem 100 g co není úplně nejvíc ale je to kvalita na úkor kvantitě. Ale na můj InDoor #2 bych řekl že dobrý, příště toho bude doufám víc.
Shiva Shanti 2:
Vůně je jak lesní plody taková zajímavá příjemná vůně když si čichnu k sáčku, není taková agresivní jak třeba u manga je to jemná vůně. Kouř je lehký nasládlí, trochu jako osvěžující čokoláda. Zkouření se rozjíždí pomalu ale zase trvá opravdu dlouho, nedá se v tom zapřít indika je to dost sliny. Je to tak 50/50 High a Stoned příjemné zkouření.
< GHÍ je přepuštěny máslo bylo trochu nažloutlé ale nějak zezelenalo.
Jako hlavní surovinou jsem nejprve udělal GHÍ ze všech listů co jsem měl. Jak jsem dodělal GHI tak jsem listy co nejvíc vymačkal od tuku a hodil jsem je do mléka, pár minut jsem vařil přecedil a začal dělat puding.
Bílé koláčky z Marrakéše jsem udělal z připraveného GHÍ. A jsou opravdu docela silné.
A na konec se vám musím pochlubit se svím luxusním borůvkovým bluntem.
< Blunt makro
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<