Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Shanel sem info co je potreba ke stavbe skrine a jak vlastne na to . Takze me sem zavedl google. A informaci je tu spousta a jsou natolik komplexni ze za cca mesic sklidim svuj prvni indoor.
C, c, c, on je tu aj chat, že pozdravujem..
>>> caramba.cz > jak si vyrobit vaporizer > grower.cz > overgrow.com
A poslední dobou asi 80% pracovního času. De facto jsem placenej za to, že se sem vracím..
Až hanba..
No mne o groweru rekl kamos tak jsem sem skakl a od te doby sem tu dost casto teda spis asi porad nasi mi kvuli tomu museli poridit nonstop pripojeni k netu (ty ucty za telefon byly fakt husty) no a ted sem tu minimalne parkrat denne pokud teda vubec tohle okno zavru a travim tady takovejch decentnich nekolik hodin "zasranej" grower nic jineho uz nestiham zrovna pred chvili prisla svigra a kdyz videla kde zase brouzdam tak jen rekla ze me litje
Ted sem posilam vsechny sve kamose abych nebyl jediny kdo nestiha
Dostal jsem se sem nahodou kolem roku 2001, kdyz jsem hledal nejake zajimave zazitky z huleni -* tedy jestli jeste nekdo ma takovy prasteny napady kdyz je zhulenej Ale dalsi tri roky mi trvalo, nez jsem se zaregistroval...
.
Rozhodne jsem rad, ze to tu je, uz jen kvuli pesteni
Pěstoval jsem už před tim než jsem znal Grower,ale lidi tady a jejich zkušenosti mi pomohli moc a dostali mě asi na správnou cestu v pěstění i v přístupu k MrJ.
Miluju gruving!
Jinak o G jsem se dověděl od kámoše co se sem občas chodil koukat na palice
Mě o Groweru řekl jeden kámoš. Ze začátku jsem tady strávil tak 5-10min, po tý co jsem se stal takovým pseudosprávcem školní počítačový sitě a posléze i vysokoškolákem tak tady strávím skoro 2-4 hoďky každej den.
kdykoliv jsem doma a nejsem u skrine,nebo se nevenuji diteti,psovi,pritelkyni........jsem na techto strankach.A to jak jsem k nim prisel jsem uz popisoval v jinem threadu.
Nevim, kdy jsem tu byl poprve, nasel jsem grower, kdyz jsem hledal info "jak vyrobit home made haš"
Pestoval jsem outdoor i predtim, ale kdyz jsem se tu zaregistroval a trochu porozhledl, zjistil jsem, ze o pesteni vim uplne hovno. Od te doby se tady vzdelavam.
Od lonskeho ledna do zari jsem tu skoro vubec nebyl, ale posledni 4 mesice jsem tu skoro furt. Tak 2 hod denne.
Ja som grower objavil oz pred 2 rokmi no chodil som len ako host prezeral si galerie a hladal info ktore sa mi momentalne hodilo _no az potom som zistil o com je vlastne grower a ty ludia na nom je to maximalna pohodicka a k veci co ma "nadovsetko" zaujima.Som rad ze je ked som na nete tak len tu a to je tak 10 hodin do tyzdna ja by bol aj dlhsie no nemam podmienky...No a o tej droge je to tak ze grower je cista zavislost a tesi ma to
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
ja jsem grower nasel na seznamu a ted tu jesm tak 2-3h denne je to zavislost! ale grower rullezz. kdyz prectu vsechny nove prispevky tak jdu na www.overgrow.com
jo no... grower sem oběvil pře pár rokama, měl sem registračku ale ta se mi nějak"stratila". Našel sem ho mám dojem na seznamu, když sem hledal něco o "konopí", to sem začínal hulit a zajímalo mě co ona ta záhadná zelená substance všechno umí a vo co u ní jde a teď sem na groweru skoro pořád a neustále zjišťuju nový věci..mám dojem že některý lidi tady by mohly dávat 8hodinový přednášky a stejně by to nestačilo..fakt..moooc informací..na moooc malej mozek Peace