Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Problem je v tom, ze napriklad nebler od Exoterry s parametry 200ml/h vyrobi zhruba tretinu mlhy co Seliger s parametry 70ml/h. Vsechny Cinske modely s udajem 200ml/h jedou tak na 1/4 az 1/2 Seligera 70ml/h.
Vsechny jsem reklamoval a pokazde mi bylo sdeleno, ze pristroj pracuje spravne a vratili mi penize.
Naposledy jsem se spalil s modelem z Hydroponicu. Udajne 200ml/h noname nebler se absolutne necape na 5 let stary Seliger viz. foto.
Takze bud to chce klasickou SPS, ketra dava mlhy nejvic, opravdu kvalitni neblery nebo trojneblery a vice. Vsechno ostatni je na ozdobu.
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 30-10-2008 v 06:50 AM
mám taky mlžítko s jednou membránou a myslím , že se to kytičkám líbí...Ale mám jeden problém:mám malinký kytičky a žloutnou a ohýbají se jim lístky , nevíte čím by to mohlo být ?? Jestli PHčkem , nebo tak něco?? Je to můj první growe a sehnal jsem Hindukush , tak bych z toho chtěl něco mít...pls o radu. Mějte se
Ty diody se normalne zakryji kouskem gaffy. Kdyz to "odpojite", tak si zrusite zaruku + to mozna nepojede, u SPS kdyz vypojis didodu, tak to mam dojem neslape..
Tak co se týče těch diod, tak ten troj membránoví s plovákem žádné diody nemá. Tenhle model pracuje dobře. Jen jedna zásadní věc, je třeba nějaký malý ventilátor na ofuk. Jinak se mlha co se udělá v nádobě zase zkapalní a účinost se pak zmenšuje a to znatelně.
Čaute všichni ,dovolím si v stoupit do vaší debaty a přihodit malou zkušenost s ultrazvukovou zvlhčovačkou. Kdysi dávno sem si jednu pořídil za nekřesťanské peníze a byl sem s ní velice,ale velice nespokojený .To že stála skoro tři tisíce ,to bych ještě skousnul ,ale tak málo páry jaké tyto zvlhčovačky vzduchu dělají to je hrůza .Vím že se to tady jmenuje :Ultrazvuková zvlhčovačka - levně ! ,ale TOTO: ,je taky dost levné ...ale hlavně je to opravdu velice učiné.Mám podobnou a všem doporučuji!!!!
MANHUNT: Ano, ale ta, na kterou odkazuješ vyvíjí 150ml/hod a ta moje 350ml/hod (jak pišou na přibaleném návodu), Navíc je mnohem levnější (tu nádobu mohu udělat taky + přidat malý ventilátorek pro odvod mlhy ven..
Dokonce jsem to jednou skusil udělat, ale bez spínacích hodin je to na prd ... v menší nádobce voda vydrží maximálně hodinu.
nejlépe hodit s plovákem do kbelíku, natáhout víkem hadici kud nad hladinu a na suchý konec hadice přidělat ventilátorek.
IMHO jak už jsem řekl, s tímto mlhovačem jsem nadmíru spokojený a mohu ho všem jen doporučit.
Zdravím , tenhle nápad jsem dostal po tom co jsem se díval na takovou tu okrasnou mísu co vytváří mlhu, páru. Na youtube jsem našel video kde něco takovího podomácku vyrobenýho je. Ale zatím sem na netu nenašel jediný zapojení nebo něco co by mi pomohlo s výrobou. Přikládám videa .
Vite nekdo? Jeste pred tim nez ho odnesu do reklamace .
Cistil jsem tim stouratkem do usi a mydlem. nekdy to jakoby jde, ale stejne mam dojem ze na zacatku to jelo vice. Jinak mam ten levnej professor z Alzy...
Já ho zatím vždy čistil kyselinou citronovou rozpuštenou v horké vodě (koncentrace od oka) a zatím to vždy krásně vyblejsko membránu i stěny. A u membrány jsem použil na zákoutí kartáček na zuby.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná