Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Tip na ultrazvukovou zvlhcovacku - vyroba - ůdržba .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
SaMoLeBKa
Stálý Člen

Karma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% PěstitelskáKarma uživatele SaMoLeBKa - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

tož uplný nebler od klecky....trochu vychytanější s tím vypínáním při nedostatku vody...

out06 out09 in#1 in#2

Old Post 16-10-2008 v 22:46 PM
SaMoLeBKa je offline   Profil uživatele SaMoLeBKa   Find more posts by SaMoLeBKa   Foto galerie člena SaMoLeBKa   Click here to Send SaMoLeBKa a Private Message   Add SaMoLeBKa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Me by zase zajimala firma od ktere to je.

Problem je v tom, ze napriklad nebler od Exoterry s parametry 200ml/h vyrobi zhruba tretinu mlhy co Seliger s parametry 70ml/h. Vsechny Cinske modely s udajem 200ml/h jedou tak na 1/4 az 1/2 Seligera 70ml/h.

Vsechny jsem reklamoval a pokazde mi bylo sdeleno, ze pristroj pracuje spravne a vratili mi penize.

Naposledy jsem se spalil s modelem z Hydroponicu. Udajne 200ml/h noname nebler se absolutne necape na 5 let stary Seliger viz. foto.

Takze bud to chce klasickou SPS, ketra dava mlhy nejvic, opravdu kvalitni neblery nebo trojneblery a vice. Vsechno ostatni je na ozdobu.

no show

Naposledy upravil MEDICINEMAN 30-10-2008 v 06:50 AM

Old Post 17-10-2008 v 11:03 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

jj, diky za rady, pripominky a kačka...

V pondělí snad přijde tak vyzkousim, nafotim a pošlu sem ..

EDIT:
Calzone: ty diody jsou tam proto, že jsou to zvlhčovačky do dekorativních mlhovaču.. ale myslím si, že zakrý nebo odpojit to nebude problém

Old Post 17-10-2008 v 15:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Levný zvlhcovacky jsou zde: http://www.pemacas.cz/7278-mlhovace...krasna-jezirka/

Old Post 17-10-2008 v 15:56 PM
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

mám taky mlžítko s jednou membránou a myslím , že se to kytičkám líbí...Ale mám jeden problém:mám malinký kytičky a žloutnou a ohýbají se jim lístky , nevíte čím by to mohlo být ?? Jestli PHčkem , nebo tak něco?? Je to můj první growe a sehnal jsem Hindukush , tak bych z toho chtěl něco mít...pls o radu. Mějte se

Old Post 17-10-2008 v 17:38 PM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

Rastafara: já sobně nevím, čím by to mohlo být, ale koukni do fóra "Nemoci rostlin a problémy" tam určitě najdeš pomoc.

Old Post 17-10-2008 v 20:45 PM
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Moc dík

Old Post 18-10-2008 v 10:49 AM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHARoN
Nový Člen

Karma uživatele CHARoN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Vóďa > super bude i recenze ja si to taky objednam a napisu jak to slape.Asi to porovnam s bratrovou zvhcovackou.Ma taky nejakou ale asi za +-1200.

Old Post 18-10-2008 v 11:40 AM
CHARoN je offline   Profil uživatele CHARoN   Find more posts by CHARoN   Foto galerie člena CHARoN   Click here to Send CHARoN a Private Message   Add CHARoN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Ty diody se normalne zakryji kouskem gaffy. Kdyz to "odpojite", tak si zrusite zaruku + to mozna nepojede, u SPS kdyz vypojis didodu, tak to mam dojem neslape..

no show

Old Post 18-10-2008 v 12:47 PM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rodniik
Stálý Člen

Karma uživatele Rodniik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Tak jsem se rozhodl dokončit práci vóďi a dnes jsem si zajel pro ten samí zvlhcovac.

Mlží maximálně, během 10s byl plný belik mlhy !
Tento mlhovač doporučuji.

(pokud ještě dnes stihnu nafotit, tak dnes budou i fotky)

Old Post 29-10-2008 v 13:48 PM
Rodniik je offline   Profil uživatele Rodniik   Find more posts by Rodniik   Foto galerie člena Rodniik   Click here to Send Rodniik a Private Message   Add Rodniik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Tak co se týče těch diod, tak ten troj membránoví s plovákem žádné diody nemá. Tenhle model pracuje dobře. Jen jedna zásadní věc, je třeba nějaký malý ventilátor na ofuk. Jinak se mlha co se udělá v nádobě zase zkapalní a účinost se pak zmenšuje a to znatelně.

Old Post 14-11-2008 v 06:17 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Palec nahoru Zvlhčovačka vzduchu. Příspěvek č. 44

Čaute všichni ,dovolím si v stoupit do vaší debaty a přihodit malou zkušenost s ultrazvukovou zvlhčovačkou. Kdysi dávno sem si jednu pořídil za nekřesťanské peníze a byl sem s ní velice,ale velice nespokojený .To že stála skoro tři tisíce ,to bych ještě skousnul ,ale tak málo páry jaké tyto zvlhčovačky vzduchu dělají to je hrůza .Vím že se to tady jmenuje :Ultrazvuková zvlhčovačka - levně ! ,ale TOTO: ,je taky dost levné ...ale hlavně je to opravdu velice učiné.Mám podobnou a všem doporučuji!!!!

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 14-11-2008 v 12:31 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rodniik
Stálý Člen

Karma uživatele Rodniik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

MANHUNT: Ano, ale ta, na kterou odkazuješ vyvíjí 150ml/hod a ta moje 350ml/hod (jak pišou na přibaleném návodu), Navíc je mnohem levnější (tu nádobu mohu udělat taky + přidat malý ventilátorek pro odvod mlhy ven..
Dokonce jsem to jednou skusil udělat, ale bez spínacích hodin je to na prd ... v menší nádobce voda vydrží maximálně hodinu.
nejlépe hodit s plovákem do kbelíku, natáhout víkem hadici kud nad hladinu a na suchý konec hadice přidělat ventilátorek.

IMHO jak už jsem řekl, s tímto mlhovačem jsem nadmíru spokojený a mohu ho všem jen doporučit.

Old Post 06-12-2008 v 22:05 PM
Rodniik je offline   Profil uživatele Rodniik   Find more posts by Rodniik   Foto galerie člena Rodniik   Click here to Send Rodniik a Private Message   Add Rodniik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manik.luke
Stálý Člen

Karma uživatele manik.luke - 7% Pěstitelská

ultrazvukový zvlhčovač, jak vyrobit ? Příspěvek č. 46

Zdravím , tenhle nápad jsem dostal po tom co jsem se díval na takovou tu okrasnou mísu co vytváří mlhu, páru. Na youtube jsem našel video kde něco takovího podomácku vyrobenýho je. Ale zatím sem na netu nenašel jediný zapojení nebo něco co by mi pomohlo s výrobou. Přikládám videa .

http://www.youtube.com/watch?v=9GBoF8aw7VA

a

http://www.youtube.com/watch?v=NEUz...feature=related

Jsem ve třetím ročníku mechanik elektronik a myslím že by to nebyl problém zbastlit na dílně ve škole.

Pokud někoho něco napadne tak to sem napište pak bych sesmolil návod na výrobu.

ps. pokud je to uplná blbost tak to smažte

Old Post 03-10-2010 v 19:29 PM
manik.luke je offline   Profil uživatele manik.luke   Find more posts by manik.luke   Foto galerie člena manik.luke   Click here to Send manik.luke a Private Message   Add manik.luke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sirup
Stálý Člen

Karma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% PěstitelskáKarma uživatele sirup - 74% Pěstitelská

jak a cim cistit ultrazvukovy zvlhcovac? Příspěvek č. 47

Vite nekdo? Jeste pred tim nez ho odnesu do reklamace .
Cistil jsem tim stouratkem do usi a mydlem. nekdy to jakoby jde, ale stejne mam dojem ze na zacatku to jelo vice. Jinak mam ten levnej professor z Alzy...

4. kolo SOG - 21 borovic pod 250w (moby Dick, Big bud, Critical+)
3. kolo 250w G13 - Hash Plant, Kandas, BB
2. kolo 150 w amnesia haze/jack herrer
1. kolo 150w vanilla luna, ak 47, orange bud

Old Post 06-05-2011 v 08:01 AM
sirup je offline   Profil uživatele sirup   Find more posts by sirup   Foto galerie člena sirup   Click here to Send sirup a Private Message   Add sirup to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sirup! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Já ho zatím vždy čistil kyselinou citronovou rozpuštenou v horké vodě (koncentrace od oka) a zatím to vždy krásně vyblejsko membránu i stěny. A u membrány jsem použil na zákoutí kartáček na zuby.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 06-05-2011 v 09:18 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-12-2011 - Ultrazvuková zvlhčovačka a její výroba - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás