Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Take si myslim ze slozenim substratu to asi nebude (kdyz to zrovna nebude jil) vyzkousel jsem nekolik paralelne a vysledek je stejny
Kdyz dodrzujes teploty a zakladni cirkulaci vzduchu tak tim to asi taky nebude
Hnojky mozna prispejou ale kdyz hnojis tak zde bych chybu taky nehledal
typoval bych to z 80% na genetiku a zbytek na ostatni faktory, mozna zkusit nekolik modelu od ruznych lidi a uvidis sam jaky ponesou nejvic a ty pak zacni pestit ve velkym
mno ja si myslim, ze substrat take hraje svou roli...
Kdyby koupil treba plagron royal mix, tak tam staci lejt treba plagron startup hlavne kvuli levne kombinaci korenaku a enzymu+boostru...ten royal mix neni ani potreba nako hnojit v rustu...a na kvet by stacilo pk+ bo treba aj to green sensation jestli na to ma prachy.
Za ty prachy bych si ale urcite radsi koupil poradnej ventak s dobrejma tlakovejma vlastnostma-staci slabsi ufo dle meho nazoru ale zalezi na delce trubek, velikosti privodovejch otvoru (dovolim si tvrdit, ze pasivni je fukt asi lepsi a mit poradnej ventak na odtah ven, akorat doporucuji udelat privodove otvory napr. 2 dvanactky na jeden dvanactkovej odtah at nevznika podtlak, kytky pak stracej moc vlhkosti a ohejbaj se jim jakoby do rulicky dolu listy). dle tebou udavane teploty to je na hydro ale celkem dost (vysoka teplota roztoku se rovna anaerobni orgace se rovna odumirani korenu a vubec to naznacuje nedostatecne vetrani...
Rozhodne si ale osobne myslim, ze kdyz neumi hlinu par excelanz a nema jinak zdaleka doladenou skrin, tak by mu hydro...napr. merenej a dobre udelanej bublak urcite zvysil vynos...
A co kurna ta prosvitajici mistnost - to je peknej shit...koukej to poradne utesnit jako prvni vec a jako druhou si zkus sehnat poradnou genetiku...
A vubec bych sem dal nake fotky at ti muzem poradit KONKRETNE !!!
hnojkama to ted urcite nedohonis, to ani nemusisi zkouset AHacka s pk pluskem musi bohate stacita (max. treba korenakem+enzymama popr. i booster)
Take premejslej o lespim vyuziti prostoru...popr. vertikal ci ucko ... at mas maximum palek v idealni vzdalenosti od lampy...
Jaamal > ak si mal na mysli ze tu pisal zlozenie substratu, tak mi ukaz kde.
pestujem v hline kopec rokov a viem ze na substrate zalezi. samozrejme je mnoho inych faktorov (vacsina tych vynos ovplyvnujucich uz tu bola spomenuta). treba si zistit ktore to su a vsetky ich vychytat - cesta k idealnemu growu.
ked to ma v 6l kvetinacoch a poda je vzdusna a makka - z toho velky vynos nedostane - rychlo sa prekoreni. ak je husta - treba viac casu na prekorenenie a tym padom na rast, tazzsie a pomalsie presycha atd. - preto otazka na zlozenie subs.
takisto su rozdiely medzi "vyrobcami/znackami" substratov a to dost velke.
a co sa tyka hnojenia v pode - musi tu svoju podu skvele poznat aby vedel ake koncentracie pouzit - vo vseobecnosti plati - radsej menej ako viac.
Můj typ na vysoký výnos ,nechávat měsíc a déle na růstu(18/6) a i když tady hodně pěstitelů moc nedoporučuje stříhat listy,tak já od začátku prostříhávám velké množství listů takovým způsobem že si kolikrát sám myslím že sem to přehnal ,ale zatím se mi to vždy vyplatilo.Hlavně to prostříhávám uvnitř kytek a zbytečné listy které nějakým způsobem zaclání.Po takovém to prostříhání pouze zvednu výkon zvlhčovače aby nahradil ztrátu vlhkosti způsobené ztrátou listů.Světlo se potom krásně dostane i do středu kytek a palice sou od zdola až na horu.
Ale jak píši,je to pouze moje praxe.....,tak doufám že tímto nevyburcuji nějakou ostrou debatu na téma stříhat či nikoliv
na zacatku mas ze si mel tri kiti we skrini....ti se nediwim zes dal jen 150gi....ale z osmi AK mit to stejny to uz je na me moc....libi se mi jak kazdej wali o wetrakach ale az MANHUNTT zminil neco o rustu....jak dlouho si to nechal na wosumnactce????skus tomu treba nakej tejden pridat......znamej dawa metr na rust ma w prumeru 10-14 kitek a sklizi kolem 380gi...pouziwa 400w philips sont a hnojki do teho lije BN...ja je mam taky akorat si walim kwalitu a ne kwantitu....
takze skus wic kitek,,,dej ji dobrej obsach zeminy /5-10l/ ,,,,hlidej si teplotu,,,,dobreje proliwej /celej kwetinac.,,woda musi protyct od shora dolu/ ,,,hlidej si PH /to je fest dulezity,,kiti nezerou hnojky kdyz je welky bo maly//treba w u nas brne je PH 8,8,katastrofa///,,,,zastrihnout 2krat - 3krat a pak nechat,,strihal jen prebytecny listy.../.n moc at jich nema malo/skus jim dawat sprchu wodou z ostrikowace...jinak fakt newim...
jestli sem to dobře pochopil tak z 10-14 metrovejch kytek měl ten tvůj kámoš pouuuuze 380 g juuu ,zdá se mi to nějak málo .Já osobně přepínám tak kolem půl metru,mám pouze 9 kytek a sklizen byla 680 g..........je pravda že mám 600w,ale stejně je to poměrně veliký rozdíl....
sqott > meter na rast ? mam to chapat ze prepina ked maju kyti meter ??
kolko to ma. ked to vykvitne ? a co to ma za model ? no najskor nejaku indicu, lebo inak sa to musi tahat do neba sorry za OT
teraz otazka,kolko moze byt g pod 400w son t pia plus v hline,ked podoris je 95x55cm(maly priestor,preto sa pytam),vyska 180cm a bude tam 8 rastlin zo semena v 8 l kvetinacoch pri technike bush?ventilacia TD 160m3,cooltuba,pritah pasivny,rast 25 dni,strihnute nad tretim poschodim,teplota v izbe cca 20 stupnov,odtah rovno von z bytu,hnojky-plagron-alga blute,wuchs,phytamin,green sensation,final solution,enzymes,bzuzz-kvetovy stimulator,ph nieje problem,mam skusennosti,ale nie v skrini,kde je 400w.no nebudem mat vlhkost taku,ako ma byt v dobe rastu-sucho v izbe,ale nebude plesen,co ma tesi:-))
pod 600w som mal 625 g a podmienky nasledovne-kvetinace 15l,semeno ,21 dni na raste,zastipnute nad stvrtym poschodim,hnojky-plagron-alga blute,wuchs,phytamin+final solution,green sensation a enzymy,priestor 150x150cm,vymena vzduchu 30x za hodku,teploty v noci 15 cez den 28,vlhkost na raste 90%,pri kvete 60,posledny tyzden 40%,ph som drzal ako ma byt
mozno som pouzil zly nazov,terminologiu moc dobre neovladam,cize som si myslim,ze bush je vtedy,ked nieje scrog-to sitko nad kvetnikmi.
ale velke rastlinky nebudu,lebo to bude len 25 dni na raste,ako vykukne zo semena
Původní příspěvek od Adur no to mi ted kamos taky nasadil docela...tedka sklizel pod 400 w 600 g!!! a to tam mel jen 8 kytek....on do toho snad lije nejaky radioaktivni spad
A viděl jsi to na vlastní oči? Protože 600g pod jednou 400W výbojkou se mi zdá fakt moc. Celkem by mě zajímaly rozměry jeho boxu a samo i technika pěstovaní.
Tomu, že by pod 400W vypěstil 600g se mi nechce moc věřit.
23
edit: si vem, že je to průměrně 75g na kytku, a to bych rád viděl osm 75-ti gramovejch kytek pod jednou 400W....
to by videl urcite rad kazdej .)
to je jasny,to nehrozi,pouze ve snu,coz z nas nekdo urcite nekdy uvidi .)
ten se ma .))
jeste me napadlo,doporucuju vyzkouset co uz tu jini navrhovali,predevsim snark
ale nemohly by to byt treba patogeni a geopatogeni zony?
ja bych to videl na to prosvitajici svetlo...kytky by meli mit v dobe tmy UPLNOU tmu a kdyz ti tam prosvita svetlo,tak se rust kvetu zpomali....Urcite by to chtelo utesnit...