Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě osobně kouření moc nevadí já pravidelně nekouřím.
Jenom na různých akcích a když s kamarády zahulím . Kvuli prožitku - lepší high, zvlášt když se zaseknu u zapalování a žhavim cigo tak dlouho dokud nerupne kamíne kv zapalovaču :-D
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
cha,,tak taky přispěju,kouřil jsem dost tak krabku denně od 15-16 let.porad se to zvysovalo coz me docela vadilo,tak semi si loni v rijnu rek a dost a vpulce krabky jsem prestal od te doby ani jedno cigo,nic..az ted(((jeli sme na nejakej skolni kurz-nudaaaaaa nejvetsi tak sem tam zacal - z nudy kourit..prijel sem a nejak senemuzu ty nudy zbavit......eh
Teď mám poslední tabák (Javansee Jongens halfzware), dokuřím (už je na dně) a seru na to. Neříkám, že si nedám řezané, to je pohodový relax, ale jen občas...snad to dám. Nekouřím moc dlouho, ani ne rok.
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Kouřím, protože kouřím, kdybych nekouřil, tak nekouřím. Stejně umřu, ale tímhle si dávám šanci na smrt bolestivou. Ach jo. Chutnají mi cigatery, ale možná někdy chytím zase někaký impuls přestat, bohužel nikdy nebyl tak silný.
V podstatě z toho vyplívá, že nezačínejte kouřit. Protože budete debil jako všichni co začli.
Nekouřim už pravidelně asi 5 týdnů. Občas si to žváro dám ale to mám na něj chuť tak 2x v týdnu jedno. Myslim že to tak nějak přišlo a začal kouřit fakt každý, já nemusím. Ten nikotin si nakonec dávám docela pravidelně v motousech...
Kouřim když mám chuť. A tu už se pár dní neměl, těch pár dní sem nebyl v hospě. Asi tak.
Kdysi tu byla anketa "jakou značku hulíte" nebo tak něco. Tak mě napadlo, že jak se řiká, že většina motorkářů nakonec skončí u Harley-D.. , jestli to platí o i kuřácích a startkách. zdarec :-)
nemusim furt dělat jen co mě baví, ale nechcu dělat co se mi nelíbí
_Ra_ : Ja kouril startky,ale otcovy se to nelibylo,tak musim kourit naky lepsi cigara,nevim proc,ale je to tak!Tak uz trictvrte roku kourim Lucky Strike...
jak jde cas tak fajcim cim dal vic, vetsi chut a pozitek z retka....asi taky moje duvody ke koureni. Jinak po brcku bych nekourit nevydrzel, prestat bych urcite chtel, ale nemam motivaci..az bude tak uvidim..treba jen kecam a neskoncim...kdo nekouri, tak at ani nezacina, posledni vatu stejne vzdycky vrazim do cigar a na naky zdrazovani seru, protoze zavislost je svine
peac m*k
kouřím, protože sem debil...
i přesto, že vím jak mi cíga likvidujou tělo, tak mě vždy přemůže touha po nikotinovém uspokojení a dál už to všichni známe...
každopádně se snažim omezit a snad jednou snad i přestat..