Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a v boxu už se to nejspíš zakořenilo a začíná to růst, ikdyž některé sou pomalejší...
zítra snad bude čas, tak sem hodím nějaký fotky z webky...
jedna rostlinka WS je extrémně rozrostlá oproti ostatním...
mám takové zlé tušení, že to je samec...
ale radši se pokusím doufat jen, že je to čiperná samička...
El_Liberal : njn, je jasné, že by se mělo jet z řízků... ale já žádný nesehnal... tady u nás (na ostravsku) se všichni připravujou na léto a outdoor... řízků moc navíc nemaj..
takže zkouším semínka co sem si objednal, a zároveň plánuju matkárnu...
ale tu ještě nemám ani navrženou
pak už by to měl být klídek pěstovat z řízků...
co kdybys udelal diru v dolnim kyblu, tak 3cm pod dnem horniho. do te bys nalejval vodu. Melo by to jednu vyhodu a to tu, ze hladina vody by nedosahovala dna horniho kyblu, nebylo by to tudiz porad ve vlhku a pokud hodne zaprsi a protece to hlinou skrz horni kybl do dolniho, tak to tu kytku nevyplavi, ale v pohode to odtece tema dirama. a ty knoty ti zarucej ze kytka nevyschne.
Jahudka! - mno jako už sem o tom uvažoval, ale nevím, nevím... některý sou dost pozadu jak vydíš na té celkové fotce...
tu největší už budu dávat ven, ale ty ostatní mno nevím...
navíc je zde další věc!
a to kolik jich dát do jednoho květináče!
stále nejsem rozhodnutej...
chtěl sem udělat ty řízky, ale na řezy jsou vhodné tak 3-4kyti, další dvě sou moc malé!
uvažuju o tom, že ty pomalé si nechám uvnitř, ale jen do té doby než zakoření řezy a pak je vyhodit ven...
navíc sem pobyl podezření, že jedna NN je WS... možná došlo k chybě při přesazování...
mno 2 kyti sou pořád na balkóně... vede se jim docela slušně.
přidám k nim v blízké době i ty ostatní...
očísluju si je!
odříznu lístky!
ty taky očísluju od čeho to je...
nechám zakořenit!
a přepnu na 12/12!
to je nápad od našeho squelého člena Jahudka!
takže díky
takže sem kyti protřídil a ze tří sem vzal řezy, doufám, že zakoření...
tudíš další 3kyti putovaly dneska na balkón!
zbylé 3stále zůstávají ve skříni kvůli nedostatečnému vzrůstu -- nemohu odebrat řez...
další report přinesu brzy
EDIT:
řezům se vůbec nechtělo zakořenit a na 1 se chytla plíseň a druhý jí má taky, jediný 3 se drží! zatím teda aspoň
kytkám venku se daří dobře včera dostali svojí dáfku vitamínů stejně jako ty ve skříni...
sem zvědav jak se to bude vyvíjet...
Tak, uz se blizi den D, a protoze vsechny rezy chciply tak se chystame v sobotu( pokud nenastanou nejake komplikace kocovinneho razu) vysadit do kvetinacu, s pozdejsim oddelenim samcu od samic
hh přesně je tam krapet bažinato a na mokrý strom lézt nebudu...
( nejsem sebevrah )
jinak kyti si jen chrochtaj!
nedávno dostali druhou dáfku kristalonu start...
některý maj okolo 20cm jiný sou menší ale třebas rozvětvenější
všechny kyti už maj za sebou první FIM..
zítra už by mohlo být líp, ale na našem místě bude furt bažinato
takže se uvidí..
ještě ani nevím, jak mám těch 30l zeminy a tolik vody donést na místo na kole
to by chtělo tranzita...
budem muset jet na víckrát...
Pokud nezakořenily klony, doporučuju prostudovat "Klonujeme s Hlavou". Když jakštakš dodržíte postup tak zakoření 99.9% větví.
------------------
Jinak 30l zeminy na kole odvýst jde (zkušenost ) jen vody už moc nepobereš... a náhodný kolemjdoucí budou čumět jak péro teda jestli budou vidět co vezeš...
------------------
BTW píšeš: "Kytky maj za sebou první FIM" to chceš aplikovat FIM na každý kytce víckrát? Podle mě z toho budou strašně tenký větvičky. Řešení je třeba právě použití kolnů, ty větvej dost a odspodu(samo že záleží na strainu)
taaak, sme prijeli na misto, vytahli nadobicko, nachystali, vylezli nahoru, potom nasledovaly 4 hodiny prace ve dvou, vylezl sem ten 10-15m strom minimalne 10x a byl sem nahore tak 2 hodiny, ale kvetinace sme tam upevnili, a obzvlast pysny sem na to, ze sem sice otrhal par vetvicek, ale ty big vetve sem navazal provazy a ruzne privazal k sobe, takze nestini a nic sem nemusel rezat. Takze tohle je moje poselstvi ze se to DA!
celkem mi to dneska sebralo tak 7 hodin, prisel sem domu o pul 10 a chce se mi spat, blizsi info da toos