Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže řikaš, že je lepši předčasně sklizet??? Jako myslim z hlediska ty zhulenosti?? Jasne kazdymu vyhovuje neco jinyho, ale tak pokud rikas, ze dojety kytky te spiš uspavaj nez drzej hlavu...taxi myslim, ze takovej stav vyhovuje snad kazdymu...ale zda se mi to takovy nepravdepodobny..., ja sem zastip (predcasne) nejaky ty paldy z myho S.A.G.E.ho...a ten stav je set sakramensky vykydavajici...JAK TO KDYŽ to bylo PREDCASNE SKLIZENY? Je to modelem?
UdL-vyborna prace,mas to fakt vymakany.Libi se mi jak experimentujes s dobou zrani a hlavne to mas vsechno podlozeny vlastni praxi.Fakt goood.
Vsechny ty modely jsi mel v ty skrini 90x50?Moc dobrej tryd...Jentak dal.
Pěstoval jsem tentokráte trochu jinak. Vegetace probíhala jako vždy pod 250 metalhalogenidem. Týden byly řízky jen o vodě a kořenovém stimulátoru, další týden dostaly poloviční dávku AH pro růst a poslední týden plnou.
Na květ jsem ještě oproti minule pořídil květový stimulátor (dávám společně s kořeňákem po celou dobu květu) od B´cuzz, dávkování AH bylo normálně pro první fázi květu, normálně i se složkou GROW. Tu jsem přestal dávat na 18. dni po přepnutí v levém hydru a ještě o týden déle nechal v pravém. Tam byly kytky o poznání pomalejší, takže jsem chtěl, ať se ještě povytáhnou. Taky jsem povolal ze zálohy pana 400W! Pak jsem se držel dávkování AH a kytkám dost dopřával PK 13 + 14 – úplný mega dávky, kytky to ale přežily! EC jsem ke konci udržoval kolem 2,4 – 2,5.
Na závěr přišel jako vždy Ripen – nějakých 6 ml na litr a pak 3-denní flush.
Jinak klasika – předčasná sklizeň kvůli silnému ale neuspávajícímu high, jedna kytka (Sweet MendoBog) se o5 popálila – prostě jak se vypne lampa i větrák, tak výbojka porád sálá vedro do okolí a kdo je poblíž, tak to schytá! To můžou vyřešit další spínačky. Listí jsem zase zastřihával, aspoň mám pocit, že to trochu svítí i dolů! Některý listy byly jak slunečníky – absolutně nechtěly propouštět světlo – tohle dělá hlavně Mazar. Během tohohle growingu jsem použil asi 200 kolínek a stejně to bylo málo!
Tentokrát jsem sklizeň rozfázoval, sklidil jsem nejdřív Apollo 11 x Matanuska ThunderFuck, Sweet MendoBoga, Black Dominu a Belladonnu (ta měla jet původně mnohem déle, ale pěkně se nafoukla a hlavně pekelně bíle pocukrovala – nejdřív na jejím místě měl být MendoBog, jenže ten nikam nespěchal…)
Hned, co jsem sklidil tyhle 4, tak na jejich místo nastoupil MendoBog a Mazar (o5 prcek!) a hned šup Ripen! Takže se dlouho opalovat nebudou!
Zbytek – Sensi Tooth a Jack Herrer – mám v plánu začít ripenit asi na 53. dni a pak to pokosim…
Mno – chtěl jsem toho nechat, hlavně z důvodu, že s tím točím family, ale nějak jsem je zlomil… Popravdě už je s tim asi pěkně seru… Další grow zatím v nedohlednu… Fotky jsem původně dávat na net nechtěl, ale pak jsem si řekl, proč ne, aspoň je vidět, že moje idea postupné hydrosklizně funguje!
No nic. Pokračování za pár dní!
Mějte se.
UdL
P.S.: Kdyby někomu chybělo měřítko, tak hrana květníku je 20 cm!
Apollo 11 x Matanuska ThunderFuck už držím déle než rok, je to v podstatě moje první originální genetika, kterou jsem vypěstoval ze semen. Roste poměrně divoce, sama se dost větví, výnos má v porovnání s ostatníma odrůdama spíš menší, ale všechno vynahradí high a hlavně totálně citronová chuť.
V průběhu vegetace byla 2x zaštípnuta technikou FIM, vrcholů udělala až až, na to, kolik málo místa měla k dispozici…
Belladonnu jsem jel teď zase znova, předtím mi učarovala svojí nádherně bylinkovou chutí. Tentokráte jela o poznání rychleji, taky se mnohem víc nafoukla a začala dost brzo hodně cukrovat, takže jsem se rozhodl zkusit ji pokosit trochu dřív než posledně. Z blízka vypadá zabijácky!
Ze začátku měla tendence docela letět, takže jsem ji taky zaštípnul 2x FIMem. Paličky jsou jako šutr, jsem zvědavej na high, pryskyřice je úplně čirá!
Black Dominu jsem si dal taky repete! Prakticky nic nepotřebovala, ani zaštípnout, taky se nikam moc nehnala. Bohužel se mi na začátku, ještě během vegetace „podařilo“ urvat jednu z hlavních větviček, takže tam je jaxi díra… Prostě tam měl bejt ještě jeden salám! No – stane se…
Na tuhle potvoru se nedá sáhnout, šíleně lepí, paličky jsou opět maličké, ale její nekompromisní síla menší výnos bohatě vynahradí!
Docela jsem pak při nahrávání fotek do PC čuměl, že se mi tam po trichomech prochází (nebo si jen tak zewlí přilepenej) nějakej hmyzoid! Asi něco externího, ve skříni jinak nic nebydlí!
Sweet MendoBog měl u mě premiéru a obstál výborně! Hodně rychle rostl, zaštípnul jsem ho asi dokonce 3x a stejně přerost ostatní – a stínil Mazarovi, což se na něm zase podepsalo!
Ačkoli je to kříženec slaďocha Sweet Tooth, tak prostě ten MendoBog tam je znát – smraďoch, nic moc sladce vonícího! S několika lidma jsme se shodli, že MendoBog je de-luxe hulení co se stavu týče, ale příšerně chutná…
Mno - podle mě nejhezčí bude ten Jack Herrer, ale to si zatím počkám. Odvážim se tvrdit, že vzhledově to bude zatim moje best kytka. Uvidíme... Z fotky uvidíte prdlačku, ale v reálu to je nádhernej salámovník!
kdyz jsem vcera vecer nejake kyti ukazoval kamosovi, namital, ze prej na kytce rust salamy nemuzou. nacez jsem ho (vegetariana jednoho ) pomoci tvych krasavic ubezpecil, ze na nekterejch kytkach mohou rust salamy jak mikrofony
Popravdě když jsem je vyrovnal ve sklepě do řady, tak jsem nevěřil, že se tam ty mrchy do tak malýho prostoru vešly...
Třeba ten Sweet MendoBog udělal takovou tvrdou bejzbolku, protože fakt po přepnutí letěl, tak jsem mu utnul tipec, když už nasazoval do květu. Už ukazoval květ a ještě poznal ostří mých hašoidních nůžek!
Evidentně mu to ale neuškodilo, neudělo to takovej ten shluk malejch budižkničemu paliček s tunou listí, ale normální tvrdý šutráky.
Asi jsem konečně přišel na to, jak správně zaštipovat...