Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Uvh
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

To mi povídej...
Zvlášť ta Black Domina je zmašťovák jaxviň.Málem mi kvůli ní ujel vlak

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 30-08-2005 v 21:56 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Spíš jsi vypadal, že se po ní už neprobudíš!

Fotr woe!

Old Post 31-08-2005 v 06:31 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Takže řikaš, že je lepši předčasně sklizet??? Jako myslim z hlediska ty zhulenosti?? Jasne kazdymu vyhovuje neco jinyho, ale tak pokud rikas, ze dojety kytky te spiš uspavaj nez drzej hlavu...taxi myslim, ze takovej stav vyhovuje snad kazdymu...ale zda se mi to takovy nepravdepodobny..., ja sem zastip (predcasne) nejaky ty paldy z myho S.A.G.E.ho...a ten stav je set sakramensky vykydavajici...JAK TO KDYŽ to bylo PREDCASNE SKLIZENY? Je to modelem?

Old Post 31-08-2005 v 07:21 AM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 36

indicky konopi - řekl bych, že to je individuelní záležitost, co se modelů týče. S.A.G.E. jsem nedávno hulil a zas tak vykydávací mi nepřišel...

Jde o to, jak k tomu stavu přistoupíš. Netvrdím, že to není pecka do hlavy, ale člověk po tom není unavenej a nevyhledává gauč!

Fotr woe!

Old Post 31-08-2005 v 07:49 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

UdL-vyborna prace,mas to fakt vymakany.Libi se mi jak experimentujes s dobou zrani a hlavne to mas vsechno podlozeny vlastni praxi.Fakt goood.
Vsechny ty modely jsi mel v ty skrini 90x50?Moc dobrej tryd...Jentak dal.

A - ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 31-08-2005 v 08:58 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 38

JJ, 8 kytek bylo v 8 květníkách o rozměrech 20x20x28 cm na ploše 90x50 cm, na výšku má asi 155. Fakt mám malou skříň!

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 31-08-2005 v 09:32 AM

Old Post 31-08-2005 v 09:27 AM
UdL
chat virus

Jsem to ale neřád... Příspěvek č. 39

…ještě jednou jsem to musel zkusit a pustil to.

Pěstoval jsem tentokráte trochu jinak. Vegetace probíhala jako vždy pod 250 metalhalogenidem. Týden byly řízky jen o vodě a kořenovém stimulátoru, další týden dostaly poloviční dávku AH pro růst a poslední týden plnou.

Na květ jsem ještě oproti minule pořídil květový stimulátor (dávám společně s kořeňákem po celou dobu květu) od B´cuzz, dávkování AH bylo normálně pro první fázi květu, normálně i se složkou GROW. Tu jsem přestal dávat na 18. dni po přepnutí v levém hydru a ještě o týden déle nechal v pravém. Tam byly kytky o poznání pomalejší, takže jsem chtěl, ať se ještě povytáhnou. Taky jsem povolal ze zálohy pana 400W! Pak jsem se držel dávkování AH a kytkám dost dopřával PK 13 + 14 – úplný mega dávky, kytky to ale přežily! EC jsem ke konci udržoval kolem 2,4 – 2,5.

Na závěr přišel jako vždy Ripen – nějakých 6 ml na litr a pak 3-denní flush.

Jinak klasika – předčasná sklizeň kvůli silnému ale neuspávajícímu high, jedna kytka (Sweet MendoBog) se o5 popálila – prostě jak se vypne lampa i větrák, tak výbojka porád sálá vedro do okolí a kdo je poblíž, tak to schytá! To můžou vyřešit další spínačky. Listí jsem zase zastřihával, aspoň mám pocit, že to trochu svítí i dolů! Některý listy byly jak slunečníky – absolutně nechtěly propouštět světlo – tohle dělá hlavně Mazar. Během tohohle growingu jsem použil asi 200 kolínek a stejně to bylo málo!

Tentokrát jsem sklizeň rozfázoval, sklidil jsem nejdřív Apollo 11 x Matanuska ThunderFuck, Sweet MendoBoga, Black Dominu a Belladonnu (ta měla jet původně mnohem déle, ale pěkně se nafoukla a hlavně pekelně bíle pocukrovala – nejdřív na jejím místě měl být MendoBog, jenže ten nikam nespěchal…)

Hned, co jsem sklidil tyhle 4, tak na jejich místo nastoupil MendoBog a Mazar (o5 prcek!) a hned šup Ripen! Takže se dlouho opalovat nebudou!

Zbytek – Sensi Tooth a Jack Herrer – mám v plánu začít ripenit asi na 53. dni a pak to pokosim…

Mno – chtěl jsem toho nechat, hlavně z důvodu, že s tím točím family, ale nějak jsem je zlomil… Popravdě už je s tim asi pěkně seru… Další grow zatím v nedohlednu… Fotky jsem původně dávat na net nechtěl, ale pak jsem si řekl, proč ne, aspoň je vidět, že moje idea postupné hydrosklizně funguje!

No nic. Pokračování za pár dní!

Mějte se.

UdL

P.S.: Kdyby někomu chybělo měřítko, tak hrana květníku je 20 cm!

Fotr woe!

Naposledy upravil UdL 20-11-2005 v 21:29 PM

Old Post 20-11-2005 v 19:57 PM
UdL
chat virus

Apollo 11 x Matanuska ThunderFuck Příspěvek č. 40

Apollo 11 x Matanuska ThunderFuck už držím déle než rok, je to v podstatě moje první originální genetika, kterou jsem vypěstoval ze semen. Roste poměrně divoce, sama se dost větví, výnos má v porovnání s ostatníma odrůdama spíš menší, ale všechno vynahradí high a hlavně totálně citronová chuť.

V průběhu vegetace byla 2x zaštípnuta technikou FIM, vrcholů udělala až až, na to, kolik málo místa měla k dispozici…

Fotr woe!

Old Post 20-11-2005 v 20:21 PM
UdL
chat virus

Belladonna Příspěvek č. 41

Belladonnu jsem jel teď zase znova, předtím mi učarovala svojí nádherně bylinkovou chutí. Tentokráte jela o poznání rychleji, taky se mnohem víc nafoukla a začala dost brzo hodně cukrovat, takže jsem se rozhodl zkusit ji pokosit trochu dřív než posledně. Z blízka vypadá zabijácky!

Ze začátku měla tendence docela letět, takže jsem ji taky zaštípnul 2x FIMem. Paličky jsou jako šutr, jsem zvědavej na high, pryskyřice je úplně čirá!

Fotr woe!

Old Post 20-11-2005 v 20:43 PM
UdL
chat virus

Black Domina Příspěvek č. 42

Black Dominu jsem si dal taky repete! Prakticky nic nepotřebovala, ani zaštípnout, taky se nikam moc nehnala. Bohužel se mi na začátku, ještě během vegetace „podařilo“ urvat jednu z hlavních větviček, takže tam je jaxi díra… Prostě tam měl bejt ještě jeden salám! No – stane se…

Na tuhle potvoru se nedá sáhnout, šíleně lepí, paličky jsou opět maličké, ale její nekompromisní síla menší výnos bohatě vynahradí!

Docela jsem pak při nahrávání fotek do PC čuměl, že se mi tam po trichomech prochází (nebo si jen tak zewlí přilepenej) nějakej hmyzoid! Asi něco externího, ve skříni jinak nic nebydlí!

Fotr woe!

Old Post 20-11-2005 v 20:57 PM
UdL
chat virus

Sweet MendoBog Příspěvek č. 43

Sweet MendoBog měl u mě premiéru a obstál výborně! Hodně rychle rostl, zaštípnul jsem ho asi dokonce 3x a stejně přerost ostatní – a stínil Mazarovi, což se na něm zase podepsalo!

Ačkoli je to kříženec slaďocha Sweet Tooth, tak prostě ten MendoBog tam je znát – smraďoch, nic moc sladce vonícího! S několika lidma jsme se shodli, že MendoBog je de-luxe hulení co se stavu týče, ale příšerně chutná…

Fotr woe!

Old Post 20-11-2005 v 21:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

Nazdárek Udýlko, máš to parádní... Nejvíc se mi líbí Belladona, je parádně rozvětvená... Měj se, někdy zase uděláme nějakej grupáč

Old Post 20-11-2005 v 22:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 45

Zdar!

Mno - podle mě nejhezčí bude ten Jack Herrer, ale to si zatím počkám. Odvážim se tvrdit, že vzhledově to bude zatim moje best kytka. Uvidíme... Z fotky uvidíte prdlačku, ale v reálu to je nádhernej salámovník!

Fotr woe!

Old Post 21-11-2005 v 05:41 AM
Mr.Pipes
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

kdyz jsem vcera vecer nejake kyti ukazoval kamosovi, namital, ze prej na kytce rust salamy nemuzou. nacez jsem ho (vegetariana jednoho ) pomoci tvych krasavic ubezpecil, ze na nekterejch kytkach mohou rust salamy jak mikrofony

jo a jeste jsem chtel: nadherna prace!
K+++

Mapito drip 400W by Pipes (2005)
Mapito drip 400W upgraded (2006,2007)

Old Post 21-11-2005 v 07:49 AM
Mr.Pipes je offline   Profil uživatele Mr.Pipes   Find more posts by Mr.Pipes   Foto galerie člena Mr.Pipes   Click here to Send Mr.Pipes a Private Message   Add Mr.Pipes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 47

Popravdě když jsem je vyrovnal ve sklepě do řady, tak jsem nevěřil, že se tam ty mrchy do tak malýho prostoru vešly...

Třeba ten Sweet MendoBog udělal takovou tvrdou bejzbolku, protože fakt po přepnutí letěl, tak jsem mu utnul tipec, když už nasazoval do květu. Už ukazoval květ a ještě poznal ostří mých hašoidních nůžek!

Evidentně mu to ale neuškodilo, neudělo to takovej ten shluk malejch budižkničemu paliček s tunou listí, ale normální tvrdý šutráky.

Asi jsem konečně přišel na to, jak správně zaštipovat...

Fotr woe!

Old Post 21-11-2005 v 08:11 AM
UdL
chat virus

Příspěvek č. 48

Po Sweet MendoBogovi není problém omdlít! Sám jsem to poznal na vlastní kůži. Uvidíme, jaký výsledky bude podávat ta moje mrška...

Těš se!!!

Fotr woe!

Old Post 21-11-2005 v 13:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás