Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tam ale nejde moc o izolaci ja nevim oc vam jde? vzdyt tam to velky napeti prochazi jenom setinu vteriny a pak nic to porad nereste proboha a kdyz je ten drat dlouhej tak se tam to napeti ztraci a proto se ta vybojka nemuze rozsviti, cili velky napeti do vybojky=zapaleni vybojky a kdyz to napeti neni dostatecny vybojka se nezapali!
Dr.worry jo ale az se ti to proslehne behem setiny vteriny tak budes nasranej. Proste kde je vysokenapeti by mela byt odpovidajici izolace. To ze jde bez ni je stejne jako ze jde jezdit v aute bez pasu. To samy proudova a teplotni pojistka pojistka nejsou tam nutne ale...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
obecne jo dostatecne nevim. radil bych ti pouzit elektrikarskou (je pruznejsi) izolacku nebo nejake buzirky do kerych das VN kabel a draty ved to plati obecne pro vsechny radeji pomoci plastovych nebo jinych nevodivych uchytu a pokud mozno nevodivem prostredi. pokud se drat cesem prodre (treba vibracemi od ventilatoru) nebo propali teplem tak se to hned neslusne a muzes si toho treba vsimnout a vyresit to. vsechny kovove casti (stinitko apod.) na zlutozeneny kabel a ten na prostredni kolik zasuvky (faze vlevo nulak vpravo) uz to tu bylo ale je to dle meho dulzeite...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Pche, tak jsem se tedka vratil z OBI, chtel jsem po nich VN kabel... prej na co to mam, tak jsem rekl na sodik a ze kabel bude volne... a chlapik, ze to nejde, ze to musi bejt v zemi, tak mi zacal cpat nejaky hrozny delo co se kope do zeme... no nezbyva nez rozebrat nejakou starou TV...
uaa, help... kuchnul jsem tv, izolace je teda brutus, ale ten dratek se hrozne lame, staci parkrat ohnout a je po nem... kde sezenu nejakej poradnej kabel, co mi vydrzi
Taky je shanim a nikde nemuzu sehnat.Meril jsem napeti na vybojce za provozu a je to jen 120V coz je pohoda.To ale nic nemeni na tom ze kdyz to startuje leze tam 4000V..
Az uvidim typky co spravujou lampy tak zkusim od nich neco vysomrovat jiny reseni nevidim.
Jamalino-jo ty jsou dobry ale blby je ze nejsou moc ohebny coz me sere kvuli tomu ze me to trebas naklapi lampu na nejakou stranu.
Jeste jsem premejslel koupit normalni 2 linku v kulatym obalu.Zapojit vzdycky jen jeden drat z ty dvojlinky a nebo vest tou 2 linkou trebas jen fazi a druhou nulak.Pak bys mel vlastne izolaci dvojitou a je to ohebny celkem dost.
Podle mě se to asi už moc nemusí řešit, protože jsem se ptal tady Growerů a psali, že mají normálně 1,5měď kulatou a udělali už docela dost sklizní a nic se nestalo, pokud bude v sodíkovém kompletu pojistka tak by to mělo být v poho