Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
coprus: no z toho stavění na zadní mám trochu strach, ale uvidíme až to příde, zatim se jen můžu kochat fotkama, naháči se mi líbí a je to jediný do čeho bych mimo chopperu šel, abych si užil taky trochu tý akce možná bych pak testnul ještě nějakou krosku, ale to už mluvim o hodně vzdálený budoucnosti, ale blbnout někde v terénu by taky nebylo určitě od věci
xerthon: kdo nezačínal na fichtlu a na jawici 350, ten je hovno motorkář rád na to vzpomínám a vlastně kvuli těmhle strojím sem se zamiloval do motorek, protože sem vokusil co to vůbec je jezdit na mašině
hoši už sem tejden neseděl na máše a svrbí mě prsty, taky znáte ten pocit? je to jak droga, už abych v pátek domarodil a vytáh jí z garáže
no já mam kolem sebe rád trochu plechu - naložit všechno co je potřeba na víkend - ale zas ten vítr kolem sebe - řešim to totálnim kabriem - žádný dveře - žádná střecha - sklopný čelní sklo - M151A2 USMC
btw. pojedete někdo na Masečín????
Ty woe Snarku,tak tim jsi mně dostal-ale docela bych tě podle některejch příspěvků typoval na takovýho krasavce
Faakt fešák.Koukám,že tu nejni zas tak málo lidí ulítlejch do věcí co smrdí benzínem.
Mám radost
Jináč,nevim jak u vás,ale u nás je výborný počásko na motokros,ale fuuuuuuuuuuuuuuurt prší.Tak snad zejtra už to půjde,jinak se asi zbláznim.
Dneska jsem jel do práce na skůtru (jak frajírek jen ve svetříku) a málem jsem umrz
coprus - no tvoje mašiny taky nejsou k zahození
mmm muj mazel je ročník 1969 a když sem ho přivez tak měl 57 mil najeto
jinak masečín http://www.masecin.cz/pic/pozvanka2004.jpg
zasraný zkurvený vypíčený zmrdaný počasí - blil bych - tohle je srpen???? nasraaat - vstanu v pátek ráno z postele - těšim se jak odpolko vyrazim do terénu a hnus hnus huns a jenom hnus - kde je posraný globální oteplení ??? - grrrrrr
nasel jsem na netu foto čízi,kterou jsem mel i barva sedi(cz175/487).Vyhovovala mi vic nez jawa350.(Mensi spotreba a lip se stim jezdi po polich a lesich)
oton - cheche - tak tenhle víkend sem se nacházel postupně na horní Střele , Doupovskejch horách, hřebenu Krušných a hnusnější počásko sem v srpnu už dlooouho nedal - miliardu mínusovejch karem pro počasí
ale našel sem řešení - chce to naložit stroj do vlaku a na jih http://www.jlv.cz/sluzby/autovlaky/...a_autovlaky.jpg
eště kdyby to tak jezdilo do španělska nebo turecka
no to mi povídej, já byl sice tenhle vejkend jen v okolí bydliště i tak sem najezdil asi 250km, no a musel sem se na mašinu trochu nabalit, jako na podzim
příští pátek se chystám do pardubic tak doufám, že bude líp, i když letos už to lepší asi nebude :-(
hehe já dal za víkend skoro 400 mil - btw. akorát sem našel optimální záležitost - z rakouska do turecka vlakem - ty bys to měl eště blíž než já http://www.optimatours.de/abfahrten_wie_edi.html
smutný příběh
včera jedu večír z krajský veteránský testace - u Bohemky najednou začne zdechat motor ve volnoběhu - tak to vypnu - necham se přitáhnout kámošem na laně domů.
ráno to vytlačim - těšim se jak to byly jenom povolený klíňáky (sou tam tři) tak absolvuju brutální voser s vyndavánim vzduchovýho filtru a povolovánim šroubů pod alternátorem
po hodině to zvládam - nahodim to a krutýýýý zvuky - tak to zas shodim sundam všechny klíňáky a zkusim to znova jestli to neni vodní pumpa - pochopitelně to dělá krutozvuky furt - vyndavam svíčky a posloucham písty - nic - nakonec sundavam víčko z deklu a nahazuju to abych si podržel ruku u díry a zjistil jeslti to funí dovnitř nebo ven - naštěstí to saje - po vypuštění oleje a nalezení drobnejch mosaznejch šupinek diagnostikuju přidřenou kliku, šály nebo ojniční ložiska - včera večer odjel můj šéfchirurg co chorvatska s rodinou - já nedovzdělaný obvoďák si troufnu tak max na jednodušší zákroky- transplantace se tedy odkládá a posledních pár hezkejch dní z léta se zkus uhulit do bezvědomí abych se neuvztekal k smrti
takže všem přeju ať stroje fungují jak mají
good luck
Snarky
p.s. kondolence za klinickou smrt mého drahého Coopera II. nepřijímám
Pánové, musim se přidat, to počasí je vážně na přezhubu. Zítra jedu na Benzínovej dejchánek pod Kuňetickou horu a tak doufám, že bude o vejkendu alespoň tak jako je dnes!!
... můj první stroj byla Jaweta Sport, poté jsem mel babetu, pak takovou zmrazku od Piaggia a ted už jsem se dostal k Mustangovi , ale je nemocnej, nechce vrčet a já nevim co s tim. Na sraz jedu na Simsonovi, tak doufám, že nebudu fšem jen pro prdel...
Tak se mějte a všem nám přeju krásný počasí a suchý silnice...
to Snark:cejtím s tebou brácho-to je vopruz.ale snad to nebude tak zlý,jak to vypadá:-(
to Wokap:vona je zejtra Kuňka?to jsem ani nezaznamenal,a to mám doma volňásky.Že bych to risknul na krosce?????mmmmm uvidim