Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
samotný centrum je pěkný, romantický, historický, ale hlavně přeplněný jak místníma, tak turistama, suvenýrama, předraženejma kofáčema i fasfoodama, na normální hospodu skoro nenarazíš, za to na tvrdej fet na každým rohu.
jo ma pravdu a hold jeste v zime....lepsi na vylet do amsteru v lete byl sem tam pred 3ma tydnama a 2dny staci ažaž v lete i tyden
Zima ma určite taky sve kouzlo a prave bych se tam chtel kouknout v zime zabruslit na kanálech ... Ono Amsterdam nejdražši město evropy možná kecám ale tak to je no na nečem to tam tahnout musi ja si tam jednou skureny potřeboval rychle koupit papirky a zapik a jak jsem vyšel s kramku tak jsem zjistil ze jsem za jedny papirky a jeden zapalovač obyč .. nechal 13€
Má to tam sve kouzlo, doporučuju si opravdu mesto prolizt cele .. Ja tam nachodil kilometru parkrat se malem ztratil ale vždy jsem trefil zpet ... Nekdy tam narazite na opravdu psycho lidi z celeho sveta čechu jsem tam vždycky potkal taky hromadu
Chystal se zase nejspiš i tento rok a tak by možna nebylo nazmar domluvit nejakou partičku lidi a zajet si na vyjezd
Zdravím,chystám se do Holandska,ale někde sem zaslechl že v kofáčích už prodávají jen místním na členské průkazky je to pravda?Jestli to tady už někde je tak se moc omlouvám,ale při procházení tohoto tématu sem na to nenarazil...
abbaddonn:
Je to kec, kupoval jsem naposled v pondělí a taky žádnej problém . Jinač rozhodně nejlepší coffeek je Mellow Yellow pak asi Shiva, Little ..
Jinak jak tu někdo psal, že Amstr už je o ničem tak musim nesouhlasit. Chce to tam mít víc času než jeden den a nepohybovat se jenom kolem Damu a Rokinu.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
jauje capci tenhle thread je vaazne dlouhej atak po precteni prni stranky sem vlez na tu posledni ...mam jenom otazecku letistni kontrola probiha stejne nebo je ostrejsi urcite zalezi kam letite atd ..ale z cech si pokazdy vezu letadlem 5 g e nikdy problem mam to same riskovat i z holandu ...peace
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
kohout: nikdy jsem pri odletu z Schipholu nezazil policajty s psama "nahore", takze si myslim, ze vzit neco s sebou by nebyl problem, ale tak to vypada dole u odbavenych zavazadel, vazne netusim. Kazdopadne vetsinou se kontroluji spise prilety nez odlety .. a na Ruzyn jsem priletel uz nejmin 50x a jedine, kdyz jsem zazil pejsky, bylo prave z Amstru (dokonce 2x).
Nechci byt nejakym kecalem do tveho zivota, ale myslis si, ze je vazne nutne s sebou pokazdy tech 5g tahat? Uvedom si, ze je to uz pasovani a na to se kouka uplne jinak, nez na to, kdyz to mas u sebe nekde na ulici v Cechach. Podle me tahat letadlem cokoli se vubec nevyplati. Navic maji ted Cechy v Evrope nalepku druheho Holandska, takze bych se obaval i toho, ze kontroly pro prilety z Cech muzou pritvrdit. Ale kazdej je sveho osudu strojvudce
taky se s vámi podělím o své zážitky z Holandska. Byl jsem minulý rok v Amsterdamu se svojí přítelkyní, jeli jsme autem, vyráželi jsme v pátek ráno a asi 500 km od Prahy mi bouchlo pravé přední kolo, kdo má v autě jako rezervu pouze dojezdovou pneumatiku ví o čem mluvím, dilema jak kráva, jestli to otočit zpět do Čech nebo to risknout až do Amsterdamu na dojezdovce rychlostí 80 km v hodině. Chuť nezkazit si naplánovaný výlet zvítězila a já vyrazil 100 km rychlostí po dálnici hurá do Amsterdamu, fakt pecka , kdo nezažil nepochopí .
Do Amsterdamu jsme dorazili někdy k večeru a vyrazilo mi to město dech.
Spousta kultur, spousta národů koncetrované v jednom městě a nulová agrese ( teda až na místní taxikáře ty by mohli z fleku konkurovat dopravě někde v Káhiře ),krásný baráky,zeleň, vůbec všechno hezky sladěný do takového útulného stylu.
Všichni lidi hrozně milý a vstřícný, město mi připadlo jak jedna velká párty a všude spousta barev a ruchu, kdo má rád noční život, tak tady by se radostí snad udělal . Docela velkou chybu jsme udělali, že jsme podcenili ubytování a nezarezervovali jsme si pokoj dopředu, ale našli jsme jeden pokoj volný v hotelu v centru vedle policejní stanice sice za 100 euro na noc pro dva, ale kvalita mi přišla odpovídající. Nejlepší byl, ale recepční Arab, který když sem s ním domlouval pokoj asi ucítil moji nadupanou mikinu plnou kouření mi naznačoval typickým gestem a doprovodnou větou No smoking, že na pokoji si svoje nový kouření rozhodně nezahulím . Nemluvě o tom, že policajti mě nechali do 11 dopoledne klidně parkovat na vyznačených místech pro jejich vozy ,protože zaparkovat sem neměl šanci kde a policajti mi vyšli maximálně vstříc. Navštívil jsem asi tři Coffee shopy, jeden takový zapadlý v parčíku, kde prodávala hrozně milá černoška, která mi k 50g Krystalu dala ještě na cestu randál smokingů dle vlastního výběru, filtry, popřání šťastné cesty plus navigace do dalších Coffee shopů, nemluvě o vyhazovači, který na to že měl asi tak 2 x 2 metry nebyl vůbec zlý a zamindrákovaný jak to známe z českých luhů a hájů, ale milý, usměvavý a chtěl si povídat . Pak sem navštívil ještě jeden kousek od centra, byla to spíš taková kukaň v průchodu než Coffee shop a měli to kluci arabský, kupoval jsem tam vdovu a naprostá spokojenost, no a ten třetí to nebyl coffee shop jak sem si původně myslel, ale nějaký arabský doupě , z venku přes výlohu vidím týpky jak hulí vodnici, mastěj nějaký stolní hry, tak si říkám pecka a vlítnu tam. V tu chvýli ticho jak v hrobě, nikdo ani nepíp a všichni na mě koukali pohledem vraha. Je sice pravda, že svým vzhledem holé hlavy a neznalosti místních poměrů sem asi nezvolil ten správný podnik , protože sem tam byl jediný bílý, holohlavý a ještě s lámanou angličtinou v růžovém tričku s límečkem , nicméně sem situaci zachránil snad tím nejstupidnějším čím sem mohl a to tím, že sem na ně po chvýli tupého zírání a mlčení vyblil : Háj, du jů kofí šop ? , borec za barem se pousmál,zakroutil hlavou, vyšel se mnou před ten jejich bárek a ochotně mi ukázal kudy takže výlet do Amsterdamu super, až mi vrátí řidičák , jedu znova Jediný co je při tomhle výletě na prd, je pak následné pašovaní kouření zpátky přes Německo Holandské a Německo České hranice , to sem měl kurva bobky . Určitě to ale stálo za to a všem naprosto doporučuji. ( ne to pašování , to je naprosto špatná a zavržení hodná věc , ale ten výlet do Amsterdamu ).
Zemská přitažlivost slouží k tomu, aby lidé na druhém konci zeměkoule nespadli do vesmíru.
Chlapi,
tak po přečtení ste mě taky nalákali a splním si svůj sen a 25.-29.6. se budu povalovat po Amstru a přespávat v Camping Zeeburg. Pokud tam v tu dobu někdo bude, dejte vědět, pokecáme a zdegustujem jim to jejich seno
čaute, tak letos uz by jsem chtel taky konečne vyrazit na vylet do holandu, pročetl jsem tady toho pulku a dobry tipy, puvodni amstr bych asi vymenil za nejaky mensi mestečko a kemp, a jen se tam par dni valet :-D ale zajima me ti zvas co tam jeli autem jak to tam maji s kontrolama na zhuleny řidice...teda nemam v planu jet zhulenej ale do ted nevim jak je to s tím, ze ti thc zustava v tele takovou dobu vs jak to měří policajti... tady u nas to zatim moc neřešim ale tam to musi testovat už běžně ne? doufam ze jsem to dost vysvetlil o co mi jde :-D
vi nekdo jak dlouho musi mit človek pauzu aby mu nic nenamerili? kdyz ve vlasech moči atd to vydrzi i mesice, tak za jak dlouho mi nic nezjisti treba tim papirkem? dík
jo a jeste :-D jak je na tom v holandsku moře a koupani :-D vubec nemam predstavu od kdy do kdy je to tam tak na koupani :-D radsi bych nekam k pobřeží ale to bude zbytečny kdyz bude mit 5 stupnů :-D
Zdravím přátelé, tak včera jsem se právě vrátil z Amstru a můžu jenom vřele doporučit. Naprosto neuvěřitelný zážitek. Také sme měli parádní štěstí na počasí, celý výlet slunečno a horko.
Jen na úvod:
Letěli jsme s EasyJet z Prahy a ubytovaní jsme byli v kempu Zeeburg. Obě varianty mohu doporučit. Z letiště se následně do centra(zastávka Leidsplein) dostanete busem č.197 za 4€, pak do kempu přesednete na tramvaj č. 7 (z Leidsplein)a za 2,60€ si koupíte hodinovou jízdenku a jedete až na konečnou(zastávka Flevopark). A do kempu je to pak cca 300m pěšky(ukazatele jsou).
Ohledně jízdenek, všude jsem četl, že je to na zony, ale asi mají něco nově a jízdenky jsem kupovali časové(jak bus, tak tram). Doporučuji ale koupit časové jízdenky 24hod(8€), nebo 48hod. vyjde to pak docela dobře. Všude po Amstru tramvaje jezdí a bus taky. Pěšky se z Kempu do centra dostanete za cca 40-50min. Tramvají cca 15min.
V každém coffeeshopu, který jsme navštívili, se chovali maximálně v pohodě. Zeptáte se na menu a hned Vám ochotně ukaží co mají na skladě i rádi poradí, řeknete na co máte chuť a obsluha ráda nabídne(v některých shopech mají menu pěkně vyobrazeno co která tráva dělá, jinde se musíte zeptat, když neznáte). Cena za g byla od 7-12€, záleží jaká tráva a lokalita Coffeeshopu. Pak si k tomu dáte nějaké pití (Cola, voda, džus = 2-2,50€) a nikde jsme neměli problém si v klidu ubalit nebo nacpat a zdegustovat. Určitě si každý najde ten svůj, co shop to originál, někde hraje Reagee, jinde Disco…co chcete máte.
Co se týče jiných věcí jako třeba Space Cake, já sem nedegustoval(mám již své zkušenosti), ale bohužel nastalo zklamaní na straně mých spolubojovníků. Kupovali 2x (6-8€) každý v jiném shopu, ale nic se nedostavilo…Těžko říci čím to bylo, asi celkové přesycení THC.
No a samozřejmě nemůžu zapomenout na houbičky, ano i smart houby jsme měli. A doporučuji všemi deseti(jen pro zkušené a na vlastní zodpovědnost), měli jsme v The Headshop (Kloveniersburgwal 39) Psylocibe mexicana(17€ - 15g – stačí pro dva, pro jednoho – odvážlivec, a k tomu 10g cca 12€). A zážitky popisovat nebudu, páč by to tu bylo na celou stránku. Jen doporučuji si dát houbičky hned na začátku pobytu. My sme si je dali v kempu na večer a hvězdná obloha nám dávala mnohé inspirace.
Amsterdam jako takový je nádherné město, jenom pozor na kola jsou VŠUDE, ale já mít takovou placatou zemi, taky bych jen rejdil na kole. Nej. je centrum, sice po čase se Vám bude zdát všechno stejný, ale je to nádherná scenérie. Kanály, kola, lidi, všeobecná pohoda.
Dále doporučuji parky, to je kapitola sama pro sebe. Na zevlování ideální, pěkně pod strom do stínu a je krásně, ke všemu to všude žije, celý den! Je opravdu krásné se dívat na ruch města, když vy si lebedíte na dece v parku…
Prostě příští rok jedu znova! Kdyby někdo potřeboval s něčím poradit, neváhejte a ptejte se dokud si to ještě pamatuju .
Teď menší smoke report + coffeeshopy, kde bylo co kupované…PS: následně editnu až budu mít zpracované fota
NYCD – SOLO coffeeschop(ulice Korte Koningsstraat), první naše zastávka, obsluhuje pohodový číňan/japonec, rád poradí, gram je opravdu gram. Zeptal jsem se ho na extra High, Japonec se okamžitě otočil a hned mi nabídl NYCD…a mohu říci že nezklamal! Vřele doporučuji. Hned na to jsme vyrazili do centra a bylo spoustu světla a věmů…
Amnesia haze – Krásné uvolněné High, hulení na celý den(bylo u obsluhy požadováno a nabídli správně), moc dobrá tráva, na uvolnění, pohodu, žádný umrtvovák, na procházky ideální.
Bílá vdova – toto byl jenom špek, který bohužel zklamal, nic moc stav…obecně moc nedoporučuji kupovat jointy, je lepší si koupit pytel a ubalit sám, měli jsme i jeden jointík s Hashem a teké nic moc.
Shiva – Kopanec do hlavy, tato radost nás dostala na 4 hodiny, těžko se zbavovalo stavu. Nechá Vaše tělo na zemi a mysl si plave někde ve vesmíru, lze jenom čučet a vychutnávat, mírné psychedelické obrazové vjemy.
Old Amsterdam – Střední tráva High/Stoned, já jsem bohužel moc nezdegustoval.
Columbian gold – docela slabota, ještě ji mám, zbyla, tak sem si ji přivezl domů. Docela lehounké hulení ideální pro začátečníky/ženské. Mírně energické High.
Jamajka – Tak toto je kamarádka pro všechny případy, neuvěřitelné energické High, nebýt tohoto počinu, tak vidím z Amstru polovinu věcí. Pohodová, klid v duši a nohy na cestě, sluníčko nesluníčko, horko nehorko, prostě to jede!…Hlavně i když toho máte za celý den plno, dokáže Vás nakopnout a polít studenou vodou a hle hned je na světě krásně tak proč toho nevyužít
Jack Herer – R.I.P. Jack. A Jack nezklamal, uvolněné střední High/Stoned, na zevling náramné.
G13/Amnesia – Ale pánové a dámy, toto, toto je pecka! Asi nejlepší hulení co sem kdy měl. Stav Shiva + Jamajka dohromady. Je to neuvěřitelné, ale jako by G13 vydláždila cestu do vesmíru(nebo spíš vytunelovala) a Amnezia Vás tou dálnicí proveze! Nevím jak to slovy popsat. Tělo je krásně Stoned, ale mysl si jede svoje na maximálním High. Nutné zažít!
Nevím jestli to tady už někde zaznělo Ale s tim převozem přes hranice nějakých menších objemů jsem to dělal takto.Do krabičky,tu nejlepší izolepu co drží i kdyby nevim co a z hajzlu z okna z venku přilepit na vlak...tam to nenajde ani čokl.A taky pod umyvadlem bývá otvor na koš a tam je taky dost místa na zašití 20g na pohodu,ale tam už by to ratlík našel asi ...
už se chci do amstru taky kua podíííívat!!!! Uaaaa všem vám zavidim moc moc.Krásný reporty
Zdravím vás všechny příznivce konopí, cestování a obojího dohromady
Již dlouhou dobu narážím při plánování cesty do země zaslíbené na pro mě, a věřím, že nejsem sám, neúnosné finanční nároky. Nebyl bych to já, abych se spokojil jen s argumentem "pokud na to nemáš, tak na to s*r" nebo "Amsterdam je drahej, tak jeď jinam" a tak hledám všechny možnosti, jak na cestě i pobytu ušetřit ale při tom si to tam opravdu užít
A tak bych byl rád aby do tohoto treadu přispěli svojí troškou všichni, kdo narazili na cestách po holandsku na levné ale kvalitní: ubytování, parkování, občerstvení atd...
Budu hrozně vděčný za jakékoliv info, které by mi pomohlo, jako studentovi, lačnému po dobrodružstvích, které holland rozhodně nabízí
PS: Nerad bych byl za prudérního ale byl bych velmi rád, kdyby jste udržovali podobný formát jako já, jen pro přehlednost
Na druhou stranu sem klidně napište i negativní ohlasy na místní provozovny, kterým by jste se příště rozhodně vyhnuli