Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tabak motám do zelenych smokingov a som snimi úplne spokojný.... Brka idu vačšinou do čiernych OCB a chystám sa na RAW, alebo neaka ine ochutené perjpry - no čuduj sa svetu ešte som nič ochutené nemal..
Momentalne ma ocarili papieriky Ziggy slovinskej vyroby. Maju siroku krabicku 2x papir a 2x filtre. Ked sa krabicka otvori jak keby opacne vznikne rol plocha ktora sa da este po stranach vyhnut.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Party In House - něměl jsem s nimi nikdy problém
OCB - ty mám vždycky po ruce
Juicy - ochucené papírky pro zvláštní příležitost,ale pořád se to hulit nedá,dým se mi zdá o dost těžší než u ostatních
RAW - není co dodat ty mám asi nejradši,ale teď si frčím na OCB
Le pen vlastni jen par akcii. Vzhledem k tomu, ze Bollore je akciovka je to asi tak fasizujici, jako rikat, ze kazdej kdo ma cabrio je nacista, anzto Dolfi Hitlerů se v nich rad nechaval vozivat po podrobenejch statech
Mno a papirky Bob Marley jsou vlastne jen predrazeny Smokingy s obrazkem muzikalne znacne precenovanyho homofoba .)
K tematu: Posledni dobou OCB. Z duvodu toho, ze v trafikach jsou na to vycviceni a clovek nemusi vysvetlovat, ze chce ,, Ty dlouhy, je na nich napsano XY a maji takovou a takovou barvu'' a ukazovat na sklo vitriny.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.