Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže začínám slibovaný 2.round Lowrydera 2 a doufám,že s větším výnosem.
Plán je následující,mám 15 semen které budou hlavní a pak mám hodně svých.
Když objevím samce z 15 tak ho kopnu a doplním ho mojíma semínkama.
mno nevim teda, ty 1,5 az dvoulitrovy flasky bych nahradil aspon jednorazovyma kvetinacema 10kc/kus, flaska propousti svetlo a to korenum nedela zrovna nejlepe Substrat od Agra doporucuju sterilizovat a doplnit trochou perlitu na provzdusneni.. cim vic das kytkam Ty ted na zacatku, tim vic toho daji ony Tobe na konci..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od j0llyj0k3r mno nevim teda, ty 1,5 az dvoulitrovy flasky bych nahradil aspon jednorazovyma kvetinacema 10kc/kus, flaska propousti svetlo a to korenum nedela zrovna nejlepe Substrat od Agra doporucuju sterilizovat a doplnit trochou perlitu na provzdusneni.. cim vic das kytkam Ty ted na zacatku, tim vic toho daji ony Tobe na konci..
no ale já jak už v prvním kole tak i teď mám ty flašky obalené igelitem aby to neprosvítilo.A perlit samozřejmě přidám.
Dnes zasazeno 19 semínek(15 from brávooo a 4 moje).
Tak a teď už jen čekat,kdy vylezou první miminka.
Jakmile se tak stane přidám update.
Na fotce zatím vzoreček minulé sklizně.
no ale to už bych jeneměl kam dát,jinak 3 mám normálně v zahradě mezi malinama.
Aktuální stav-
semínka od brávaaa-15/15
moje semínka-4/4
Takže všechny Lowrideři mi vylezli,co víc si můžu přát?No možná abych sklidil
A ten bonus co jsem dostal je v hajzluměl jsem to venku v kýblech,ale došel děšť a jaksi mi to vyplavil,semínka už to nerozdýchala.
Jinak v malinách mám ještě Idea Skunk,to je kamarádův kříženec mezi Skunk#1 a něco,ale to už nevíme co,
takže NoName,ale má jméno Idea Skunktak ten už nakvétá,byl zasazen v dubnu a nádherně voní,potom možná přidám fotky.
SmokeReport po delší přestávce - no přes ten ´´bong´´ mě to solidně sundalopřestal jsem cítit ruce, potom pomalu nohy a nakonec jsem jenom cítil jak na mě visí oblečení.Potom nastalý dost silné flashe každé 2 minuty jsem nevěděl kde jsem nebo co jsem dělal.Nakonec když jsem zjistil že nemůžu otočit hlavu bez toho abych otočil tělem, tak jsem se sám se sebou zhodl že ,,Co to jako je?´´A tak toto velice vědecké rozhodnutí jsem se rozhodl všem říctchodil jsem po baráku ve stálém zapomínání s neustálým Co to jako je?.Dojezd byl velice rychlý, když po 2 hodinách a něco došla rána do hlavy a bum Co to jako je?
Pěkný budu sledovat jen tak dál.Mám dotaz:Je ten autoflowing přenosnej,třeba když prcnu lowryder#2 třeba s nějakým normálním skérem tak budu mít lowryder skunk?