Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Noobs ten tabak me zajima..mysliš že by ses o tom mohl trochu rozepsat ? jak se to sadi,jaky to chce podminky a tak :-) jinak pestu zdar
no tak myslím že potřebné info tady najdeš někde ;-) já ho jedu poprvé takže doufám že to nějak dopadne
nazdar,musim ti pochvalit vyber odrud.hlavne na ten Durban Poison x Skunk #1
se tesim,jak dopadne......pripada mi ale ,ze je zbytecne moc zalivas,mozna je to jen zdani,protoze jsi to fotil po zalivce,ale pokud ne,tak by to mohlo byt na skodu.
vyfotil jsem to hned jak sem to pokropil, takže to vypadá přelité, ale nikdo je pomalu celý týden nezalije, tak je musím pořádně zalít aspoň o víkendu.
Nechápu to, Ida Skunk (fotka č. 4) prostě zmizel, asi ho někdo vyškubl, ptal jsem se ale nikdo nic samozřejmě neví. Asi ho odnesli včera večer mimozemšťani