Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže rok uběhl jak voda a já jsem tady,abych napravil to co jsem minulý rok dosra...pokazil.
Geny : Lowryder #2 od brávaaa,tímto znovu díky
Hnojky : AB extrakt 3v1 balkonové rostliny,OBM,Banány
Substrát : Zahradnický Univerzál od Agro CS
Květináče : 1,5 l nebo 2 l PET flašky
Vysazeno : 16.3.2009
Výdaje : zatím 232 i se semínkama
Zatím mám problémy se sviluškama tak teď s nima bojuju,ale co nejdřív přidám foto.
Jinak kytky mám venku jenom přes den,na noc je zatím schovávám.
Takže zatím dotazy,ptejte se atd.
Fotky snad ještě dneska.
Zdravim.
Jedna moje poznamecka - Z vlastnich zkusenosti vim ze presne takhle veliky petflasky sou optimum, 6-7 l je moc. v serizli 2l flasce dojel LR2xDR 50cm vejsky nez se prepnul. Ale bylo to v kokosu a to je jina liga.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Takže dneska jsem udělal hnojku z Banánových šlupek.
3 šlupky na 2 litry.
Přidávám fotoreport.
1- To není banán to je Chiquita
2- Banány nechcu aspoň tak měsíc vidět
3- Dal jsem to na slnko odstát takuvidíme za 2 týdny
Moudrej clovek si domysli, ze slupky komercnich bananu jsou strikany nejruznejsimi postriky, ktere nez ve vode spolu se slupkami louhovati a pak tim kytky zalivati, je mozna vhodnejsi a jednodussi investovat do lahve bio- hnojiva.
Nice, koukám změna fleku oproti loňsku proběhla.. balkón máš orientován na jakou stranu ?
No balkon je stejne jak zahrada stejnym smerem jak minule takze asiiii jih nebo ja nevimno proste slunko tam je cely den
citace:
Původní příspěvek od hermelín martyDJ: budeš to potom riediť neakým pomerom s čistou vodou, alebo rovno zalievať?
to nevim ale podletoho co jsem cetl tak asi ne uvidime jeste
TO Rhino - nemyslím že by to kytkám uškodilo,protoze moudrej clovek si domysli ze to strikali asi necim co bananum pomohlo takze v tom problem nevidím.
TO aero1 - udělal bych hnojku aj z kopřiv ale fakt nevim jak to stihnu protože to roste jak diveale koprivy nak nerostoua slepicaky asi ne protoze se k nim ted nedostanu tento rok nikdo znamy nema slepky ani my
zdravim, mam taky lowrider 2 od stejnýho člena jako ty.............zajímalo by mě jaká byla klíčivost seeds, ty sice vypadají pěkně, ale už je mam 4den v navlhčeným toaletáku a pořád nic
Původní příspěvek od strýček pompo zdravim, mam taky lowrider 2 od stejnýho člena jako ty.............zajímalo by mě jaká byla klíčivost seeds, ty sice vypadají pěkně, ale už je mam 4den v navlhčeným toaletáku a pořád nic
ja jsem je hodil hned do hliny a behem 3 dnu 100% klíčivost objednal jsem 8 a mám jich 7 protože jsem 1 vyplavil a pak se nechytla.
JINAK DNESK MI NAKVETLY 4 KYTKY 100% 2 samci a 2 samičky zbytek ještě nevím.
ja mam tiez lowryder - santa maria, 12 kusov. Doprial som im 7 litrove kvetinace a 400 HPS. Nech je to na poriadok. Vynos moze byt aj 30 gramov na jednu rastlinu.