Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no kdyby ta etiketa byla líp natiskla a nestiralo se z ní písmo bylo by to určitě lepší fotka. no pro potvrzení mých informací to snad postačí
no leju to tam samozřejmě protože tu mám už jenom krystalon a to fakt neee
Zdravim všechny growery. Měl bych prosbičku na zkušené pěstitele. Rozjíždím svůj první indoor 600w a konečně se cca po 3 měsících dostávám do finální fáze :-D Od kamaráda co maká v growshopu jsem si objednal 20 klonů a komplet hnojky s hlínou pro pěst, tohle mi dneska přišlo mailem že mi to zítra doveze. Píše že tahke hlína je na tři týdny předhnojená a že mi proto nedá žádný hnojky na růst. No a zbytek co doporučuje si můžete přečíst níže. Prosim o Váš názor - nechci to hned ze startu posrat :-)
3x bi-growmix 50L
20L Keramzit
Plagron power roots 250ml
Plagron alga bloom 5L
Green sensation 500ml
Jo a ještě podotýkam že tohle všechno i s klonama 7300 kč.....
Díky za názor. Zkoušel sem hledat ceny po growshopech a tohle sem našel:
Plagron alga bloom 5L. cca 1600,-
Plagron power roots 250ml cca 600,-
Plagron green sensation 500L cca 1900,-
3x bi-growmix 50L cca 1000
20x klon 2000,-
Komplet - 7100,-
Fakt myslíš že je to moc?A proč myslíš že 5L Plagron alga bloom je moc?Dík.
Původní příspěvek od pištacze Díky za názor. Zkoušel sem hledat ceny po growshopech a tohle sem našel:
Plagron alga bloom 5L. cca 1600,-
Plagron power roots 250ml cca 600,-
Plagron green sensation 500L cca 1900,-
3x bi-growmix 50L cca 1000
20x klon 2000,-
Komplet - 7100,-
Fakt myslíš že je to moc?A proč myslíš že 5L Plagron alga bloom je moc?Dík.
Ahoj, 5l kupovať na šupu je podľa mňa zbytočné. Náhodou ti nesadnú z nejakého dôvodu, radšej kúp ekonomickejšie balenie na jedno kolo. Po kose uvidíš ako sa Ti s nimi pracovalo, rovnako chuť je dôležitá. Keď sa Ti overia potom sú výhodnejšie väčšie balenia ak ich máš ako minúť.
A klidně bych na první kolo vynechal ten green senzation a vzal pkčko. Několikrát zkusíš tyhle píčovinky a pokud budeš mít zdravý klony a v boxu ideální prostředí, zjistíš, že jsou to vyhozený prachy. :-)
Presne tak.Radeji bych vzal o par klonu vic a vybral ty ktery maj nejhezci koreny atd.Ono se to pak ukaze na konci.Obcas se mi stalo ze dal kvalitni klon o dost vic nez horsi klon od stejneho phena.Ale treba mas dobreho matkare.
Súhlas, ako píše DOCtom, !ZAU!. Väčšina skúsených growerov, nájdeš to v ich seriáloch, hovorí že základom je dobrá genetika. Hnojky použiješ od takého výrobcu ktorý Ti sadne, väčšinou musia stačiť základné zložky plus pk a enzýmy.
Zdar, kupil som si alga grow, bloom, otvorim to a tvl smrad jak ze zahrobi. Proste to neni ten klasicky plagronacky smrad. Je mozne ze fungl hnojivo je skazene? Alebo maju novy recept/formulu? Nemate s tym nekdo skusenosti?
Původní příspěvek od Maxeaux Zdar, kupil som si alga grow, bloom, otvorim to a tvl smrad jak ze zahrobi. Proste to neni ten klasicky plagronacky smrad. Je mozne ze fungl hnojivo je skazene? Alebo maju novy recept/formulu? Nemate s tym nekdo skusenosti?
no on smrdi tak jako tak, ted jde o to po čem... když je to jako čpavek tak to bude asi žluklý. každopádně lil jsem kytkam i ten co začal smrdět čpavkem (grow) a žadnej problem.