Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hašisíni-fundamentalisticka islamska sekta vznikla ve 12. stoleti, vysilali sve zfanatizovane (a zkourene) vrahy do sebevrazednych misi. jen v te dobe jeste neznali vybusniny.
Jednou jsem chtel odpovedet v nejake diskuzi na typka co si rikal "jakpakjsmese", a tak jsem se tehda nazval Helemese. Od te doby to pouzivam. Tady mam Hellemese, protoze to jinak neslo
h'assassin:Znas me? Ja ti povidam ze me neznas! A jestli ano tak jen z te dobre stranky! Az me poznas jeste z te spatne stranky, ja te donutim az k placi!!!
ježiš: co sem o hassasinech slyšel já, tak to svý jméno dostali kvůli způsobu, jakým svý členy zfanatizovali. zkouřili je, odvedli někam do věže, kde byla spousta pěkných mladých pannen, což mělo být jako nebe - mladíci tomu ochotně uvěřili a proto se nebáli smrti a byli tak dobří zabijáci
Na strahovskym kopci chybí výčep piva-jedina ted možnost notorikům zbývá-STÁNEK U DŽONA DEBILA-
DŽON DEBIL tam sedí na svý pivní base-normálnímu člověku stěží podobáse-džon má kamarádů dycky plnej stánek-pijou jeho pivo a žerou jeho párek-STÁNEK U DŽONA DEBILA-
když stý jeho huby vylítnou ty blbí kecy-napít piva se šli vždy nakonec přeci-je to ale lepší než kdyby tu nebyl- tenhle světec piva-UKRUTNEJ DŽON DEBIL-
ha kdo pozná cotoje má K+ čau