Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chlapci fakt nevím... ke kytkám (5, každá ve velkém květináči jak bejk) sem přisypal písek mám originál hlínu od agro cs (zahradnický substrát 50l 90kč do té hlíny sem taky narval žížaly (1) hnojím hydrokomplexem, slepičincema samozřejmě přiměřeně, zalívám kopřivovou vodou A NIC...HOVNO...Roste to jak kdybych to nejméně nechal bez zalivání 2 týdny...
takže
za á) v tý hlíně můžou bejt smutnice a sesvačovat ti kořeny - strč tam lepový desky
za bé) ve slepičincích můžou bejt plísně hmyz nebo je moc koncentrovanej a přepaluješ to tim společně s hydrokomplexem)
za cé) proč tam leješ kopřivovou vodu???
za dé) kolik dáváš zálivky - neni to přelitý???
za é) co to je za genetiku???
co to je smutnice, lepová deska ?
Kopřivová voda je skvělé hnojivo, tak proto.
Není, protože to mám v květináči s těma dírkama kde se ta nadbytečná voda vypouští.Ale pořád si mi neodpověděl na otázku co mám udělat líp?
smutnice - viz např. http://www.pelargonie.cz/smutnice.html
lepová deska - žlutá placka potažená nevysychacim lepem na kterej se přichytává hmyz
jak tě napadlo že kopřivová voda je skvělý hnojivo???
to že máš v květináči drenáž neznamená že to nemůže bejt přelitý - zvlášť pokud nemáš na dně vrstvu keramzitu - písek neni na provzdušnění substrátu nijak ideální substrát - je dost těžký
abych to moh říct co má udělat líp tak potřebuju vědět co přesně děláš špatně - proto jsem si dovolil pokládat výše uvedené dotazy
To o té kopřivové vodě jak ji nechám ať vykvasit a pak jí můžu zalívat to je tu někde přímo napsané.A jak se teď dívám na ty smutnice tak těma to není to mi věř ty tam nemám.Ale jinak ďik.Je to asi tím že to přelívám bo je to asi pravda.U mě je to tak že přílišná péče škodí.Totiž moc se o to starám.
přelití nejlíp poznáš když si potěžkáš květník - jinak to že to tu píšou je hovno argument - většina příspěvků takovýhleho typu je vod joudů co jednou první nebo druhej grow (případně ještě nerozsvítili) - zkus najít nějakýho člena kterej sklízí pravidelně gram na watt a víc dýl než tři roky stabilně - jeho plky pak můžeš brát jakž takž na bernou minci
Zdar mam dotaz delal jsem si vyluh{jichu}z kopriv a asi po 10 dnech se v kybly s tema koprivama objevila takova bila asi plisen nebo co,zamichal jsem to ale mam strach s tim zalivat kyti,muzete mi nekdo poradit ,stalo se vam neco podobnyho?
Uz sem to taky slysel, necha se to prej nejakej cas zahnit a pak se zalejva, je to ciste prirordni hnojivo. Jestli je tam plisen tak bych se na to asi vybod, ale nevim je to jen muj nazor.
Zdary.
Kopřiwowej wýluh použíwám už celkem dlouho a ta plísen se mi tam objewila pokaždý a no proble.Bych řek že když se z ní wynalezlo léčiwo tak snad neeni nák moc zawadná ne?čiste osobní názor..
potrebujem pomoct!
chcel by som este vediet ci staci zmiesat substrat uz oskusany(ph 6 - 7),z hnedo alebo cernozemou,pieskom staci to takto?a potom este ake davkovanie napriklad toho kravskeho lajna ako to mam davkovat
a este ci je pravda ze skrupina z vajicka nadrvena na male kusocky je tiez dobra?tusim ze som to tuna niekde cital
keby ste mohli poradit
dik!
Slovak: a v cem si mel ty nasekany koprivy nalozeny?? jako myslim v sudu z jakyho materialu?...jinak nez z kopriv bude ucinny hnojivo, tak to trva zpravidla 14dni...davkovani musis poznat sam, protoze kazdej dava uplne jinej pomer koprivy:voda a je docela i rozdil jestli sou ty koprivy malinky ci dvou metrovy...jinak se nemusis bat, ze to timhle sajrajtem prehnojis, tak aby kytka chcipla..., ale mel by ses spis bat toho, aby se to nakonec dalo taky kouřit
Naposledy upravil indicky-konopi 30-06-2005 v 20:10 PM