Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
RespectFlowers : No to je v celku jasné, ale on se snad ptal jestli semena indoor venku se jinak nezívají jako třeba inoutdoor.
A kua je to obyčejný out tak tady ze mě nedělej něco co jsem vůbec nenapsal.
Já jsem napsal že je to jedno z jakýma seeds jede vždycky to bude obyčejný out.
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers takže jestli máš semínka který posledních 20 generací kvetly jen pod lampou tak to je blbý ... a taky máš semínka který jsou vhodný jak in tak outdoor
A docela by mě zajímalo jestli seeds banky pěstují outdoor semena venku. Řekl bych že out semena nebo in semena oboje pochází z rostliny která byla vypěstovaná pod lampou.
Myslíš že budou rok čekat na semena? Jen proto aby byli vypěstovány venku?
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
mr men - hej sory nemyslel sem to tak sem se trocha rozjel, znáš to myslim že jedou ve velkym i venku a když se do toho pořádně opřeš tak to jde i venku všechno. já doufám že ty semena co se prodávají jako outdoor jsou zvyklé na venkovní prostředí jinak je to na facku. myslim že oppylení se pod lampou často nekoná
a este jedna otazka ked tu prsi davam si ju dnu pod otvorene okno nekedy aj celu noc preto som myslel ze ked som jej tym vlastne spravil dlhsiu noc ci som ju nedostal do kvitu tym ,nevadi ked ju premiestnujem? bo som aj pocul ze je dobre spravit jej podmienky ako na pusti proste sucho sucho sucho
a niekedy ju dam aj pod obycajnu lampicku teda samozrejme iba cez den ked je vonku skaredo uz sa mi to vypomstilo bo som ju uz trosku spalil ale keby som ju dal vissie prospievala by rastlinke?
Původní příspěvek od MathiuG a niekedy ju dam aj pod obycajnu lampicku teda samozrejme iba cez den ked je vonku skaredo uz sa mi to vypomstilo bo som ju uz trosku spalil ale keby som ju dal vissie prospievala by rastlinke?
Původní příspěvek od MathiuG a este jedna otazka ked tu prsi davam si ju dnu pod otvorene okno nekedy aj celu noc preto som myslel ze ked som jej tym vlastne spravil dlhsiu noc ci som ju nedostal do kvitu tym ,nevadi ked ju premiestnujem? bo som aj pocul ze je dobre spravit jej podmienky ako na pusti proste sucho sucho sucho
Dážď rastline neprekáža, pokiaľ nie je extrémne silný, že by lámal vetvy, alebo pokiaľ nie je rastlina v neskorom kvete, že by hrozila pleseň. Pokiaľ je rastlina silná a veľká, dážď jej prospeje. S tým suchom treba byť opatrný, pretože nie každá odroda marihuany je primárne z tropickej oblasti, niektoré indiky sú z hornatých a chladnejších oblastí - ako Afghanistan a pod. Treba sa o ňu starať s citom a učiť sa poznávať jej potreby.
Pokiaľ premiestňuješ mladú rastlinu pravidelne, môžeš ju priviezť do fázy kvetu, ale iba ak priblížiš svetelnú periodu kvetovej fáze (12 hodín tmy, 12 hodín svetla). Treba s tým narábať opatrne a cielene, pretože ti môže začať predčasne kvitnúť a nič z nej nebudeš mať. Na groweri nájdeš viacero growerov, ktorí rastlinky premiestňujú, ale to hlavne kvôli tomu, že niektoré odrody nestihnú v našich podmienkach dozrieť, preto im navodia kvetovú fázu umelým spôsobom skôr, ako by k nej došlo v prírode.
citace:
Původní příspěvek od MathiuG a niekedy ju dam aj pod obycajnu lampicku teda samozrejme iba cez den ked je vonku skaredo uz sa mi to vypomstilo bo som ju uz trosku spalil ale keby som ju dal vissie prospievala by rastlinke?
Robíš to zbytočne a možno aj v neprospech. Treba si uvedomiť, že aj zamračená obloha poskytuje oveľa väčšie množstvo lumenov, ako poskytne "obyčajná lampička". Musel by si si zadovážiť svetlo, ktoré je určené pre rast rastlín.
P.s.: Daj na Anonymerovu radu a preštuduj grower, pretože onedlho tu zasiahnu MODi kvôli off topicom.
Lebanese -pohádkový out kouření, vůně, účinek,-škoda, že se nedá sehnat, výnos nahrazen zážitkem
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
hele chtěl bych se zeptata máte někdo skušenosti s pěstováním bílího nosorožce na venek jako řízek?? mě příde že je nosorožec strašně háklivej na všechno.
s toho mala co som mal tak OB a WW,vecinou hulim a pestim nn,teras zacinam indor a jedu Brainstorm tak se ukaze jestli treba zvucne meno nebo to bude dobry i bes toho.
Původní příspěvek od Wikin hele chtěl bych se zeptata máte někdo skušenosti s pěstováním bílího nosorožce na venek jako řízek?? mě příde že je nosorožec strašně háklivej na všechno.
chlape jel sem RHINA minulej rok na balkone a nejvetsi spokojenost. pece o nej byla, ale zas ne nejaka prehnana...doporucuju