Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj.. hele vem nějakej větší tác a ten mokrej hadr tam rozlož na co největší plochu ať se voda odpařuje co nejvíc.. a hadr udržuj mokrej.. určitě si měl hlínu dát do menší hloubky kelímků a postupně přisypávat podle toho jak ti odrůstají.. pak by se ti nestalo že ti vyjedou hodně tenký a dlouhý stonky.. zkus pro příště pořídit ze začátku úsporku.. tu můžeš dát do větší blízkosti ke kytkám než tu lampu co tam máš teď.. snad to nějak pomůže.. měj se a budu sledovat..
Ahoj, nevim, ale me prijde zbytecny tu vlhkost na rustu tak hrotit, zadny hadry ani nadoby mi ji dlouhodobe zasadne nezvedly, vzdycky jsem je jen parkrat za den orosil, ale spis pro svou zabavu a 40% je docela v klidu. Jinak kytky muzes podeprit spejlema nebo tak, dokud se vylozene neklati dolu tak to taky moc neva, ofuk by to zlepsil - a ten je dobry si vyhledove poridit. Ony zachvilku zesili... :-)
To Tomsio:
Taky jsem rád, že WW jsou venku všechny a vypadají zdravě. (na ně se těším úplně nejvíc =)
Tvoje WW jsou pěkný keříčky, doufám, že to u mě bude vypadat podobně.
Zítra ráno testnu tvoji radu s tácem. :-)
Vlhkost mám furt na ho*no okolo 40%...
To yabasta:
Ofuk tam mám (takovou tu klipsnu), neustále na kytky fouká.
Určitě, až je budu přesazovat, tak je píchnu co nejvíc do hlíny. (díky za tip)
To iabek:
Myslím, že ta vlhkost 40% je opravdu málo a chci s tím něco udělat, aby kytky měly lepší podmínky pro růst.
Každopádně díky za radu se špejlí - zítra ráno tam píchnu špejle, aby se mi nezlomily
To grizly:
Ta lampa už je níž, je cca 40cm nad vrcholky a je tam teplota 28 stupňů.
Myslím že to je tím, že u odtahu nemám rouru, která by odváděla teplej vzduch od lampy, ale mám to tam zatím jenom tak píchnutý a odsává to jenom u stropu...
Myslíš, že si to myslím správně, že to je tou sonoflexkou?
Pokud by tomu pomohla, tak bych dal rozhodně lampu ještě níž.
Tak uz vieme preco tam mas tak teplo Az ked si to teraz napisal pozeram na fotky a fakt mas odtah hore a k nemu ziadny privod, takze len "vypustas" teply vzduch z boxu von, no neberies teplo od vybojky.
Odtah by mal byt niekde, co najblizsie k vybojke, tam sa tvori teplo. Skus to nejako poriesit, ked si pozries nejake growy, tak tam uvidis, ze kazdy taha teplo priamo od vybojky von z boxu.
A nejake obrazky? Uz som zvedavy ako ti to rastie, ja som mal WW a bola super. Planujem sa k nej vratit.
dnes jsem udělal pár úprav o kterých bych Vás chtěl informovat.
1) Koupil jsem sonoflexku a zapojil do odtahu.
Jsem zvědav, jak to bude držet teplotu -> zítra podle toho dám níž lampu.
2) Provedl jsem pokus o navýšení vlhkosti "by Tomsio" =)
Vzal jsem manželce pekáč z trouby a hodil jsem ho pod kytky (samozřejmě jsem do něj napustil i vodu) =)
3) Použil jsem špejle pro uchycení Cheese, protože má dlouhý stonek jak týden před výplatou a hlavně je přímo před ofukem.
ja uz byl take poucen ze nemam davat to sono pod stinitko ale tesne nad nejat netahas ten teply vzduch dolu.a fungujeto.kdyztak koukni ke me mam tam i par fotek celku
fotka z prizpevku 31 jeste jsem pak na to alu pridelel homemade pachac ale to uz nemam nafocene. proste at to mas nad stinitkem a ten teply vzduch jde pryc a netoci se ti tam ten teply.
Hele nevim sli je to sono tak dulezity... Mam odtach u sropu a pri 27 atupnich v okoli rumu uchladim 400 na 29,5 a sestikilo v klidu uchladim kdyz je do 25 tez s odtahem u stropu jen mam dva celkem silny vetrine ktery rozhanej vzduch... 400 davam tak 20 cm nad kytky tu stopadinku mas hrozne vysko to ti ty dluhy stonky a patra bude delat porad. A kdyz uz tam to sono mas tak ho dej jakoby k objimce at bere teplo rovnou od vybojky.