Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skříň: Darkbox 90x90x180 cm Světlo: na růst 400w MH, květ 400w HPS na Lumateku Větrání: ACM-125 234/328 m3/h, pacháč 300m3 Hnojivo: JIDB + root od GHE
Hydro: Jsou to dvě vany na maltu o objemu 90l, nahoře OSB deska naimpregnovaná lodním lakem. V každé desce jsou zasazené 3 platové boxy (objem 5l) s keramzitem. O závlahu se stará klasická zahradní hadice na čerpadle (1000l/h) perforovaná nad boxy. Závlahu cyklicky spínám jednou za hodinu na půl hodiny. Je to můj systém, mám s ním zkušenosti už z matek. Inspiroval jsem se u AQUAFARM od GHE, kde voda jen kape bez cyklů. Na růstu je tenhle systém z mých zkušeností tak o 25 - 30% rychlejší oproti AQUAFARM. Klasicky kolo na květ jsem s tím ještě nejel, nechám se tedy překvapit.
Osazenstvo: 6 kousků Bubba Kush od místního člena, dle doporučení nechám dlouho na růstu, moc se nevytahují
Foto:
Cca 6 dní po přesazení, zatím je to nuda, ale už se chytily a statečně koření. EC teď zvednuto na 1,2, pH klasicky držím na 5,9.
Ahoj, po týdnu opět nové fotky. Třetí týden na růstu za mnou, ale dám jim ještě tak týden. Šest rostlin na tenhle je docela málo, příště dám možná do každého boxu dva řízky, aby se to rychleji zaplnilo, EC okolo 1,3.
Ahoj, je to týden co jsem přepnul na květ a prohodil HPS za MH. Holkám se daří dobře. Včera jsem řádně proklestil spodky, tak doufám, že ještě poporostou něco do výšky
Neudržel jsem se a koupil jsem jim k základní výživě složku X, co myslíte, jsou to vyhozené peníze?
EC držím okolo 1,8 a výš už asi ani nepůjdu. Teploty okolo 25°C přes den a okolo 20°C v noci.
ahoj .. budu sledovat a držím palec ... Jidb ted jedu v NFT... a až na počáteční problemy se micelkem začíná dařit.. to xko mě zajímá taky plno lidí mi tvrdí že je to zbytečný.. hodně zvedá ec... a zasírá hydrosystemy... tak uvidíš
Ahoj, díky za palce JIDB už používám dlouho, jak do hydra, tak do kokosu.. jsem na ně zvyklý. Každopádně je to první kolo s tímhle setupem a v novém prostoru, tak to asi nebude úplně 100%.
Co se složky X týká, EC zvedá dost, v návodu píšou dávkování 1ml/l. Já jsem se rozhodl jednou týdně dát do každé nádrže (cca 15 - 20l roztoku) 5ml X. Už tohle množství mi zvedlo EC cca 0,15 - 0,2. Zasírání se nebojím, ten můj zaplavovák je dost robustní a nějaká drobná usazenina ho určitě neucpe.
Holky od posledně ještě pěkně poskočily a ještě jsem je pořádně probral odspodu. Vše v normě, růst se pomalu zastavil snad už budou jen bobtnat
Taky jsem si vzpomněl, že mám kusy ORCA fólie ze starého dřevěného boxu, tak jsem olepil stěny. Nepřijde mi totiž, že by ta stříbrná fólie co je v boxu moc dobře odrážela. S ORCOU mi to i na pohled přijde lepší.
EC teď okolo 1,8 - 1,9, včera jsem zase přidal do každé vany po 5ml složky X. Teploty stále stejně, okolo 25°C přes den a okolo 20°C v noci.
Tak jo, nakvétáme. Mám trochu podezření, že prostřední kytka vpravo je jiná genetika... dostal jsem k tomu pár řízku white fire, možná došlo trochu ke zmatkům , uvidíme tedy.
EC okolo 1,8 - 1,9. Teploty trochu nižší, okolo 22°C přes den a okolo 18°C v noci.