Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, po létě je zase čas na nějaký indoor, letos s překopanou sestavou v trochu vražedné kombinaci. Je tam spousta nových věcí, tak to zkusím nezmastit...
Hlavní změnou je asi výměna 400w sodíku (po 6 letech mi předřadník odešel do křemíkového nebe) za 330w led panel LSVE330W od Ledideal. Dál jsem se pořídil bazarový Amazon a aby toho nebylo málo, tak jedu ze semen.
Skříň: Darkbox 90x90x180 cm Světlo: 330w led panel LSVE330W od Ledideal Větrání: ACM-125 234/328 m3/h, pacháč 300m3 Hnojivo: JIDB + X, root od GHE, enzymy od ATAMI, Rhino Skin od AN
Genetika: Big Bud od Seed Stockers (tady), je to hodně semen za málo peněz. Mám koupených 10 semínek a potřebovat budu 4 - 5. Vzhledem k ceně se můžu dovolit docela razantní počáteční selekci a vezmu jen ty nejhezčí.
Semínka jsme dal do vody 26.9., klíčivost 10/10 a až na jedno zatím jedou všechna hezky stejně, fotka z 30.9. Semínka zatím v pařníčku v RW kostkách a pod zářivkami.
Ahoj, tak fotky z 8.10., tedy 12 dní od namočení semínek. zatím je to tedy pěkná nuda, ale už je tam jasných 4 - 5 kousků které vyberu.
Nechám je pod zářivkami ještě asi do konce týdne a potom je rozhodím do rohů a zapnu ledky.
Ještě než jsem začal s tímhle kolem, hledal jsem si tady fóru něco málo k amazonu a semínkům, část lidí tu řešila, že to moc nejde a nedává smysl.
Tak jde to v pohodě, ale prostě přijdete o tu výhodu amozonu, že tam strčíte řízky a za týden můžete přepínat . Počítal jsem s tím a kdybych honil čas abych stihl co nejvíc kol, určitě se hodí tak 2 - 3 týdny předpěst někde bokem, třeba pod zářivkama.
Ahoj, tak už se to alespoň trochu hýbe, fotky z 18. (foto z 14.10.) dne od namočení semínek. Vybral jsem 5 největších, natáhl fólii a nasadil ledky, tak už by to mohlo trochu letět
Zatím 2 kytky vypadají podle listů na sativové pheno (obě vzadu), zbytek indikové, EC držím okolo 1,3, pomalu budu zvedat k 1,5.
Budu potom potřebovat poradit od zkušenějších s amazonem, kdy přepnout, aby mi to nepřerostlo, mám box jen 180cm na výšku, já odhaduju, že tak za týden už by to mohlo být k tomu.
Pokud mas box 180 odečtení 50 na světlo Cca 40 bude amazon tak ti zbyde Cca 90 na kytky tzn prepinal bych tak v 25-30cm
Po přepnutí daji určitě Cca 150% výšky ze které je přepínaš nebo použit síť a provlekat (Scrog)
Původní příspěvek od Kástroj Pokud mas box 180 odečtení 50 na světlo Cca 40 bude amazon tak ti zbyde Cca 90 na kytky tzn prepinal bych tak v 25-30cm
Po přepnutí daji určitě Cca 150% výšky ze které je přepínaš nebo použit síť a provlekat (Scrog)
citace:
Původní příspěvek od AladinXXX nerekl bych ze to po prepnuti vystreli o 150%,spis tak o 50%..mel jsem teda klony bb.....
Ahoj na 100 - 150% mi vyletí normálně, nevím jestli máte sami zkušenosti s amazonem... ale všichni s amazonem řeší, kdy přepnout, aby jim to nepřerostlo.
citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon Ahoj, aké máš vstupné ec vody? 1.3 na takýchto prckov je celkom dosť.
Ahoj, JIDB ve svá tabulce píší EC 1,2 pro sazenice, takže myslím, že to je v cajku , jinak vstupní EC je 0,45.
V hydro systému, (obecně) je to vždy větší výstřel. A to EC bych stáhl. Záleží na modelu co snese, ale u 90% odrůd je to EC moc vysoko na tak malé holky.
Zdarec, super, díky za link, Rhino ta s tím EC jede fakt hodně zlehka a ničemu to neškodí, odpoledne to sundám na 1,0... vstup jsem psal o něco výš je to 0,45.