Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau, na ty jety usporky pozor, zalezi sice kus od kusu ale taky uz muze byt dost vysvicena, i kdyz jeste nema tolik nasviceno....
Preci jen to neni vetrak nebo stan, ale zarovka, u ktery uz si nic neoveris..
Nešel bych do tý úsporky, v takovým boxu budeš mít problémy s přesvícením. A pokud ne tak to světlo za ty watty nestojí. Měl jsem větší skříňku se 70W sodíkem a přesvícení jsem v něm nejednou zažil. 50W nebo v nejhorším 70W sodík bych doporučil já, spíš ale 50 nebo teda větší box.
125 W usporka ma realny odber 75 w. Kdezto sodik 70 w bude mit realny odber s predradnikem kolem 100 w. Tak si vyber. Ja svitim 200 w usporkou a jsem spokojen.
rasty:Ten odběr by měly mít přibližně stejný, v každým případě by u obou v takovým boxu mělo nastat přesvícení. Takže ani jedno není úplně vhodný.
sWei: doporučuji si ještě jednou promyslet stavbu aspoň trochu většího boxu, pár čísel přidaných do každé strany může hodně změnit, hlavně ta šířka a hloubka je moc malá na silnější světlo. Vím jak je to nepříjemný když se kytky spalujou světlem a není ho kam posouvat. Volba malé skříně na moc silné světlo ti může přivodit hodně starostí ne-li zbytečných investic.
Jinak moc pěknej scrog. Kdy máš v plánu přepínat?
mám problém s teplotou dnes sem měla celý den v pokoji 31°C a ve skříni mám 34° je to problém když jsem zatím ve fázy růstu?.... největší problém je že v nejbližších dnech se chystám přepínat a teploty mají být stále tropické, měla jsem v plánu svítit v noci ale podle mě to nemá moc smysl když i v noci tu mám 30° takže nevím jak to uchladím
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
ja som na raste mával pravidelne a aj 35-36°C a teraz vidíš aká je Jack pekná rastlinka neboj to prežijú
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL