Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Smah tady se chci zeptat jestly toto neni leonotis sibiricus
ne neni je to leonotis cardiacae motherwort pouziva se v cincky medicine jeto srdecnik lekarsky ale ne sibirsky.jo a to co pestujes ty neni wild daga ale klip daga neboli leonotis nepetifolia a ne leonotis leonurus koukni na google klip daga je nekolikrát silnější než wild daga já sem měl minulej rok 10kytek klip dagy
Hoči chtěl bych se vás zeptat na jednu věc... mám tu problém mám také daggu. Ale zničeho nic se mi dělají takové malé černé tečky na listech a pomalu, ale jistě se spojují prosím o radu..
stoprocentně je to nedostatek něčeho asi bych koupil nějaké hnojivo na venkovní rostliny a jemně ale fakt jemně pohnojil nemá to moc rádo hnojení a snad to pomuže a když tak sem hod fotku ad mužu vidět jak zhrubato máš napadený
no a taky bych chtěl říct že na zimu chci tu nejvěčí co je na posledních fotkách přesadit domů to bude velké přesazování nevím jak se my to povede je fakt velká asi ji budu muset skrátit ! a přitom ji rovnou zaštípnu jako příprava na příští rok zase ven protože je to více letka to víte né ale přez zimu by venku zmrzla doma však přežije jen je to pro ni celkem šok kdyžz nemá moc světla doma to sme zjistili ale přežije...
máte někdo s tím skušenosti kdy doporučujete tak přesadit domů já myslím že až tak koncem října
Původní příspěvek od Smah no a taky bych chtěl říct že na zimu chci tu nejvěčí co je na posledních fotkách přesadit domů to bude velké přesazování nevím jak se my to povede je fakt velká asi ji budu muset skrátit ! a přitom ji rovnou zaštípnu jako příprava na příští rok zase ven protože je to více letka to víte né ale přez zimu by venku zmrzla doma však přežije jen je to pro ni celkem šok kdyžz nemá moc světla doma to sme zjistili ale přežije...
máte někdo s tím skušenosti kdy doporučujete tak přesadit domů já myslím že až tak koncem října
Nechtěl bych nic říkat ale trochu kravina. To bych řekl že ať se budeš snažit sebevíc tak se ti to nepovede. Každý rok vysázej novou co se s tím prcat. Zbytečná práce skoro.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<