Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky by mě zajímalo, jak je to s těma semenama, co z nich potom roste...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Sombl: Proč otrhat.. pokud budou semena feminizovaný nejni co řešit. Teď mě ale napadlo, aby nebyla ta semínka samcivizovaná Každopádně, jestli to funkuje, klobouk dolů.
Yeah hustej objev..mám teď kýti na rannym květu, tak to risknu ať sou semienka navíc.....
K+++
..........................................................ZATIAL...........................................
btw. Teď sme se učili o acylpirinu (& aspirinu atd.) v ústavu, taxe můžu zeptat, co si o tom myslí chemikář
Jestli to něgde najdu, taxem postnu složení (třeba).
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jo Pan_Mlha má recht, tohle by mě taky zajímalo - čistě teoreticky, vypěstuju "čistýho" samce, aplikuju na něj tenhle zázračnej lektvárek, samec nahodí samčí květy? dál teda nechám kytku sebeopýlit a dozrát, semínka schovám, příští rok zasadim a z nich vyrostou:
A) jenom samci (dle mýho nejpravděpodobnější)
B) jenom samice
C) hermouši (taky možnost ale podle všeho asi ne)
D) hovno
No každopádně jestli tohle funguje na samice tak mi to stačí a je to megaultramazecnářez jelikož venku bych si asi feminized sééds nevypěstil
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
jo lidi tak to je husty fakt ze jo ja to taky skusim udelat si jednu kyticku na strome takouvouhle huuuu tak to je narez K+++++
ale nemuzou pak bejt nejak vadny ty semena treb genetika ne treba na jednu ale o par generaci pac tohlr nrnji normalni joa taky jak dlouho se stijm musi zalejvat??ale jinak fakt good napad tak ja to taky aplikuju
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
No to by mne zajímal ten závěr. Že se objevili hermafr. to je dobré ale co ta úroda z semínek další generace??
Bylo z toho něco?? Jaká kvalita?? Stejnásílá rostlin i sušeného jako u minulé generace??
Byly to skutečně samé samice, z toho co vzešlo z acylpyrin semínek??
Přidáváním acylpyrinu zřejmě stresujeme kytku náhlým překyselením. Nahradíme tím stres světelnou anomálií. To by teda vyvolalo u samice růst samčích květů. Otázkou zůstává jejich feminizovanost.
Může někdo potvrdit? Nebo vyvrátit?
Na samce by pak mohlo platit šokové zvýšení zásaditosti. Ale to myslím funkovat nebude . Jenže myslet je h***o vědět.
to pan_Mlha:
de vo to jestli to funguje i na vopak,nejde vo semena,samce co mi narostou venku zaleju,votrham samčí květy a počkám až dorostou samičí čistě teoreticky samozřejmě.....
Sinuhet: Jsem téhož názoru, pohlaví bude v genech, přičemž každá samice má dispozice k vytvoření samčích květů. Samec zřejmě ne.
Sombl: Já si člověče celou dobu myslel, že jde o to, jak jednoduše získat feminizovaná semena. Jestli je budu získavát ze samice ->hermouše nebo ze samce ->hermouše to už mi bude asi jedno. Pokud ti stačí palice, prosím.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."