Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jenom mě to přide zbytečný dělat nejdřív mlíko, a pak z toho dělat máslo. My děláme že do hrnce dáš vodu, ganju, 2-3 kostky Hery nebo neco na pečení necháš povařit. Po zchladnutí máš nahoře krásnej disk másla,voda a ganja je dole.
chci se zeptat, když chci dělat pudinkovej krém je možný si uvařit mlíko a pak ho použít dál na udělání pudinku?? .. jsem začátečník co se týče vaření a nemám šajnu o ničom ... pls helfněte lidičky
Původní příspěvek od rous chci se zeptat, když chci dělat pudinkovej krém je možný si uvařit mlíko a pak ho použít dál na udělání pudinku?? .. jsem začátečník co se týče vaření a nemám šajnu o ničom ... pls helfněte lidičky
To je jasný že to jde ale pozor,naposled když jsme dělali puding ze dvou klonů včetně spodků i malých paliček z 0,5 litru mlíka a snědli jsme to ve čtyřech lidech tak ten stav bych ti nepřál zažít Fakt od tý doby jsem mlíko neměl a ani snad nechci Takže opatrně s dávkováním ;-)